Cinsel Yaşam Tecrübeli erkek mi ister bu kadınlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tecrübeli erkek mi ister bu kadınlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Ya cinselliği ciddiye alan kadınlar ister de ben cinselliği biraz daha eğlence ve komiklik olarak görüyorum o nedenle çok önemli bir şey değil tecrübe 5 4 Yorumla Soran +1 yıl Sert mi seviyorsun Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Bilmem kafama göre o an ne istediğim belli olmuyor 😅 Yorumla Miami-boy +1 yıl Nasıl komiklik olarak görüyorsun Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Aha cinsellikten bahsettin ya mesaj kutun fantezilerle dolar şimdi Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kadınlar incinmek istemez.. ipiyle derin kuyulara inebilecegi mangal yürekli bir adam isterler.. 2 1 Yorumla 1omerryildirimm +1 yıl Canımsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hayır deneyımlerını beraber ılklerını yasamak ıster 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Dindar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değilim Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Guven duyabilecegi yarin obur gun basina bela olmayacak suluk gibi yapismayacak erkek ister 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğru canım insan istemezler ihanet edeceksin aldatacaksin onu anladım çoluk çocuk karektersiz bazı i saçlara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parali erkek isterler 5 42 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok para Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Miami-boy +1 yıl Gel kız ben de çok para var lol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy nerde avukatsin Yorumla Miami-boy +1 yıl Avukat olduğumu nereden çıkarttın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy profilin yalan mi Yorumla Miami-boy +1 yıl Hayır doğru, bütün bilgiler doğru, avukat değil ama hukuk seçmiştim, polisim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy polisin mesleği hukuk mu oluyo 😂😂😂 bide zenginim diyo🤣 Avrupada Turko demek argoda kandirikci demekmis. Sayenizde sebebini anladim Yorumla Miami-boy +1 yıl Law enforcment , diyorlar bizim burada yani Avrupa'daki değilim bu arada Yorumla Miami-boy +1 yıl Eğer ben hiç bir zaman avukatım demedim. Bunu sen çıkarttın. Benim yalan söylediğimi nereden çıkarttın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy bildigin kolluk kuvveti Yorumla Miami-boy +1 yıl Evet doğru söylüyorsun Yorumla Soran +1 yıl İltica etmişsindir kesin Yorumla Miami-boy +1 yıl Sanırım beğenemedin polis olmamı, Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy meslek alanina hukuk yazmissin Yorumla Miami-boy +1 yıl İltica edip polis olmamızı nasıl bekliyorsun çok merak ettim. Yorumla Miami-boy +1 yıl Düzeltirim sorun değil ne yazdığımı dahi bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sana niye inanalım ki bide onu söylesen Yorumla Miami-boy +1 yıl Daha önce sorduğum sorulara bak resmimi görürsün üniforma ile , belki iltica etmişimdir o radar anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Ameikaya iltica ettin mi etmedin mi Yorumla Miami-boy +1 yıl Etmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy f*ck seni Yorumla Miami-boy +1 yıl You too Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fu. c. k ir seni Yorumla Miami-boy +1 yıl Bence bi İngilizce öğren istersen bir kelime öğrenip Türkçe ile birleştirmeye çalışma en azından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy yetersiz bakiye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasiz insan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fukara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Züğürt Yorumla Miami-boy +1 yıl If you don't know, I will absolutely write it for you You son of a bitch. You think you are smart. You are just a piece of shit. Go f*ck yourself. And learn the f*ck English Yorumla Miami-boy +1 yıl Belki seni satın alacak kadar param vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy 🤣🤣🤣🤣 dedi fakir insan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para vereyim mi lazim mi? Yorumla Miami-boy +1 yıl Git ac karnını doyur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy fukara Yorumla Miami-boy +1 yıl Whatever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mistake, poor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Garip gureba Yorumla Miami-boy +1 yıl Practice your English, you may need it Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Miami-boy seni paramla döverim 😂 Yorumla Miami-boy +1 yıl Döv sene ne olur Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl deneyim severler yönlendirilmek isterler 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Tecrübe isterler tabi ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eğer kadın tecrübeli ise evet 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Peki sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben tecrübeli olduğum için tecrübeli isterim her zaman Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Tanışmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin seks pozisyonu hangisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya cinselliği ciddiye alan kadınlar ister de ben cinselliği biraz daha eğlence ve komiklik olarak görüyorum o nedenle çok önemli bir şey değil tecrübe
Sert mi seviyorsun
Bilmem kafama göre o an ne istediğim belli olmuyor 😅
Nasıl komiklik olarak görüyorsun
Aha cinsellikten bahsettin ya mesaj kutun fantezilerle dolar şimdi
Kadınlar incinmek istemez.. ipiyle derin kuyulara inebilecegi mangal yürekli bir adam isterler..
Canımsın
hayır
deneyımlerını beraber ılklerını yasamak ıster
Yaş kaç senin
Dindar mısın
değilim
Nerde yaşıyorsun
Guven duyabilecegi yarin obur gun basina bela olmayacak suluk gibi yapismayacak erkek ister
Doğru canım insan istemezler ihanet edeceksin aldatacaksin onu anladım çoluk çocuk karektersiz bazı i saçlara
Parali erkek isterler
Ne kadar mesela
Cok para
Yaş kaç
Gel kız ben de çok para var lol
@Miami-boy nerde avukatsin
Avukat olduğumu nereden çıkarttın
@Miami-boy profilin yalan mi
Hayır doğru, bütün bilgiler doğru, avukat değil ama hukuk seçmiştim, polisim
@Miami-boy polisin mesleği hukuk mu oluyo 😂😂😂 bide zenginim diyo🤣
Avrupada Turko demek argoda kandirikci demekmis. Sayenizde sebebini anladim
Law enforcment , diyorlar bizim burada yani Avrupa'daki değilim bu arada
Eğer ben hiç bir zaman avukatım demedim. Bunu sen çıkarttın. Benim yalan söylediğimi nereden çıkarttın.
@Miami-boy bildigin kolluk kuvveti
Evet doğru söylüyorsun
İltica etmişsindir kesin
Sanırım beğenemedin polis olmamı,
@Miami-boy meslek alanina hukuk yazmissin
İltica edip polis olmamızı nasıl bekliyorsun çok merak ettim.
Düzeltirim sorun değil ne yazdığımı dahi bilmiyorum
Sana niye inanalım ki bide onu söylesen
Daha önce sorduğum sorulara bak resmimi görürsün üniforma ile , belki iltica etmişimdir o radar anlarsın
Ameikaya iltica ettin mi etmedin mi
Etmedim
@Miami-boy f*ck seni
You too
Fu. c. k ir seni
Bence bi İngilizce öğren istersen bir kelime öğrenip Türkçe ile birleştirmeye çalışma en azından
@Miami-boy yetersiz bakiye
Parasiz insan
Fukara
Züğürt
If you don't know, I will absolutely write it for you
You son of a bitch. You think you are smart. You are just a piece of shit.
Go f*ck yourself. And learn the f*ck English
Belki seni satın alacak kadar param vardır
@Miami-boy 🤣🤣🤣🤣 dedi fakir insan
Para vereyim mi lazim mi?
Git ac karnını doyur
@Miami-boy fukara
Whatever
Mistake, poor
Garip gureba
Practice your English, you may need it
@Miami-boy seni paramla döverim 😂
Döv sene ne olur