Dün o kadar güzel konuştu ki gerçekten güzel bir iliskimiz olacağına inandım ama bugün seks konularına girdi bende tersledim ayrılmak istiyorum siz neler dusunuyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst bile değil niyetini açık açık söyle ve bunun niyeti açık açık seks yani bu çok açık ve belli eğer ki sadece bunu istiyorsa gelsin bunu istediğini söylesin niye sevgiyi aşkı karıştırıyor çok saçma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten abazaymış sevgilin. Sevgili olur olmaz bu konuların açılmayacağını anlayamamış. Gerçekten sana değer verse sevgili olduktan 1 gün sonra bu tür konuları açmazdı. Güzel sözler söylemiş çünkü amacı farklı. Amacına giden yolları açıyor yanii. O tür bi insanla olmaz bence ama herkesin kendi tercihi tabii ki
011 Yorumla- +1 yıl
Sizin amacınız ne peki?
Abaküs mü saycaksınız?
Cevap sahibi+1 yıl1 gündür sevgililer. İlk günler bu konular normal mi sizce?
- +1 yıl
İlk saatlerinde başlayanlar var...
Zaten " Senden hoşlanıyorum" dediğinde
Karşı taraf " Seni zikmek istiyorum" gibi anlıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Freddy1616 Gerçek yüzlerini ilk başta gösterdiklerinden ilişkileri devam etmiyor erkeklerin. Tabii bu dediğim önceliği aşk olan kızlar için geçerli. Amaaan problem olmaz nolcaak diyen kızlar ilk günden konuyu farklı yere getiren biri ile konuşmaya devam edebilir, onlar için normal bir şey bu çünkü. Bana göre normal değil. Biri ilk günden cinsellik lafı açsa derim ki bunun amacı farklı. Eminim ki çoğu kız da böyle düşünüyordur
- +1 yıl
Bilmiyorum kişiden kişiye değişir...
Ancak kızlar da çok ön yargılı ve o tedirginliği hissederdem ben oracıkta bırakıp gidiyorum kızı...
Kızla buluşuyorsun, akşamında anası babası soruyor kıza, bir şey yaptı mı sana diye... "He, taksimin ortasında kaldırdı eteğimi baba neler neler yaptı" %mı diyecek kızımız?
Cevap sahibi+1 yıl@Frankenstein16 tedirginliği normal değil mi? Sonuç olarak sizinle ilk deneyimi olacak falan. Kızın anası babası sürekli kızına 'sana bir şey yaptı mı' diye sormuyor emin olun. Ailesinin belli başlı kırmızı çizgileri varsa bu ona çocukluktan itibaren aşılanıyor. İleride kız bunu dinler veya dinlemez ona kalmış bir şey. İkide bir kızlarına 'sana bir şey yaptı mı' diye sormuyorlar yanii. 1,2 kere sorarlar ilk sevgililerinde o kadar. Ve evet, ailesine 'baaaak bunları bunları yaptık gel anlatayım' mı demesini bekliyorsunuz?
- +1 yıl
O kırmızı çizgiler belli bir süre sora ruhsal bozukluk, vajinismus vs olarak tezahür ediyor demişti psikoloğum
Cevap sahibi+1 yıl@Frankenstein16 herkes ailesini dinlemiyor ama. Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek istemeyen zaten girmez. Evlenmeden ilişkiye girmek isteyen de girer, ailesine rapor vermez yanii. İsteyen ne isterse yapar. İlle de evlenmeden yapın/evlendikten sonra yapın diye bir şey söyleyemeyiz kimseye. Herkesin kendi bileceği iş
- +1 yıl
Kastettiğim şey ilişki boyutu değil ancak Türkiye de cinsellik halen bir tabu olarak görülüyor.
Bunun ilk günü ertesi günü vs olmaz. Ne zaman hazır hissederlerse o zaman olur.
Bazı ilişkiler saman alevi gibi çabuk parlar söner. Bu tarz herkese göre olmayabilir. - +1 yıl
@Frankenstein16 bırakıp gitmekle iyi yapıyorsun kurtuluyorlar böyle devam
- +1 yıl
@Soruüreten aynen, benden uzak dursun kezbanlar
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kendini çek, mesafe koy. Hala görüşmeye devam ederse değer veriyordur. Adil Yıldırım'ın videolarını takip edebilirsin. Sadece cinsellik muhabbeti yapıyorsa, seni tanımaya çalışmıyorsa arkana bakmadan kaç...
013 Yorumla- +1 yıl
@Kuzeyx7 annen seksten başka işe yaramıyorsa bütün kadınları öyle görme
- +1 yıl
@Kuzeyx7 senin dönemini s…m kadın düşmanı it
- +1 yıl
@Soruüreten bak anne konusuna girme dedim annem akıl hastası ağır hemde. Allah kimseye vermesin. Yanlış yaptın.
- +1 yıl
@Kuzeyx7 e tüm kadınlar … bir sizin anneniz mi değil?
- +1 yıl
@Soruüreten yanlış konuştun. Anlatmak istedim dinlemedin. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
@Kuzeyx7 Allah senin de yardımcın olsun çok yanlış konuştun ahımızı alıyorsunuz
- +1 yıl
@Soruüreten annemi görsen bu dediğine çok üzülürsün
- +1 yıl
Seksten başka işe yaramıyorsunuz demekte haklısın da ben annene diyince mi yanlış konuştun oluyor
Sen de benim anneme ve bana dedin
Bu dönemimde ben bunu gördüm
Hakkıma girdin
Annen görmedi
Üzülen ben oldum o değil
İt - +1 yıl
@Soruüreten üzülme ben yanlış anlaşıldım
- +1 yıl
@Kuzeyx7 tamam o zaman🙂, ben de özür dilerim söylediklerim içiin
+1 yılhiç kimse bu detayı fark etmemiş 1 günlük tanıdığın erkeğin çıkma teklifini kabul ediyorsun erkek sana cinsellik teklif etmese bile bu aşk ilişkisinde ANORMAL lik var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz ama zaten her erkek öyledir takılmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk cinsellik zorla olmaz, tek taraflı hiç olmaz
Aşk da Sevgi de Güvende Saygı da Cinsellikte karşılık Olduktan sonra anlam kazanır
Tek taraflı hiç bir duygu ve his
Darphanede karşılığı olmayarak basılan TL gibidir.
Eline geçtiğinde sıcaklığıni hissedersin
Ancak ilk fırsatta ezici enflasyon gibi ezilirsin
Çünkü piyasaya güven yoktur
Ekonomik buhran vardir
Karşılıksızdir
Oysa Ekonomiler karşılıklı güveni ve güven ortamını sever
Cinsellikte Saygıda böyledir
Karşılıklı güven ortamında iki tarafta istedikten sonra kıymeti olur
Yoksa bırak gitsin sana ondan hayır gelmez10 Yorumla
u +1 yılÖncelikle fevri olmak yerine, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmelisin sakin bir dille. Kırmızı çizgilerini karşı tarafın bilip ona göre hareket etmesi gerekiyor. Tekrarlandığı takdirde bu durum ve irite edici bir boyuta dönüştüyse ; isteklerinizin, yaşama bakışınızın aynı olmadığını belirtip saygılı şekilde yollarımızı ayırabilirsiniz. 🍁
42 Yorumla- +1 yıl
yav bihter senin söylediğini kulağını duyuyor mu? ikinci günde bu konulara girse biri bu sana birşeyler ifade etmiyor mu? bir kanıya varamıyor musun?
- +1 yıl
Duyuyor. Uyarılabilinir, sonuçta karşı taraf kurallarımızı bilmiyor, karşı taraf kırmızı çizgilere dikkat etmiyorsa da konuşmasınız olur biter o kadar abartmaya gerek yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine, bende de normal gibi gözüken kızlarla konuşmaya başladığımda kızlar böyle yaşıyor. 2-3 geçiyor hemen işi o noktalara getiriyorlar 😃😅 Yahu bir dur arkadaş ya, acelen ne yanıp bitiyon mu; kaçmıyoruz ya bir yere; biraz sabırsız olmamak ve tanımaya fırsat vermek lazım
20 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerin ilişkideki en büyük hatası bu aslında. İlişkinin hemen başlarında ya çok sevgi gösterip karşı tarafın aşkını öldürüyoruz ya da kararı kendimizin tek başına veremeyeceği şeylerde sürekli olarak fikrimizi belirtiyoruz. Mesela cinsellik. İçinde hiç kötü niyet barındırmıyor olabilir ama benim sana tavsiyem rahatsız olduğun şeyleri kibar veya sert farketmez dile getirmekten yana çekinme hiç. Karşındaki bir kadın olsun veya erkek olsun hiç fark etmiyor. Hayır demeyi bilmek lazım.
20 Yorumla
+1 yılAyrılık olacak diye Bir şart yok ama sınırlarını çizmelisin açık açık söyle işine gelirse böyle gelmezse kapı orada de adamın niyeti cinsellik demek ki bunları konuşmak için erkende diyebilirsin hadi kızım göreyim seni bildir ona haddini
211 Yorumla- +1 yıl
Benim karsimdaki bayan teklif etse sogurum
- +1 yıl
Ne teklif edecek ki sana
- +1 yıl
Konu cinsellik cinsellik teklif eder konusmak isterse
- +1 yıl
Neden teklif etsin ki zaten Eden bı sürü kişi vardır o kadar düşmemiştir
- +1 yıl
Eden var kendinizi çokta üstte gormeyin erkekler hepsi isteyecek diye bisi yok
- +1 yıl
Neden Benim görüşüme geldin peki başka gidecek yer mi yoktu
- +1 yıl
Gelme sebebim ayrılmayı kıza ayrilmayım diyosunuz ayrılması lazım niyeti cinsellik onun için yazdım baska sebep yok
- +1 yıl
Belki bı an hata yaptı hatasının farkına varır kendine çeki düzen verir herkes ikinci bir şansı hakediyo bence
- +1 yıl
Ben soğurum bilmem
- +1 yıl
Bazı konularda fevri olmamak lazım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Belki karşındaki hayatının aşkıdır ilk başlarda beni seks objesi olarak gören biriyle su an çok mutluyum insanlarda değişir
+1 yılAltta işte yanlış yapmış, bunlar normal, hızlı girmiş vs. laflarına kanma.
Ulan sevgili olduğun kıza ilk günden nasıl cinsellik konusu açarsın awk, insan saçına dokunmaya kıyamaz pçe bak
112 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel görüş 💜
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılDm atar mısın
- +1 yıl
Özür dilerim. Prensip gereği, kadınları takibe almıyorum ya da mesaj atmıyorum.
- +1 yıl
Senin yerine ben atabilirim
- +1 yıl
@Frankenstein16 İkiniz hemfikirseniz konuşabilirsiniz pek tabii.
- +1 yıl
Saçına dokunmaya kıyamaz diyorsun yaptığı şey bir kötülük mü?
- +1 yıl
@Frankenstein16 Düşüncesizlik ve öküzlük. O konu zaten eninde sonunda açılacak fakat sen daha bir güven ortamı oluşturmamışsın, kendini kişiye güvenilir olarak kodlatmamışsın, sen karşıdaki için henüz "hiç kimse" sıfatında birisin ve gidip direkt bu konuyu açıyorsan bu kötü niyettir. Dolaylı yoldan kötülüktür.
- +1 yıl
Ben hemen ertesi gün için dememiştim ancak bunu hep kötülük olarak kodlayanlar var
- +1 yıl
@Frankenstein16 Bende zaman belirtmedim zaten, dediklerim 1 sene sonrası içinde geçerli 1 gün sonrası içinde geçerli
- +1 yıl
Seks kötü bir şey değil. Karşı tarafın rızası olduğu sürece kötülük olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
@Frankenstein16 Yazdıklarımdan bunu çıkartabiliyorsan, boş ver.
böyle erkekten olur mu? :) her aleti olanı erkek yerine koymayı bırakın bundan ne erkek olur ne adam istersen devam et adam işini halletip seni ortada bırakınca buraya gelip ağlama
26 Yorumla- +1 yıl
Ne işi olabilir ki?
- +1 yıl
@Frankenstein16 seks
- +1 yıl
Seks erkeğin işi mi sadece?
- +1 yıl
@Frankenstein16 neden erkeğin aklı sadece sekse çalışır?
- +1 yıl
Kadınların da aklı oraya çalışıyor.
- +1 yıl
@Frankenstein16 erkek kadar değil
+1 yılKesinlikle devam etme. Anlayışlı olayım, en azından beni çekici buluyor vs diye kendimi kandırıp zaman harcamışım tek amaç o oluyor genelde. Tamam cinsellik aşkın elbet bir parçasıdır ama konuyu bu kadar çabuk açıyorsa red flag 🚩
00 YorumlaSeni cinsel bir obje olarak görüyor sonunda üzülmek istemiyorsan siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz şimdi hiç zamanınızı boşa harcamadan gerekeni yapın...🏃♀️🏃♀️🏃♀️
10 Yorumla
+1 yılİyi insan bulmak zor kimisi aylarca sürünüyor kandırabilmek için erken fark ettiğin için sevin henüz daha bağlanmamışken bırak yoluna gitsin sende hayırlısı için dua et.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz. Seni cinsellik için kullanıp atacak. Aynısını başkasına yapacak. Dediklerime kulak ver pişman olma kuzenim gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan ayrıldım
- +1 yıl
En iyisini yaptın.
+1 yılİlk sevgiliyken buluştuk öpustuk birde pantolonum üstünden vajinami elledi. 2ci buluşmada seks yaşadık 🙂 2yil sevgili
3.5yildir evliyiz
Su an bebek bekliyoruz02 Yorumla- +1 yıl
Hadi oradan az salla
+1 yılNiyeti kötü olabilir. Düzgün erkekler kolay kolay o konuları açmaz
30 Yorumlaniyeti farklıymış zaten.. kısa ve net. ya işte erkekler böyledir falan dersen hayır yok öyle bir şey.
10 YorumlaŞimdiden böyle konuşan yarın der beraber olalım açıkça rahatsiz oluyorsan söyle olmuyosan devamke
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmışsın tersleyerek evet ayrıl derim. Demek ki uygun değilsiniz.
20 Yorumla
+1 yılHaklisınız ayrılın Evlilikten sonra yaşayın cinselliği Zina Yapmayin
20 YorumlaAhaaa böyle şeyler sadece benim başıma gelmiyor demekkki ama senin durum benimkinden de hızlı olmuş. Bence sende uzak dur öyle şahsiyetsizlerden
00 Yorumla
+1 yılAsla olmaz. Amacı açık ve net belli. O ne istediğini biliyor sende ne istediğini biliyorsan ona göre hareket et
01 Yorumla- +1 yıl
Tam isabet 👏👏
Hanım efendi zor meseleler. Evlilik öncesi yasak olan bir şeyi istemesi normal değil. Tabi bu benim düşüncem. Bence olmaz.
00 YorumlaYani ayrılıp ayrılmamak senin elinde. Ayrılmaz isen seni arzulayan ama aşık olmayan biri ile olursun.
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmanızda ki amaç nedir? İlk günü son günü mü var? Seninle konusmayacaksa kiminle girecek bu muhabbete?
00 Yorumla
+1 yılKardeş kardeş takılmayı mı düşünüyordun sevgili iken?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk günden mi ya
- +1 yıl
İlk geceden başlayanlar var...
Ama sevgi var mı bilemedim
+1 yılSonuna kadar haklısın gerekeni yap seni cinsellik objesi olarak görmesine müsaade etme bugün vereceğin karar bütün hayatını etkileyebilir
00 YorumlaHahha bende sandım evlilik teklif etti konuştuysam sende Burak sevse zaten cinseligin lafını açmaz bu adm ciddi falan deyil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAcelesi neymiş? Bu işler zamanla olur veya konuşulur. Hemen sepetle gitsin. Resmen cinsel açlığını sana kusmuş.
00 Yorumla
+1 yılKanki kusura bakma da bir yerden sonra konuşulacak tabi erkek dokunmak ister öpmek ister sevişmek sarılmak ister sen de biraz cüretkâr ol
00 Yorumla
+1 yılAsip etmis bence teklif ettikten sonra cinseliik konusmak cok erken degilmi ya.. bence iyi düsün et onu tanimaya bak sen acele etme
01 Yorumla- +1 yıl
Ayip*
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 ay önce bunu yaşadım. Basta çok peşimden kostu sevgili olur olmaz tek istegi cinsellikti onu da tamamını yasayamayacagimi söyledim svstk uyuduk ertesi gün terk etti kendime gelemedim tek amacı oymuş ve beni kullandı sen sen ol o insanla muhatap dahi olma direkt ayrıl yoksa benim gibi üzüntüden hastanelik olursun
10 Yorumla
+1 yılİlk günden sevişmek isteyen birinin ciddi düşüneceğine inanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılNiyetini belli etmiş en azından, hayat senin karar senin 😉
10 YorumlaBen nişanlımla aylar sonra o konuyu acabildim hayret ettim ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılSonra hepiniz aynısınız deyince de kızarlar 😏 tek dertleri o gerçekten, uçkur sevdalıları.
10 Yorumla
+1 yılcanım dahi hakaret etmek istemiyorum şu an o derece tepkin yerinde canım 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz tabiki de bir de ben cinselliği kadının başlatması gerektiğini düşünen bir insanım kadın kendini güvende hissederse zaten o da olur yani
27 Yorumla- +1 yıl
Yani hiç bir zaman 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılBenim ilişkim de şu an ki haftada 3 mutlaka oluyor
- +1 yıl
Gerçeği mi muhabbeti mi?
Cevap sahibi+1 yılHer ikisini de
- +1 yıl
Ovvv beni terse yatırdın. Yaş kaç? Ne iş yapıyorsun? Ki
Cevap sahibi+1 yıl32 çalışmıyorum
- +1 yıl
Hımm
Dün başladınız bugün ayrılmak istiyorsun ayrıl tabiki isteyeni bağlasan bile durmaz
00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrıl bi erkek gerçekten seviyorsa cinsellik konuşmaz
00 Yorumla
+1 yılDirek ayrıl niyet belli sevgili olmak değil tamamen cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence uzak dur amaci belli daha ilk günden böyle yaklaşan neler neler ister birde yapmazsan gider yani o yüzden uzak dur ya da cinsellik açmasına izin verme baktin hala devam ediyor bırak gitsin
00 YorumlaNiyeti belli sende ona o şekil yaklaşmak istiyorsan ayrılma
00 Yorumla
+1 yılyahu 2 gün önce 3 gün sonra ne fark eder seven insan verir 😂
00 Yorumla
+1 yılİlk günden bu konulara giriyorsa ondan hayır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki dürüstmüş de niyetini erkenden belli etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı sevmek veya sevgiye dayalı bir bağ kurmak değer vermek değil. Sadece seks , tercih senin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti ağırlıklı olarak cinsellik. Sen bilirsin istersen ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılÇok erken hatta olmasa da olur şart değil ki o konu
00 Yorumla
+1 yılAdamın sana bu kadar neden hızlı yürüdüğü belli oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. He oldu güzel konuştu diye seni evlenene kadar düzmemesi mi lazım bu mu yani 😏
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınları anlamak zor eninde sonunda sevişmek şart anlamıyonuz mu aga bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz. Her dakika cinsellik konuşan bir erkekten zaten olmaz.
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et gitsin böyle saçmalık mi olur
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmış. Önce seks alıp sonra sevgili olmalıydı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki amacı cinsellik. Uzak durmak istiyorsan uzak dur.
00 Yorumla İlk günden ne iş yapıyorsun araban var mı vs gibi soruları soran kadınlardan farkı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar kolayca elde edildi edileli sevgili olayları böyle oldu sadece erkekler mi suçlu
110 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ve hiç kolayca elde edilmedim
Cevap sahibi+1 yılBakire olman neyi değiştiriyor ve bu sadece senle mi çözülecek bir şey
- +1 yıl
erkekler şerefsizse kızlar napsın b0k gibi karakteriniz var diye karşı tarafı suçlayamazsınız
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa neden anlamak zormu senin yapmam dediğini yapan o kadar çok kız olunca yaşamak istenenlere de ulaşmak kolaylaştı
- +1 yıl
o mantıkla kadınlar içinde kolay onlar niye sapıtmıyor
- +1 yıl
her b0ka bahaneniz var
- +1 yıl
insanın içinde yoksa ister kolay olsun ister zor
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa e tabi gerçekler acıtıyor
- +1 yıl
al işte sonra niye kızlar paraya bakıyor iyi oluyor size
Cevap sahibi+1 yıl@zPSiCoPaTa parası olan biri gerekiyorsa versin bu kişiler arasında yaşanan bir durum bende zamanla kız arkadaşımın sıkıntılarını giderdim olsa yine yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılDereyi geçene kadarmış demek xjdjfj İlk önceliği aşk düzenli ilişki değil seks, ya okey deyip devam ya da yolları ayiracaksin
10 YorumlaBen erkek olarak cinsellik konusunu ilk açmam ama açarsa da konuşmaktan kaçmam tuhaf karşılamam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz öyle birisinden yar Max o ilişkinin ömrü 2-3 ay ama niyetler önemli mesela sende istekliysen yürür ama istekli değilsen yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl adam olmaz ondan sana. Başka duzgun adammı yok salla. vakit kaybettiğin bile kabahat böyle biriyle.
01 Yorumla- +1 yıl
Ver gazı
- Devamını Gör (124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dün sevgili olmak için teklif yaptı, bugün cinsellik konularını açtı. Böyle erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat