Cinsel Yaşam Bir erkeğin en çok neresine bakarsınız? johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 sorum kızlara... Güncellemeler+1 yıl güncel Bir erkeğin en çok neresine bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kadına bakarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel kokması, bakımlı olması ve uzun boylu olması 3 önemli kriterim 1 15 Yorumla johnrocco44 +1 yıl sadece boyu uzun olsa yeterlimi sizin için :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En çok demişsin ya. En çok bunlar sadece Yorumla johnrocco44 +1 yıl anladım... uyku tutmadı ya ksdkakda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla johnrocco44 +1 yıl fazla içtim sanırım :D sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nöbetteyim Yorumla johnrocco44 +1 yıl iyi nöbetler sana bu arada... sohbet etmek istersen burdayım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla johnrocco44 +1 yıl uzunluğu sizce önemlimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalınlığı önemli Yorumla johnrocco44 +1 yıl hem uzun hem kalınsa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi Yorumla johnrocco44 +1 yıl özelden devam etsek olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam edecek bir durum yok Yorumla johnrocco44 +1 yıl sohbeti kastetmiştim... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dit ve bakımlı olması. Erkeksi davranışlarda bulunması ve otoritesini hissettirmesi 1 56 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fit Yorumla johnrocco44 +1 yıl yatakta merhametsiz olması? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sonraki iş ama severim Yorumla johnrocco44 +1 yıl en güzeli bencede :) geceniz nasıl geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fena değil Yorumla johnrocco44 +1 yıl benimde aynı... renklendirmek isterim... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok teşekkür ediyorum Yorumla johnrocco44 +1 yıl bende viski doldurdum içiyorum sohbet arıyorum açıkçası... rica ederim ne demek her zaman... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun Yorumla johnrocco44 +1 yıl teşekkür ederim siz içermisiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel günlerde Yorumla johnrocco44 +1 yıl deliye her gün özeldir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ki deli sayılmwm😀 Yorumla johnrocco44 +1 yıl akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tercihim değil😀 Yorumla johnrocco44 +1 yıl bazen lazım ama :D ya da deli gibi biri lazım durmayacak yatakta... :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O daha makul Yorumla johnrocco44 +1 yıl bencede... rahatlatmak isterdim... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yardımseversin Yorumla johnrocco44 +1 yıl gerçekten öyleyimdir... görsen sende rahatlardın... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çabuk rahatlayabiliyorum ama yardıma çok ihtiyacım olmaz Yorumla johnrocco44 +1 yıl üstüste olursa güzel olmaz mı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Performansa bağlı tabi Yorumla johnrocco44 +1 yıl aynen sert ve geç performans önemli... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sert olunca genelde geç olmuyor 😂 Yorumla johnrocco44 +1 yıl haklısın ama geçte olabilir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeğe bağlı Yorumla johnrocco44 +1 yıl evet iri olursa 18-19 ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi Yorumla johnrocco44 +1 yıl sizin 80 mi 85 mi.) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 90b takıyorum artık Yorumla johnrocco44 +1 yıl çok Seksi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem bence 85b iken daha güzeldi Yorumla johnrocco44 +1 yıl arasından ağzınıza kadar ulaşır... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyuta bağlı haha Yorumla johnrocco44 +1 yıl takip ederseniz atarım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gerek yok😅🤣 Yorumla johnrocco44 +1 yıl gece uzun lütfen :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gerçekten Yorumla johnrocco44 +1 yıl ısrar yok ama onur duyarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi Yorumla johnrocco44 +1 yıl anladım... 90 iyiymiş ama... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyidir Yorumla johnrocco44 +1 yıl uçları irimi ufak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İri. Yorumla johnrocco44 +1 yıl tam vakumlanmalık... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vakumlatırım düzenli olarak 🤣 Yorumla johnrocco44 +1 yıl vakumlarken küçük küçük dişlemek hoş olur :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsteğe bağlı. O kadar çok karışmam çalışanın işine 🤣 Yorumla johnrocco44 +1 yıl peki sen vakumlamayı severmisin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldukça Yorumla johnrocco44 +1 yıl gırtlağa kadar? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi olduğum bi alan Yorumla johnrocco44 +1 yıl süpersin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle denebilir🙂 Yorumla johnrocco44 +1 yıl sertçe hoyratça yapmak isterdim şu anda... Yorumla
geliyorumbirsn Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl bi erkege genelde bakmam 1 1 Yorumla johnrocco44 +1 yıl hatunlara mı bakıyorsun lsdkakda Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağzının iyi laf yapmasına 1 12 Yorumla johnrocco44 +1 yıl ağzı dili başka şeylerde de marifetliyse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışır tanışmaz ağzına dayamayacağıma göre bunu bilemem. Yorumla johnrocco44 +1 yıl haklısın ama önünde sonunda öğreneceksin öyle değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle de ilk etapta buna bakıyorum Yorumla johnrocco44 +1 yıl anladım devamında rahatlaman lazım ama gevşemen için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gevşerim Yorumla johnrocco44 +1 yıl üstüste gevşetirim.. Yorumla johnrocco44 +1 yıl takip? :) Yorumla johnrocco44 +1 yıl süpersin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nee? Yorumla johnrocco44 +1 yıl çok sempatiksin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yere yazıyon dayı Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçına 1 2 Yorumla johnrocco44 +1 yıl kelse :) Yorumla primadonna_girl +1 yıl O zaman da keline bakarım skdhdj Yorumla
11aynurcanq11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Parasına. sss 0 1 Yorumla johnrocco44 +1 yıl iyiydi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadına bakarım
Güzel kokması, bakımlı olması ve uzun boylu olması 3 önemli kriterim
sadece boyu uzun olsa yeterlimi sizin için :)
En çok demişsin ya. En çok bunlar sadece
anladım... uyku tutmadı ya ksdkakda
Neden
fazla içtim sanırım :D sen?
Nöbetteyim
iyi nöbetler sana bu arada... sohbet etmek istersen burdayım...
Teşekkürler
uzunluğu sizce önemlimi
Kalınlığı önemli
hem uzun hem kalınsa?
Daha iyi
özelden devam etsek olur mu
Devam edecek bir durum yok
sohbeti kastetmiştim...
Dit ve bakımlı olması. Erkeksi davranışlarda bulunması ve otoritesini hissettirmesi
Fit
yatakta merhametsiz olması? :)
O sonraki iş ama severim
en güzeli bencede :) geceniz nasıl geçiyor
Fena değil
benimde aynı... renklendirmek isterim...
Yok teşekkür ediyorum
bende viski doldurdum içiyorum sohbet arıyorum açıkçası... rica ederim ne demek her zaman...
Afiyet olsun
teşekkür ederim siz içermisiniz?
Özel günlerde
deliye her gün özeldir :D
Neyse ki deli sayılmwm😀
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin :D
Tercihim değil😀
bazen lazım ama :D ya da deli gibi biri lazım durmayacak yatakta... :D
O daha makul
bencede... rahatlatmak isterdim...
Çok yardımseversin
gerçekten öyleyimdir... görsen sende rahatlardın...
Ben çabuk rahatlayabiliyorum ama yardıma çok ihtiyacım olmaz
üstüste olursa güzel olmaz mı :D
Performansa bağlı tabi
aynen sert ve geç performans önemli...
Sert olunca genelde geç olmuyor 😂
haklısın ama geçte olabilir :D
Erkeğe bağlı
evet iri olursa 18-19 ?
Çok iyi
sizin 80 mi 85 mi.)
90b takıyorum artık
çok Seksi
Bilmem bence 85b iken daha güzeldi
arasından ağzınıza kadar ulaşır...
Boyuta bağlı haha
takip ederseniz atarım :)
Yok gerek yok😅🤣
gece uzun lütfen :D
Yok gerçekten
ısrar yok ama onur duyarım
Dediğim gibi
anladım... 90 iyiymiş ama...
İyidir
uçları irimi ufak mı
İri.
tam vakumlanmalık...
Vakumlatırım düzenli olarak 🤣
vakumlarken küçük küçük dişlemek hoş olur :D
İsteğe bağlı. O kadar çok karışmam çalışanın işine 🤣
peki sen vakumlamayı severmisin :D
Oldukça
gırtlağa kadar?
İyi olduğum bi alan
süpersin...
Öyle denebilir🙂
sertçe hoyratça yapmak isterdim şu anda...
bi erkege genelde bakmam
hatunlara mı bakıyorsun lsdkakda
Ağzının iyi laf yapmasına
ağzı dili başka şeylerde de marifetliyse?
Tanışır tanışmaz ağzına dayamayacağıma göre bunu bilemem.
haklısın ama önünde sonunda öğreneceksin öyle değil mi
Öyle de ilk etapta buna bakıyorum
anladım devamında rahatlaman lazım ama gevşemen için
Kolay gevşerim
üstüste gevşetirim..
takip? :)
süpersin...
Nee?
çok sempatiksin...
Yanlış yere yazıyon dayı
Saçına
kelse :)