- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence seks yapmanın saati olabilir sonuç olarak bazen isteksiz oluyoruz bazen çok istekli olabiliyoruz. bu yüzden de bence yeri ve zamanı vardır yani her yerde seks yapmanın anlamı olmaz diye düşünüyorum bir adabı olmalı :D
Bunların dışında bence yemek yemenin ya da bilgisayarda oyun oynamanın özellikle yeri ve saati olmaz yani ben gece sabaha kadar oyun oynadığım saatleri de biliyorum mesela. çünkü oyun oynamak beni mutlu ediyor oldukça ve seviniyorum.
Mesela kitap okumak da olabilir. kitap okumanın da saati yoktur kişi sıkıldı mı? yorgun mu? uykusu mu yok? direk kitap okuyabilir hem kitap okumak insanı sakinleştirir stresi de atmaya yardımcı olur
Film izlemenin de bence saati yoktur özellikle gece saatlerinde film veya dizi izlemeyi ben çok seviyorum mesela. açıp sıkıldıkça sürekli gerilim ve gizem filmleri izliyorum.
Spor yapmanın da saati olmaz benim için çünkü her zaman hareket etmeyi severim ama uyumanın saati olur çünkü yanlış saatte uyursak uyku düzenimiz bozuluyor
011 Yorumla- +1 yıl
Maşallah barış bu yorumun en uzun olabilir gittikçe kelimeler artıyor helaaaalllll 👏👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim sana özel yani soruya özel yazdım çünkü dikkat ediyorum ne zaman biri seks kategorisinde sorsa biri gelip destan yazıyor onlara bırakmamak için :D
- +1 yıl
O birinin kim olduğunu tahmin ediyor muyuz 😂😂
Artık bayrak sende - +1 yıl
İsim vermek istemem 😂😂
- +1 yıl
Ben hiç istemem 🤐
- +1 yıl
Biliyorum :D
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ama o benim sorulara gelmez. Benim soruların kahramanı sensin 😂
- +1 yıl
Kimden bahsediyorsun bilmiyorum, ama teşekkür ederim benim de kahramanım sensin 😂 ilk sen arkadaşça yazmıştın öyle arkadaş olduk sitede
- +1 yıl
Nasıl bilmezsiiiinnnn 😨😨 üzdü
Sen iyi birisin. - +1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbir şeyin saati yoktur. Her şeyi yapabiliyorsan canın istediğinde yaoacaksın. Canın çay mı istedi, içeceksin. Yemek mi istedi, yiyeceksin. Seks mi istedi, yapacaksın. Tabi canının istediği şeyleri yapabilme imkanın varsa 😂 canın gece yarısı çay mı istedi, sabah kalkıp işe gideceksen içmeyeceksin. Uykun kaçar 😂 Canın duvarların sesi kolay geçirdiği bir misafirlikte seks mi istedi, yapmayacaksın bir duyan olur 😂 😂
Falan filan. Örnekler çoğaltılabilir. İmkanlar dahilinde her şeyi canımız ne zaman isterse o zaman yapmalıyız. Her şeyin saati canımızın istediği saattir 😂
Keşke yapabilsek öyle :/ 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmenin, sevişmenin, yemek yemenin, muhabbet etmenin, trip atmanın, gocoklık yapmanın saati yoktur bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Trip nasıl gelmez aklıma 😄
- +1 yıl
O da benim aklıma gelir işte 🤣
- +1 yıl
Hep tripli olduğum için ekstra olarak görmemişim demek 😄
+1 yılSabah 06:30 gibi bir ara sevgilimi otogar dan aldım hafta sonu annesiyle birlikteydi onu evlerine bıraktık biz ikimizde kuzenin evine gittik bu arada 25 saat yolculuk çekmek zorunda kaldı ben tembihledim beyaz spor çorap giy ve ayakkabılarını asla cikarma diye o da asla cikarmaz zaten. Eve geldik ayakkabı ayağın da yattı yuz üzeri yatağa eşofmanla ayakkabımı cikar çoraplarımı çıkar ayak parmaklarımı em falan diyor ben de direk eşofmanı indirdim jelledim kremledim kökledim yani saat zaman mekan önemli değil 😉😋
10 Yorumla
+1 yılTuvalete gitmenin, yemek yemenin, gezmenin ve tabi ki seksinnn asla zamanı, yeri ve saati yoktur. O an aklına eserse ve ihtiyacın varsa yersin, gezersin iliskiye girersin. Aslında yersiz ve zamansız aniden gelisen her şey daha zevkli oluyor insanlar için. Iyi geceler diliyorum. Bol saatsiz zamanlar :)
10 Yorumla
+1 yılÇay ve sigara içmenin, uyumanın, sevdiklerimle konuşmanın..
12 Yorumla- +1 yıl
Uyumak, unutmuşum 👍
- +1 yıl
Rica ederim..
+1 yılcinsel yaşam üzerinden soru sorup çayı çorbayı bahane göstermek nedir direk seks diye sorsana memleketin alayı seks diyecek zaten 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Benim böyle birşeye gerek olmayacak kadar cesur cinsel sorular sordum 😄 profilim açıktır bakabilirsin. Bu kişilik karakter olmasını tercih edeceğim soruydu
+1 yılYemenin içmenin seksin saati olmaz sen söylemişsin zaten 😇
15 Yorumla- +1 yıl
Ek varsa alalım
- +1 yıl
Çay sigara… 🍺 arada bi keyfini çıkaracak birşeylerde olması lazım dimi
- +1 yıl
Ben kullanmam olmalı diyorsan öyledir
- +1 yıl
Kırk yılda bir ya 😀
- +1 yıl
O zaman 10 yılım daha var 😂😂
+1 yılHepsinin zamanı yoktur ama kişiden kişiye göre de değişir bu durum
12 Yorumla- +1 yıl
O yüzden fikrinizi sordum 🙄
- +1 yıl
Bana göre s* diyebilirim aşırı istekli biri olduğum için sanırım bu günün her saati böyle olduğum içindir yapsam da tekrar istiyorum doyumsuzluk gibi bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılYemenin içmenin gezmenin zamanı olur. Ama seks yapmanın olmaz. O an gelir gecenin ortası olur, o an gelir en kavgalı an olur, o an gelir bir düğünde olur gidersin wc de yaparsın. Sexin zamanı olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Hayatın en güzel şeyi sarılmak sevdiklerinize doya, doya yer mekân fark etmeksizin sarılın hayat kısa.
10 Yorumla
+1 yılYapmak istediğin ne varsa o an itibariyle saat önemli değil
10 YorumlaSevişmeniz saati bana göre de olmaz. Bunun dışında günün her saati kahve içebilirim.
10 YorumlaHiç bir şey için zaman yok aslında anı şaşamak gerek...
10 YorumlaZamanı olan bir şey yoktur hersey yapılabilir
10 Yorumla
+1 yıltuvalete çıkmanın zamanı yok ve su içmenin geri kalanın saati var
10 Yorumla
+1 yılSeks sabah ve gece gün ortası sarmaz. Çay her saat içilir yemek aynı sekilde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılLavaboya gitmek
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da net 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin yemek yemenin WC ye gitmenin duş almanın
00 Yorumla yazdıklarının hepsine katılıyorumm
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seks öpüşme koklaşma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKahve sabah ve aksam seksin bence zamani yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. su içmek ve cinselliğin zamanı olmaz
10 YorumlaSeksin ve uyumanın
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOyun oynamanın :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBalık tutmanın
12 Yorumla- +1 yıl
Yok mudur? Öğlen sıcağı ya da kış kar fark etmez mi
- +1 yıl
Farkedebilir ama gecede öğlende tutulur
+1 yılVeda etmenin
12 Yorumla- +1 yıl
Vaayy bu derinden oldu..
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılSekssoo
41 Yorumla- +1 yıl
Yaşşa koz
+1 yılÇay 💗
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen çay kahve
Uyku
20 Yorumla
+1 yılUyku 😄
20 Yorumla
+1 yılUyku
20 Yorumla
+1 yılSeksin saati olmaz
10 Yorumla
+1 yılWC bnce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen yoktur
10 Yorumla
+1 yılAraştırmanın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılÇay içmek
10 Yorumla Seks zaman mekan aranmaz...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPompişin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sekss
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. sigara içmenin
10 Yorumla
+1 yılseks
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks tabiki
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksin saati olmaz
00 Yorumla
+1 yılseks
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanın tarak istiyor bu saatte galiba
00 Yorumla Kitap okumak
10 Yorumla
+1 yılSeksin
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler