Ben 23 yaşındayım nişanlım 31 yaşında. Başta yaş farkı var diye tedirgin olmuştum ama o kadar iyi anlaştık ki. Benim çocuksu yanımı, saçmalıklarımı hepsini kaldırabilecek olgunlukta çünkü. Aynı şekilde ben de onun hayatına enerji katıyorum zaten renkli, hareketli bir kişiliğim. Sizce bu yüzden mi erkekler kendinden küçük yaştaki kadınları severler? Hayatları renklensin diye mi? Bir de bana nişanlım doğurganlık açısından da önemli bu demişti yani genç kızlar daha mı doğurgan geliyorlar? Cinsellik açısından da daha aktif ve tecrübesiz olmak da bir etken midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Ben hep olgun kadınlarla oldum. Ki erkeklerde hep olgun sever. Bak 35 yaşındayım , bana 20 lik kizmi , 40 lik bir hatun mu dersen 40 ligi alırım.
Kadınlar şarap gibidir. Yillandikca guzellesirler.
( Fiziksel kriterleri karşıladığı sürece :) )
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet çünkü kendin istediği şekilde yönlendirebilirsin. Masumiyeti ilişkiye renk bile katıyor diyebilirim. Ayrıca sende küçük değilsin yani. Cinsel olarak nasıl birisin arzuların güçlümü
00 Yorumla
Seni korkutmak istemem ama ablam da senin gibiydi nişanlısı çok iyi davraniyordu evlendiler hemen çocuk yaptı adam şimdi ablamı takmıyor bile meğer amacı çocuk yapmakmis bu yüzden genç bir kadınla olmuş aralarında 10 yaş var
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkacak bir şey yok ben zaten bunu diyince dedim ki çocuk olmama ihtimali var ben hastayım çünkü kısırlık yapabilen bir hastalık önemi olmadığını söyledi gereken ne ise yaparız sorun çıkarsa ded
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılBiz sizin sayenizde fazla yapamıyoruz o yüzden genç kadınları tercih ediyoruz. Bu kibarca açıklması. Asık sebebi bambaşka.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Fazla yaşamıyoruz demek istedim.
+1 yılEn çok ilgiyi siz verdiginiz için enayiler jshshhdb
08 Yorumla
Soran+1 yılEnayilik ne alaka sen de küçüksün daha
- +1 yıl
Çok alaka o adama belki bakan yok yaşı büyük diye bakiyo kızlar daha ne olsun 😂
- +1 yıl
Ben küçüğüm evet ne olmuş
Soran+1 yılBunun ilgi ile alakası nedir ilişkilerde karşılıklı ilgi ve değer verme olmalıdır zaten
- +1 yıl
Offff anla işte ilgiyi sadece siz veriyosunuz adam ne yapsın
Soran+1 yılBenden çok ilgi veriyor valla ha
- +1 yıl
E verir tabi kendisine bakan sen varsın jshshsh normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada kaç gün buluşuyosunuz ve mesleği ne nişanlının
14 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 kez buluşuyoruz ikimiz de çalışıyoruz çünkü çalışma saatlerine göre artma azalma oluyor tabi. Polis nişanlım
Cevap sahibi+1 yılPolis mii zor olmuyo mu ya çok öfke problemi vardır onda
Soran+1 yılYok pamuk gibi normalde öğretmendi de özelde çalışıyordu polisliğe atandı geçen sene
Cevap sahibi+1 yılİyi bari bence büyük olması iyi benim nişanlımda 31 yaşında ama ben 25 yaşındayım
+1 yılValla tecrübesiz kalmadı suanda ama sıkıntı ilerde okuyor zaten sizin icin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrübesizim 🙁
- +1 yıl
Alaksi yok yanj TV da mı izlemiyor sun okumuyormusunda. Da
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir konuda yapılanlar erkeğe zevk verdiği için ama sende olgun erkekleri çekici bulur gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi etken kendimden büyük ya da aynı yaş olursa zevki olmaz ki bu işin küçük iyidir her zaman
00 Yorumla
+1 yılFenc ve citir olusu tabi etkili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılE daha taze görüyorsa :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöylesi daha iyi bebeğim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılDoğurganlık açısından önemli de denmez be
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum valla öyle dedi shsjsj
+1 yıluyumu bulmuşssun ne güzel işte mutluluklar 🙂
03 Yorumla- +1 yıl
cinsellikte kadının çok şey bilmesi gerekmez erkek halleder😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Orası öyle aslında bilgim çok araştırıp ediyorum ama uygulamaya dökülmeden bir işe yaramaz onun için de tecrübe lazim tabi ama evlenmeden yaşamak istemedim
- +1 yıl
bu en güzeli evlen her şey gönlünce olsun kadın ilişkisi konusunda kirap yazarım naif zarif ruhludurlar dokunulması ilk başta hassas davranılmasını severler genelde dokunurken ruhunu titretmesini bilen biriyse mutlu olmaman imkansız
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha kolay olurlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım