Hiç böyle bir şey olmuyordu önceden bi süre ara verdim. Ondanmdr? Çözümü varmdr?

Hiç böyle bir şey olmuyordu önceden bi süre ara verdim. Ondanmdr? Çözümü varmdr?
Seks veya mastürbasyon sırasında kramp olmasının iki sebebi olabilir. Bir tanesi kimyasal sebep. Bu da zevkin yüksek olduğu zamanlarda vücuttaki kimyasal depolarının az olmasından, yani vitamein ve mineraller eksikliği.
Diğer sebep ise fiziksel, bunu da oluşturan sinir ve kas sistemi. Hem pozisyona bağlı olarak hem de orgazma yaklaşıldığında olan kasılmalar sebepli kramp oluşabilir. Bunun için esneklik sağlayan egzersizler yapılabilir.
Hangisindeyken oluşuyor ve en son ne zaman yaptınız ikisinin durumu farklı ve o durumda ne yapıyorsunuz ilişki süreniz ne kadar sürüyor veya mastürbasyon süreniz ne kadar? Bunların bir çok sebebi var soruların cevaplarına göre bildiklerimi paylaşabilirim.
o kramp giren ayağını kaldırıyor musun havada mı tutuyorsun bana nasıl tuttuğunu söyle yattığın pozisyonu anlat ona göre sana yardımcı olayım
Tabi efendim. Tabii başka isteginm
Kardeşim Sadece sana yardımcı olmak istedim ayağını belli başlı hareketlerde bulunuyorsan O yüzden kramp girer Umarım beni anlarsın
Nedense ben her zaman iyilik yaparken İnsanları böyle ters anlıyor bu yüzden dolayı insanları iyilik yapasım gelmiyor inan ki
Cevap
9Cevap
Hmm ne şekilde yapıyorsun masturbasyonu? Pozisyon değiştirmiş olabilir misin?
Bilmiyom da mantik yurutmeye calistim sadece. Bence kendini kasiyorsa o sira zevkten falan kramp girmesi normal..
Çok aşırı derecede istekli ve ateslisin anlaşılan ondandır kendini tam rahatlarken kasıyorsun
Kasılıyon bendede oluyo titreme geliyo bazen
kendini sıkıyorsun cunku
Napiyim zirveyi başka türlü göremiyorum
Seks demeyin artık ya
Bişi olmaz
Bişiy olmazda çok acıyor
Yapma sende
Yaparimmm
Zevkten
Bilmiyorum garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?