yeni biriyle tanıştım adamın her sözünden belli kültürlü aklı başında biri olduğu sohbetimiz de oldukça keyifliydi benden 10 yaş büyük olgun erkeklerden hoşlanıyorum normalde ama 10 yaş bana fazla geldi sadece sohbet ederiz diye düşündüm zaten daha 2-3 gündür konuşuyoruz dün bu yaş mevzusundan konu açıldı ne düşündüğümü sordu fazla dedim ona sordum bence pek bir önemi yok tabi beklentine göre değişir dedi sınırlarımın olup olmadığını sordu bende dinine bağlı biriyim elbette varolduğunu söyledim o da konuyu beklentilerine çevirdi cinsel anlamda beklediği şeylerden açık açık bahsetti en azından arkadan yapma muhabbetine geldi mesele bende bu beklentilerini karşılayamam dedim o da saygı duyacağını söyledi ben bu adamla bir ilişkiye giremem tabi sonuçta ona beklediklerini veremem ama hala konuşuyoruz öyle kız düşkünü abaza biri değil yoksa bu söylediklerine cevap vermeyi bırak okumazdım bile sizce konuşmayı kesmeli miyim sonuçta ilerisi olmayacak
Bence ikinci günden bunları konuşmak amacının sadece seks olduğunu belli ediyor ayrıca emin ol ki 10 yaş çok fazLa istediği kadar kültürlü olsun bende eskiden büyük isterdim ama en yakınımdaki kişiler 10 yas büyük erkeklerle evlenip hüsrana uğrayınca anladım yaş farki olmaması gerektiğini huyu düzgün olabilir ama bir süre sonra anlasamazAİNİZ
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın açık açık konuşup, ters ilişki istemesiyle, cinselliğe düşkün olmadığını nasıl düşünebildin.. kendinden küçüğünden anal istemiş. polise gitsen yeri miş
02 Yorumla
Soran+1 yılcinselliğe düşkün olmadığını düşündüğümü söylemedim, abaza değil dedim
- +1 yıl
Kimseyi savunucak yargılayacK vaktim yok. belliki. tecrübesizsin. yaşadıkça. anlarsın bu duyguları.. dikkatli ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhafazakar kadına anal ilişki teklif etmiş insana hala düzgün adam mı diyorsun annem? Düzgün olsa efendi gibi uzaklaşırdı.
Uzak dur, manipülasyon uzmanı muhtemelen. Kafanı karıştırmayı deneme ihtimali çok fazla.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılYani istediğin gibi biri değilse istediği şeyleri karsilamiyorsan neden yük olarak taşıyacaksınız ki
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden seks yapmayacaksan bu muhabbetlere girme bile kendine olan saygın azalır kendi icinde yasa bence arzularını isteklerini
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Dinime bağlı biri zaten anal yapmaz adamda bunu bilmeli yani
05 Yorumla
Soran+1 yılbiraz uzak sanırım bu konulardan
Soran+1 yılhaklısın konuşmayı keseceğim
+1 yılkes tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem