Şöyle bir görüş var genelde, şişman kişilerin penisi uzun görünmez gibi, ben de sismanim ve penis boyum kısa. Acaba zayıflayınca uzar mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zayıfladığında deri salacağın için bir miktar uzayacaktır evet
Pek de betimleme yapmak istemiyorum rahatsız olabilirsin belki ama şöyle bahsedeyim, idrar kesesi tarafından tutup aşağı doğru asilinca ve tabi idrar kesesi tarafına bastırınca uzun duruyor 2-3 cm daha, sismanlikla mi alakalı bu durum?
Hiç şişman olmadığım için detay veremiyorum kusura bakma, ama o bölgede derinin gergin olması, bölgedeki yağların penis kısmına da yayılmasından dolayı kısa kalabiliyor
Yok sorun değil, ben de hiç bilmiyorum acaba idrar kesem mi böyle şişkin duruyor yoksa yağ mi o falan. Bir de incelme olur mu peki peniste yoksa yine mi aynı olur
İncelme olur diye tahmin ediyorum, o konuda bilgim yok maalesef
Anladım, peki boy uzaması için ne yapılabilir bilginiz var mı yani internette pompa falan olayı var ama onlar da zarar verir gibi şeyler gördüm. Uzamaz gibi şeyler gördüm vs. Acaba sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında peki😕
Kaç cm şu an?
10 cm😔
Pompalar mantıklı gelmiyor bana, ama biraz detaylı araştırırsan egzersizler var, onları bi’ inceleyebilirsin
Onlar da zararlı diye gormustum korktum o yüzden biraz ama böyle de moralim bozuluyor ne yapsam bilemedim. Biraz bu konu yüzünden çevremden zorbalık gördüm biraz takıntı olmuş durumda maalesef 😕. Ameliyattan da çekiniyorum zevk olayı falan etkiler diye veya başka bir sorun çıkar diye öyle kararsız kaldım maalesef
Tok açın halinden anlamaz deyip geçme benim tavsiyemi dinle derim. Bu işe kafanı ne kader çok takarsan o kadar verimsiz olur, şimdi 17 cm olsa bu sefer de acaba dik mi durmuyor der kafana takar yarı yolda tıkanırsın. Elindeki imkanı iyi değerlendir en azından, çalıştırınca anlarsın ne kadar işe yaradığını.
Uzun olsa ne bileyim yani psikolojik olarak karşı tarafı da etkiler diye düşünüyorum. Şimdi karsi taraf kısa bir şey görse ne bileyim p*rno uzun uzun görüp bir anda böyle bir şey görmesi hayal kırıklığına uğratir gibi geliyor bana. İster istemez bence bu arada boy psikolojik etki yaratır yani. Erkeklerde de var meme boyutu mesela veya kalça büyüklüğü falan daha fazla etkiliyor. Zevk aynı zevk ama görüntü etkiliyor sonuçta insanı. O yüzden sertleşme sorunu olsa da uzun olması daha iyidir düşüncesi var bende biraz. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim. Zevk verebilir miyim korkusu çok var maalesef😔
Korkarsan zevk falan veremezsin, egzersizleri, doğal yöntemleri deneyip devam etmeni öneririm. Pilava giderken kaşıksız kalırsın, zevk verebilmek bi’ yana almaktan bile mahrum kalırsın
Kendime aslında biraz daha uzun olsa zevk verme konusunda güvenim tam olur, libidom baya yüksek olduğu için uzun süreli bir ilişki yasarim veya yorgunluk konusunda sorun falan çekmem de işte boy kısa olunca acaba ne kadar kürek çeksem de fayda etmez mi ki düşüncesi korkutuyor sadece
16 cm, kalın sayılmaz, başlarda denemeden önce ben de çok tedirgindim. mastürbasyon yaparken falan erken geliyorum hep. Konuya başladıktan birkaç ay sonra süre tuttum tam 2.5 saat, hiç dur demeden ateş etti. Bu veya benzeri bi’ performansa burun kıvıran kadını da soba borusu tatmin etsin, ben elimden geleni yaptım. Sen de bunu yap yeter. Zaten Türk kadınları 15-20 dk sonra sönmeye alışık
Mastürbasyonda ben kendimi tutamıyorum zevkten dolayı geleyim diyorum öyle oluyor bazen ama 30 dk mastürbasyon yaptığım da oluyor bosalmayi engelleyip engelleyip. İlişkide de böyle olur mu bilmiyorum, bazen video falan görüyorum girilen ortam sıcak ve ıslak olduğu için daha erken boşalırsiniz falan diye. Ondan bilemedim ne kadar sürer ilişkide. Bir de ben cidden önem veririm cinsel ilişkiye, öyle yani zevk aliyim yan yatayım kafasında değilim. Uzun süreli farkli olaylar olsun vs. isterim. Bu boyla tüm pozisyonlar yapılır mi sence peki yoksa hep sıradan pozisyonlar yapmak zorunda mıyım
Hepsi yapılır merak etme, o çok bilenleri de dinleme. Ben bu kadar yaptım sen yapamazsın demekten çok hoşlanıyor erkekler, olm keyfine bak lan, çık eğlen kendini gör tanı, biri beğenmesin başkası delirsin seninle. Düşünerek değil sevişerek çöz problemini
Ya aşık oldugum sevgilim var, çok seviyorum onu. Öyle hiç konusmadik bu konuları vs. öyle yani başkalarına bakmam falan. Eskiden beri işte erkekleri bilirsin boy olcusturur hep, benim de kısa olunca dışarıdan ister istemez belli oluyor küçük oldugu ondan böyle zorbalığa uğrayınca hep bı kafama takinti oldu işte acaba ilerideki eşim beni beğenmez mi, zevk veremem mi ona falan diye. Ben kendi zevkimden çok sevdiğim kadının zevkini düşünürüm ondan yani böyle sorun etmem. Değilse uzun olsa da aynı zevki alacağım kısa olsa da aynı zevki alacağım benim için sorun olmaz yani.
Aynı sorunu ben de yaşamıştım, ama yapıyorum diyen adamları kendimle kıyaslama fırsatı bulunca anladım ki kimse anlattığı kadar değil. Benimki de gayet başarılı, çalışıyor. Şimdi 30 cm koysalar masaya ilgimi çekmez, ne kadar işe yaradığı önemli, boyu koyu hikaye
Anladım teşekkür ederim, peki ilk defa ilişkiye girecek birisi için ne tavsiye edersin neye çok dikkat etmeli
Zaten kız arkadaşın var, sevdiğin biri olacak, birleşmeden önce birkaç kez uzun uzun sevişin, kademe kademe. Önce kıyafetlerle eğlenin, başka bi’ gün yarı çıplak, sonra daha çıplak vs, birbirinizi tanıdıktan sonra birleşip başlayın, il günden denerseniz zorlanırsınız
O yollara daha çok var gibi, ikimiz de yurtta kalıyoruz yani öyle bı ev ortamında olsaydik belki öyle yapılabilirdi de yurtta olduğumuz için zor yani. Bir de bilmiyorum sevgilim beni arzuluyor mu, hiç yani öyle konu açmadı falan, ben işte opusmekten falan bahsettim o olur falan dedi ileriye götürmeye çalıştım konuyu ama goturemedim de şimdi yanlış anlaşılırim korkusu da oluyor bilemedim. Kız arzuladığıni nasıl belli eder
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
İnstagram akışımı sen mi bozdun lan?
3-4 arası fark eder
İdrar kesesi tarafının şişkin durması sismanliktan mi olur bu arada, bir de zayıflayınca o idrar kesesi bölgesi mı eriyor yoksa başka bir olay mi var
Kemiğe kadar ki kısımdan ölç. Neyse o. Kesedir yağdır takılma
Kemiğe kadar ölçer isem rahat 3-4 cm uzun olur, bu arada acaba kısa da olsa her türlü zevk verir mi karşı tarafa bir bilginiz var mı
Şimdi dostum öyle bir derdim olmadığı için yorum yapmam zor. 3 4 atar illaki demiştim. Sen görevini uzun soluklu icra et kadın her türlü yola gelir. Deprem gibi. Süre şiddet önemli
Erken boşalma olabilir bende ama ardına ikinciyi de yapma gibi bı durum da var bende biraz libidom yüksek öyle fiziksel yorgun olmak falan sorun yaratmiyor bende. Acaba erken boşalma sonrası devam etmek fayda sağlar mı? Yani ikinci zor gelir zaten karsi tarafı kötü etkileme gibi bir olay olmaz dimi?
Kadınla görüşmeden önce bir havaya ateş et. 2. Onunla ilk olsun.
Erkekte zevk azalması yaratıp performans düşüklüğü yaratmaz dimi, alınan zevk azalınca pek havamda olmuyorum mesela mastürbasyon yaparken. İlişkide de aynı olmaz mı
Dostum bu soruların bende cevabı yok maalesef. Deneyip göreceksin. Hata yapmaktan çekinme yeterli
Anladım teşekkür ederim valla kafa da agrittim biraz kusura bakma 😅. Umarım güzel olur tek isteğim bu
Rica ederim
Birazcık uzar
İdrar kesesi tarafi çok şiş duruyor bende yağ var galiba orada, bastırınca o bölgeye penis boyu sanki biraz daha uzunmus görünüyor. Bu durumla aynı mi yani şişmanlık olayı
Kac cm ki kanka?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!