Zarar demeyelim de zorlukları olur diyelim. İnsanları yargılayıp tarafların kötü oldugunu söylemıyorum oyle anlasılmasın sadece bu kadar büyük bir yaş farkı bakş açısı ve yaşayıs farklılıkları barındırır. Sonucta bir kusak farkı var ve bu ciddi sorunlar yaratma ihtimalini yüksek oranda arttırır
Olur tabi olmaz mı. Adam gelecek 50 yaşına. Sen 32 en verimli istekli halinde Adam tek posta atım poposunu çevirip yatacak. Eeee sonra yazık değilmi sana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Zarar demeyelim de zorlukları olur diyelim. İnsanları yargılayıp tarafların kötü oldugunu söylemıyorum oyle anlasılmasın sadece bu kadar büyük bir yaş farkı bakş açısı ve yaşayıs farklılıkları barındırır. Sonucta bir kusak farkı var ve bu ciddi sorunlar yaratma ihtimalini yüksek oranda arttırır
Olur tabi olmaz mı. Adam gelecek 50 yaşına. Sen 32 en verimli istekli halinde Adam tek posta atım poposunu çevirip yatacak. Eeee sonra yazık değilmi sana?
18 yaş olmaz, biraz daha zorlasan adama baba diyeceksin neredeyse 😂
zaten sugardaddyim😂
Eminim amcamızın hiç parası yoktur, maddi durumu düşük biridir :)
zaten öyle
İnandık 👍
senin düşünceni onayladım yazdığını değil
Parası için değer mi
adam yaşınk göstermiyor ki
Yahu aranızda 18 yaş var. 30 yaşına gelince yanında 50 asında adam nasıal göstermeyecek
adam 6-7 yaş küçük gösteriyorsa 50 sinde de 44 gibi gösterecek
İnsan zengin olunca demek böyle bahaneler bulunabiliyormus.
Belki ilk yıllar hayır olmaz, ama sonrasında başlar sorunlar
Şimdi değil ama ileride sorun olabilir. Yaş ilerledikçe
Senin ben ta..
yani biraz fazla tabi ama erkek genç duruyorsa biraz sorun olmaz
yanyanayken hiç abes durmuyoruz ben olgun o da küçük gösteriyor
ahahaha o zaman sorun yok bence
zorlama ya da alt üst ılişkisi emir komuta yoksa sorun olmaz. kız 20 yi geçtiyse sorun değil
Yavaşla lütfen babacığımmm
20 yaşında bir kız bana ne verebilir.
Aileler sorun çıkarabilir
Takılıyosan sıkıntı yok uzun ilişki ise sıkıntı
Seven seviyor da korkunç bence
cok fark da kötu
burada büyük olan kim. önemli olan o
erkek
olmaz
kadın olsa olur mu oda sacma
ilerde olur belki
Olur gibi