Cinsel Yaşam Meme uçları neden birkaç gündür sert olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Tahrik olma ve soğuk olmadığı halde de neden olur bu Meme uçları neden birkaç gündür sert olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Isteklilik ya da hormonsal olarak bunu yasamaniz olabilir. 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl adete yakın ve adet döneminde normal bunların olmasi 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl regl üzerine bir durumdur belki de 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş teşekkür ederim Yorumla KremalıKraker +1 yıl rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Farkında değilsin, etkilenmiş biseylerden. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Farkında olurdum mutlaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knka adetliymissin ondandır, geçer 2 3 güne. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa ne demek ne demek 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hormonlar yükseliyor tahminim özel gününe yakinsin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O gündeyim evet Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl O yüzden dir o zaman agresiflik te var Yorumla Soran +1 yıl Eh işte Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Yapacak bir şey yok bekleyeceksin günün bitene kadar mecburen 😊 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hormonal değişiklikler yüzünden 1 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yumurtlama dönemindesiniz. 1 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Sana bi zararı yoksa dokunma bişey olmaz 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Hormonel dır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dilimle yumuşatmak isterdim o sertlesen uçları 1 1 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Helal kardeşim :D Yorumla
helptome Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Adetli mısın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla helptome +1 yıl Ondan olur işte Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. herhalde ilk defa regl oldun 0 0 Yorumla
вседляменя Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Tahrik değil o ya sütyensizsin ya da regl yaklaştı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adetim şu an Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Regl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşık mısın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki onunla ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası varmış 😛 Yorumla Soran +1 yıl Niye sorduğunuzu sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası olduğu için sordum bebeğim Yorumla Soran +1 yıl İşte neden erkilesin her memesi sertlelen aşık mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam boş ver Yorumla Soran +1 yıl Söylüyorsunuz bari cevap verin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca adet olunca olur, ıslanıp isteklenince olur. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederiz ıslak ıslak Yorumla
atomkarinca7 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Tahrik neden olmadın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olacak bir şey yok Yorumla atomkarinca7 +1 yıl İstek olmuyor mu hiç Yorumla
Mehmet01100101 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl İstekli misin peki 0 10 Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl ya da adet zamanı geliyodur Yorumla Soran +1 yıl Adet zamanım şu an Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Bu yüzden olur bebiş Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman geçer Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Adet zamanı yarıyı ileri geçince Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Hormaonlar normalleşme ye başlayınca. Adet yogunsa biraz gecikir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim tekrar Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Rica ederim iyi günler dikkat et çok belli olmasinlar Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Isteklilik ya da hormonsal olarak bunu yasamaniz olabilir.
adete yakın ve adet döneminde normal bunların olmasi
regl üzerine bir durumdur belki de
Öyleymiş teşekkür ederim
rica ederim
Farkında değilsin, etkilenmiş biseylerden.
Farkında olurdum mutlaka
Knka adetliymissin ondandır, geçer 2 3 güne.
Teşekkür ederim
Yaa ne demek ne demek 🙏🏻🙏🏻
Hormonlar yükseliyor tahminim özel gününe yakinsin
O gündeyim evet
O yüzden dir o zaman agresiflik te var
Eh işte
Yapacak bir şey yok bekleyeceksin günün bitene kadar mecburen 😊
Hormonal değişiklikler yüzünden
Yumurtlama dönemindesiniz.
Regl yaklaştı belkide
Regl ya da büyüyolar
Regl kaynaklı olabilir.
Sana bi zararı yoksa dokunma bişey olmaz
Emilmek istiyor artık
İsirilmaya ihtiyaclari var
Regl
Hormonel dır.
Dilimle yumuşatmak isterdim o sertlesen uçları
Helal kardeşim :D
Adetli mısın
Evet
Ondan olur işte
Teşekkürler
herhalde ilk defa regl oldun
Tahrik değil o ya sütyensizsin ya da regl yaklaştı
Adetim şu an
Regl
Hamilelik
Regl
Ellenmek ister
Aşık mısın
Neden ki onunla ne alaka
Alakası varmış 😛
Niye sorduğunuzu sordum
Alakası olduğu için sordum bebeğim
İşte neden erkilesin her memesi sertlelen aşık mı
Tamam boş ver
Söylüyorsunuz bari cevap verin
Ayrıca adet olunca olur, ıslanıp isteklenince olur.
Teşekkürler
Rica ederiz ıslak ıslak
Hormonal mi
Canı emilmek istiyor
Tahrik olmusundur
Tahrik neden olmadın
Olacak bir şey yok
İstek olmuyor mu hiç
İstekli misin peki
ya da adet zamanı geliyodur
Adet zamanım şu an
Bu yüzden olur bebiş