yani bu yastan sonra bekaret aramaz bence sizce? biraz annesine duskun biri. Yeni hayatina girdim sevgili anlaminda. Ve bana da cok duslun davrnaiyor 2 aydir. ama ben evlenip ayrildim, 37 yasindayim. O ust duzey mudur, Bogazici mezunu. Ben de müdürum. uygunmuyuz sizce.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Meslekler belirleyici değil fakat o yaşta hala anne dizi dibinde oturması bana göre saçma... Bu yaşta da senden beklentisi sadece duygusallık olur sen evlenip boşanmış biri olarak onunla bir hayat kurduğun da ve boktan bir seks hayatı görürsen işte o zaman ayvayı yedin
06 Yorumla
Soran+1 yılanneci ben bunun farkindayim. Annesiyle villada yasiyor. Muhtemelen bir katinda annesi digerinde kendisi gibi. Ama birsey yaoamaz. Onhn sartlari onu gerektirmis. Annesini babasi daha bu bebekken birakmis gitmis. Kadin basarili bir kadinmis herseyi kendi almis. Onu da bogazici kazandiracak kadar guzel okullarda okhtmus. Yani kadin hayatini cocuguna adamis. Yani durum bu.
- +1 yıl
Peki senin için belirleyici etmen ne? Mesleği okuduğu bölüm ekonomik şartlar mi yoksa ilk evlilikten sonra daha iyi bir erkek mi? Kadın olduğunu hissetmek mi
Soran+1 yılguven duygusu.. ben bosandiktan sonra biriyle gorustum o is yerjmdendi. 1 sene pesimden kostu, sonra kabul etmistim hayatkma almistim, bana dediki " sen dulsun, her erkek seninle sevgili olmak ister ama hic kkmse seninle evlenmez. ancak senden dusuk olmasi gerek" demisti. o kisi bende tum guveni aldi goturdu. maalesef ondan sonra da kimseyle gorusmedim, kaoilari kapattim, işe kendimi verdim, basarili da oldum.
Bu simdiki gorustugjm 47 yasinda olan kisi benim yillardir tanidigim biri. ve bana guven veriyor. Yani yillardir agzindan cikan her sozun dogru kldugunu, yaptigini , gordjm. Annesine verdigi deger bile beni etkiledi. Zaten bende kac yasian geldim, omzuna basjmi koyup yaslanacagim birini istiyorum- +1 yıl
Aradığın sadece beraber yaşlanmaksa bişey diyemem ama o yaşta bir adamdan yatakta çok bir şey bekleme
Soran+1 yılinanki aradigim bunlar.
- +1 yıl
O zaman dicek pek bişey yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhuzur arar ne arıyacak. macera arayacak değil ya. karşı tarafı tartarken kendimizin de eksik taraflarını düşünmeliyiz sırf kendimizin acaba beni mutlu edebilecek mi derken acaba ben onu mutlu edebilir miyim diye de düşünülmeli. ayrıca evlilik dmk salt mutluluk dmk değil hayatın kendisi gibi kötü günler de olur bu da normal
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz❤
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben sözünü ettiğin arkadaşın yalnız yaşayan ve başarısız versiyonuyum. ben olsaydım bekaret falan aramazdım zaten o da ne ilkel bir taleptir ya neyse. ama adam çocuk falan istiyorsa senin yaş o işler için biraz geçmekte gibi. bunun dışında adam anlattığın kadar iyiyse piyango vurmuş sana. mutluluklar dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılcocuk istemiyor, benim dogurma yetim de yok, o bunu biliyor. Ilk esimden bosanma nedenim bu.
+1 yılO bu yaştan sonra evine ve annesine hizmet edecek birini arar. Öyle kariyer eşitlik vs aradığı şeyler olaydı şimdiye kadar evlenirdi. Muhtemelen biraz narsist birisidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarınızı okudum emin olun aynı çatı altına girmeden net olarak taniyamazsiniz. Bence acele etmeyin. Hemen ilişkinin adını koymadan biraz daha tanıyın.
Soran+1 yıltesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılYalniz yazdığını değil baskalarina yaptığın açıklamalara kadar okudum
hayirli olsun kardeşim gayette uygunsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim😊
Soran+1 yıluyumluyuz ben de oyle dusunuyorum, ve hissediyorum. Umarim hersey guzel gelisir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden uygun olmayasin tani biraz daha rabbim gönlünè göre versin hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 😊
011 Yorumla
Soran+1 yılkendisini 4 senedir taniyorum, harika bir karakteri var.
Soran+1 yıltesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRıca ederim ne güzel işte tekrardan evlen sende ama sanırım annesiyle birlikte yaşamak zorundasın 😊
Soran+1 yılorasi kesin😊
Cevap sahibi+1 yılYorumda gördüm annesi hayatını oğluna oğlu da annesine adamış buna saygı duymalisin bence o kadın saygıyı baya hak ediyor tanış onunla 😊
Soran+1 yılaynen.. ben ona saygi gosteririm, kendini cocuguna adamis bi anne. hic benim icin sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel bence bi tanış kadınla
Soran+1 yılsabirsizlaniyorum onunla zaman gecirmek icin😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊 once oğlunu Tavlaman lazım ama oğlunun davranışları nasıl sana karşı aranizda bi çekim var mi
Soran+1 yıl2 aydir sevgilim hanimefendinin oglu. 4 senedir de belki daha fazla hatta taniyorum. Aramizdaki cekim muthis, hergun gorusmek istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte aranızda özel şeyler de vardır ozaman
+1 yılUygunsunuz bence. Hatta bir an önce evlenin yakında adamın kuşu ölür yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven veriyorsa ilgi karşılıklıysa olabilir
Ben bekarım nerden bulabilirim maalesef kız çevrem yok:(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin konforunu arar.
020 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha acarmisin? yani muhtemelen annesi yemek konusunda iyidir. Bu yarz birseyler mi
- +1 yıl
40 yaş üstü erkek anne bağımlısı olmuştur. Onun gibi yemek onun gibi temizlik, onun gibi sevgi is ter. Yani onlar için köprüden önce son çıkış. Bunun kararını kolay verebileceğini hiç sanmıyorum. Muhtemelen çocuk da istemeyecek
Soran+1 yılcocugum benim olmuyor zaten bunu ona soyledim. biliyor. diger hepsini verebilirim soyledjginiz.
- +1 yıl
48 yaşından sonra sence düzenini değiştirir mi? Yani bunun adı evlilik olur mu
Soran+1 yılbenim ona baglanmam icin herseyi yapiyor su anda. . farkindayim..
- +1 yıl
Hımmm burada asıl karar verici sensin yani
Soran+1 yılbilmiyorum... suanda 2 aylik bir iliskimiz var. Ve gercekten kendimi ozel hissettiriyor. annesiyle ozellikle tanistirmak ve iyi bir diyalogumuz olsun istiyor. beraber yurtdisi tatilleri planliyor. uyumadan hemen once mutlaka benimle konusuyor. Bir de yillardir tanidigim, ortak arkadaslarkmizin cok oldugh biri. herkes ona hayran dihebilirim.
- +1 yıl
Burada asıl karar sizin. 2. evlilikler hep zor olmuştur. Yeniden sev, yeniden alış. Acaba 1. de olanlar yeniden olur mu diye temkinli olursunuz. Ama sanırım siz o sorunları aştınız.
Soran+1 yılevet siz anliyorsjnuz benj. evet o surecleri astim. bu kisi de yillardir tanidigim ve ortak cok guvendigjm arkadasim oldhgu icin kabul ettim. ama tam da kabul ettim denemez. ona da soyledim bu bir tanima sureci, tamam taniyoruz ama iliski anlaminda tanima sureci, kabul etti. ama yillardir tandigim kadariyla harika biri. yani benjm icin yapilmis gibi. o derece. ama bilemiyorum zaman ne gosterir.
Soran+1 yılhep ani biriktirmeye calisiyor. yani bu da beni baglamaya calistigini gosteriyor. Elimde olsa seni bian yanimdan ayirmam diyor daha dun.
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum. Nedeni evliyim ve olgunum. Flört güzel şey. Hele hele ne istediği bilen iki insan için. Bunun sonu evlilk değilde sadece arkadaş olarak kalalım'a dönerse üzülürmüsün
Soran+1 yılhic uzulmem... cunku ben de emin degilim yeniden evlenip evlenmek istemedigimden. Nikah bana gore imza. Ama suna uzulurum, eger alisirsam alistirirsa sevgisine ve giderse.
Soran+1 yılhenuz 2 aydir beraberiz, ve baglandigimi soyleyemem okadar da.. ama zamanla baglanirsam anilar arttikca , ozaman zor olur.
- +1 yıl
Siz yaş olarak 2. evliliği kaldırabilirsiniz. Fakat beyfendi sadece güzel vakit geçirmek istiyorum diyorsa. Bu kişi siz olmayabilirsiniz. Siziin ikinci bir şansa ihtiyacınız var
Soran+1 yılevlilik cocuk icin yapilan birsey bana gore. Bir kere denedim. Yuzlerin ne kadsr degistigini de gordum. Cocugum da olmayacagina gore aslinda ben biraz soguk bakiyorum diyebilirim. Benim icin adi konmasa bile mutlh huzurlu guven veren bir ilsiki olsun onemli olan bu
- +1 yıl
Çocuk için yapıldığını düşünmesemde. Doğru insanla keyifli bir şey. Tabi çocuk bunun meyvesi. Sizin bu saatten sonra böyle bir talebiniz yoksa yahut olmuyorsa. Evlenmeyi düşünmem
Soran+1 yıltabiki dogru ilerlerse uyumumuzdan hersey emin olursak ikimizde neden olmasin evlilikte.. ama suanda akisa birakmak taraftariyim. hemen evlilik dusunmek ne bana gore bence ne de ona gore.
- +1 yıl
Sen neden akılda kalmayasın. Ne istediğini bilen olgun birisiin
Soran+1 yıltesekkur ederim😊
- +1 yıl
Olgun insanlarla konuşmak keyifli
+1 yılAnnesiyle anlasiyorsan sorun yok bence
013 Yorumla
Soran+1 yılhenuz anneiyle tanismadik ama annesine duskjn oldugunu hissediyorum, anneiyle yasiyor
- +1 yıl
Bende annemle yasiyordum. yazin vefat etti canim annem
Soran+1 yılo da annesiyle yasamaya devam etmek ister. kadin zaten 70inde. bu yasa kadar ayrilmamislar bu yastan sonra da bence ayrilmazlar. o yuzden evlensek bile ucumuz yasariz diye dusunuyorum
- +1 yıl
Annesi korkar belki oglunun hayatinda birisi olmasindan. sen turbanlimisin?
Ben esimin annesiyle falan yasamayi isterdim. ama cinsellikte sorun olabilir. Yani 1-2 yil sonra daha iyi olurdu sanki
Soran+1 yılben turbanli degilim. ben basarili biriyim, mudurum kendi kurumjmda.
- +1 yıl
Cocugun var mı ?
Maddi durumunuz iyiyse fazla sorun olmas gibi
Bide zaten olgun insanlarsiniz
Cocugunuz olursa anneanneside bakar hem yardimci olur guzel bir aile olursunuz bence
Soran+1 yılmaddi durumjm benim de onun da gayet iyi. Onjnki benden bir tik daha iyi.
cocuk olmaz, ona da soyledim, benim bazi sebeplerden cocugum olmuyor- +1 yıl
Ozaman birsuru kedi alirsiniz
Soran+1 yıldunyayi gezecegiz diye konustuk
- +1 yıl
Bende uzakdogu ulkelerine gitmeyi cok istiyorum
Soran+1 yılbizimde planimiz oralar :)
Soran+1 yılikimizde avrupayi bitirdik cunku
- +1 yıl
Hayirlisi olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekarete bakmaz elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEglence arar sadiklik arar seks arar
00 Yorumla
+1 yılSahiplenme, sicaklik, samimiyet isteriz..
02 Yorumla
Soran+1 yılnihayet 40 ustu bir kisi.. 😊 sizin yorumjnuz cok onemli. tesekkjrler
- +1 yıl
Rica ederim..
Özgüven
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelişme var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ola bilir
00 Yorumla
+1 yılDırdır etmesin yeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 40 üstü beyler; 48 yaşına gelmiş, hiç evlenmiş, annesiyle yaşayan başarılı bir erkek ne arar kadında?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat