Sorun bende mi diyecegim tip vs hic sorunum yok , ama denk gelmiyor ve nerede nasıl denk gelecegimi kestiremiyorum yani bahtım kapalı resmen ne yapmamı önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArayınca bulunmuyor knk. Genelde kızlar fb yi cinsellikle kendine asik edip sevgili olmak için kullanır. Bende fb olayı hiçbir erkeğin yurumedigi abazalasan baya alt ligdeki kankama yanlışlıkla yürümem üzerine olmuştu. Hala sorarim kendime nasil bir yokluk yaşadım da ona yürüdüm. Geç saatlerin etkisi olsa gerek
18 Yorumla
Soran+1 yılbulana kadar devam , bakalım hayırlısı sonucta karsılıklı bir ihtiyac bu benim gibi düsünen ve ihtiyacı olan birine denk gelebilirsem süper
- +1 yıl
Gerçekten ilgili birisi olmadığından kizdan 1 aya sıkılıyorsun. Başka kızlara yürüyüp manit vs yapıyorsun. Pekte umduğun gibi olmaz. Belki yeni fb iken cinsel fantezilerini deneyebilirsin. Onun haricinde cinsellik için düştüğün duruma aciyabilirsin. Reelde bunu hiç anlatmam. Herkese uzaktan güzel geliyor. Onlar flörtlestigi kişiyi fb sananlar knkim
Soran+1 yılÇağımızın hatunları da cok degisik zaten , herkes ile de yapmam yapamam , ne istedigini bile bilmeyen sacma sapan kadınlar var yılısık vs düzgünü bile bulmak zor bu devirde
- +1 yıl
Fb olayi sevgili arayan ama bulamayan abazan kankanla olan bir şeydir knk. Öyle kankan olursa sansi olur. Buyuk ihtimalle sevgili olayına kayar. Tr de fb muessesi böyle. Yabancilsri bilemem. Sende trde yaşadığını unutup ons vs bulamazken fb arıyorsun. Kolay gelsin diyelim ne diyelim
Soran+1 yıleyw dostum , kolay mı zor mu yaşıyarak görücez rastgele dedik
- +1 yıl
Yaşın o yaşlara gelmis bulamamissin reis. Bundan sonra olsa ne olur olmasa. Hem zor o yaştan sonra. Sizin nesil ilişkiyi para, ev vs olarak gören sevişmek icin kendini ipotege aldıran kadınların olduğu bir nesil. Sana bakan sadece parani yemek için sevgili taklidi yapan paragöz kadınlar olucak. O kadınlara fb desen dünyayı yikarlar ama yaşadıkları ilişki zaten o. O yönden bakarsak hep fb ilişkisi oluyor
Soran+1 yılöyle kadınlar cok gelmek isted, ben almadım hayatıma zaten , param için gelen varsa başka kapıda buılsun aradıgını ben dürüstce niyetimi söylüyorum işlerine gelirse, hak edene yedirir içirir, karsılıklı zevkimizi yaşarız aksi halde kendileri kaybeder, ben sadece kendi kendime mecburiyetten işimi görürüm
- +1 yıl
Abi sizin neslin genel özelligi oyle. Oyle olmayanlar ya evli ya da bosanmis benzeri oluyor. Bosanmis çocuklu bir kadınla ilişkim olmuştu oradan biliyorum. Annemde sagolsun iş ortamimiz hep kadın. Bazi gerçekleri degistiremeyiz ama işine geldigi gibi kullanabilirsin. Sen fb gözüyle baksan onlar farkli gözle baksa ne kaybedersin? O kadına o gözle bakıp başlamıştım ama çocuklarına rağmen iyi bir kisiligi olduğu icin ilişkiye dondurmustum. Belki küçük olan o olsa bende çocuklu olsam oluru bile olabilirdi. Arada iyileri çıkabiliyor ama sen bu olmaz su olmaz dersen işini zorlastirirsin zaten. O kadınla tanismadan önce mesela ben 24 ten sonra gelen yaslanma bunalimlarindaydim. Eskisi gibi ilgi almiyordum para da yoktu. 0 ozguvenle yaklaşıyordum ilişkilere. Sonra böyle basma kalıp on yargıların sacma olduğunu fark ettim. Tabi yine senin bileceğin iş. Sizin nesil bizim kadar rahat değil. Öyle buyumediniz. Zihniyet kolay kolay degisen bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılBende bulamadim denk gelmedigi zman gelmiyor insana...
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılbekle geliyorum seni evlendirmeye :)
Cevap sahibi+1 yılOlsa düzgün biri o yola girerim zaten de
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Tinder indir
114 Yorumla
Soran+1 yılolmadı başaramadıkk :) denk gelmiyor
Soran+1 yıl@joeblack_ yalan dolan orası , cok nadir denk gelir
Soran+1 yılsen istedigini elde edebilirsin erkek icin daha zor bir durum maalesef
- +1 yıl
- +1 yıl
@joeblack_ yok soracaksan burdan sor
- +1 yıl
@joeblack_ çok yani 1 yıldır girmiyorum ama kimi sağa kaydırsam match oluyordu
- +1 yıl
@joeblack_ kanka yurtdışına da böyle bu kadınların her zaman alıcısı çoktur her yerde
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Pasara o ücretlimi peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım