sevgilimle 2 yıldır cinsel hayatımız var ama son zamanlarda hiç bi şekilde canım istemiyor öylesine bi şey haline geldi yaptıktan sonra da kotu hissediyorum bu size de oldu mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Aynı erkek ayni düzen vs monotonlasmis. Zaten evlilikler de de ayni şey oluyor. Sürekli ayni şeyler senin açından da karşı taraf içinde. Dolayısıyla bikman normaldir
Yani kotu bi durum sirf cinsellik yuzunden ayrilamazsin da cunku karsidski kisi ike duygusal bag var bu kadar basite indirgemek istemem yapamam da yani
Ama görünen o bence... ya da cinsel ilişkiyi farklilastiracaksiniz yoksa sonunuz sen başkasına o başkasın
Eee baskasiyla da ayni sey olmayacak mi bi sure sonra
Aynı kişiyle yapmaktan ve monotonluktan bıkmışındır. Joker haklarınızdan biri olan sevgili değiştirme joker hakkınızı kullanabilirsiniz.
Oyle bi hakkimiz yok
farklılıkmı gerekiyor yoksa heyecanın mı bitti
Farklilik
farklı yerde , farklı pozisyon veya farklı tatlar ya da farklı deneyim mesela farklı erkek veya kız öyle işte hani mastürbasyon için fırça kullanılırya
Peki bu bıkmak diye tabir ettiğin durum farklılık düşüncesi mi yoksa sıkıldın mı?
Sıkıldim
Anladım , hep siradanlik içinde ve hem aynı yerde mi sevisiyorsunuz genelde yani alışılmışlik düzeni içinde misiniz?
Yani evet
Anlıyorum, bu durumu uzun ilişkilerin monotonlasmasi , ya da evliliklerde yaşanan monotonlasmanin sebebi olarak ifade edenler olabilir lakin bununla kesinlikle ilgisi olmaz. İçinde bulunduğunuz durum cinselligin artık sizin için çok ama çok sıradan bir hâl almış olmasiyla ilgili , canınız isteyerek , libido yükselmesi ile yaşadığınız bir durum değil, bireysel hayatinizda en çok yaptiginiz en çok siradan bir fiil gibi hayatiniza yerlesmis olmasindan kaynakli diye dusunuyorum. psikolojik olarak bir araya geldiğinizde iki tarafta bu sıradanlıgı yaşayarak kendini cinsel ilişki halinde buluyor yaşanıyor ve bitiyor özellikle bu sıkılma halinizle birlikte , eğer ki normalde orgazmi yasayabiliyorsaniz bu süreçle birlikte orgazm olamama veya geç olma durumlarını yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca etkili şekilde orgazm yaşayamayan biriyseniz bundan kaynaklıda olabilir ama bunu bilmediğim için üst açıklamayı daha öncelikli tutuyorum. Bu durumda , siz sevdiginizin gonlu olsun o mutlu olsun diye iliski yasiyorsunuz , o orgazm olabiliyor , bedenen ve ruhen rahatliyor ama siz psikolojik olarak bir rahatlama yasayamiyor sevisme sonrasi zevk ve mutluluk sarhoslugu icinde gecirmeniz gereken süre yok veya yok denecek kadar az olarak normal hayatiniza geri donuyorsunuz.
Yukarıda dediğim sıradanlık sıkılmayı getirmiş olmalı, iki günde bir yapsanız bile istekle yaşayacağınız ilişkide, ilişkiye başlama asamasinda ve ilişki içinde sizi siradanligin dışına çıkarabilen bir etkileşimin olmadığı kanaatindeyim, yani sizin açınızdan erkeğinizin sizi arzuluyor olmasının ve sizin onu arzulama hissiyatinizin heyecanı gibi bir durum oluşmuyor anladığım kadarıyla, sevismenin ilerleyen kısımlarında ise erkeginiz sizi sevdikçe ( ön sevisme ) hirsiniz isteğiniz artışa geçmeliyken , aldığınız zevke daha da tutkulu hale gelmeniz gerekirken, bu durum karşılıklı olarak yaşayamıyor. Son kısma geldiğimde, erkeginizin sizi o farklı hissiyata ulaştırmaya, hissiyat ortamını fiziksel olarak değil düşünsel ve duygusal olarak değiştirmeye yönelik sizdeki duygusal ve hormonal değişim için size yaklaşımında yetersizlik olma ihtimali olabilir kısaca sizi atesleyecek olan hareketler , yaklaşımlar, sözlü ifadeler , erotizminizi harekete geçirecek temasları ya yapmıyor veya önemsemiyor direk sonuç odaklı oluyor veya doğru ifadeler doğru temaslar kuramıyor olabilir diye düşünüyorum. Bunun yanında asil olmasada ikincil sırada pozisyonların değişmemesi, sırayla, romantik , fantastik ve erotik ifade ve yaklaşımların yetersiz olma durumu ki, burada size dair güzellemelerle birlikte erotizm içeriğini ekleyebilmesiyle sevgi ve bagliliginizi da kuvvetlendirici bedensel hareketleri sevisme esnasında sergilemedeki yoğunluğun azalması veya hiç olmaması durumları. Sizin için cinsel ilişkide sıkılma oluşumunu getirmiş olan sebepler olarak düşünüyorum.
Böyle bir durum içindeyseniz, sanırım geldiğiniz nokta , libidonuz yükseldiğinde, seks yapmaktansa, masdurbasyonu yaşamak sizin için daha kolay, keyifli ve zevkli olur bir hâl içine girmiştir diye düşünüyorum. Fitrat gereği duygusal olduğunuz için onu seviyorsunuz lakin , ruhsal ve psikolojik olarak sizi harekete geçiren sevisme esnasında sizde etkileşim oluşturan ve tutkunuzu arttıran cinsel ilişki sırasında da sizi kendinizden geciren beklentilerinizin karşılığının oluşmaması artık sizi seksten uzaklaştırmış. Diye düşünüyorum.
Biraz ara verin, yani canınız çekmedikce yapmayın. 1 kaç ay ara verin düzelecektir..
Zatwn yapmiyoruz bu yuzden
Ne kadar süredir yapmıyorsunuz.
Sevgilin de aynı şekilde senin gibidir?
2.5 hafta falan yani o istiyor ama ben istemedigim icin ara verdik
Anladım.
Peki haftada ya da günde ne kadar yapardınız
Haftada 2 3
O zaman normal bence.
Böyle hissetmen
Niye
Şimdi mesela haftada 2 ya da 3 defa aynı yemeği yediğinde bir yerden sonra sana aynı tadı vermez usanin bıkan, biraz ara verin 1 kac ay ya da daha fazla gibi ondan sonra yediğinde zevk alırsın bunun gibi düşün sen cinselkigi her hafta yaptığın için bir yerden sonra zevk almamaya başlan biraz farklı şekilde farklı yerde yapmaya çalışın hep aynı yerde aynı pozisyonda insanı usandırır.. ama sen 1 kaç ay bekle biraz zaman ver kendine dinlen sonra gelecek o isteğin.
Bende size bisey sorabilirmiyim bir konuda fikrinizi merak ediyorum
Aldatıyormusun ya da hayatında birlikte oldugun kacıncı erkek
Hayir aldatmiyorum tabi ki
Su ana kadar kac farklı kişiyle birlikte oldun
Bunun soruyla alakasi yok
Var farklı yasadıgın bir ilişkiyi özlemiş olabilirsin 2 yıl aynı kişi aynı seyler seni sıkmıs demek daha eskileri özlemiş ya da yasattıkları özele yazabilirsin ya da inkar etmeye devam edebilirsin
Hayir baska biri yok
Peki bence sen sıkıldın maraton hayattan farklılık lazım sadece seks icin degil hayatında sana yaklasmasında
Hayir hayatimda olmasindan sıkılmadım
Ondan degil yasadıgınızdan misal hergun evde yemek yedigini dusun birkez dısarda yemek istersin bu parkta piknikte olabilir cozum yasantınızı degismek kişiyi degil
Şimdi anladınız mı evliliklerde cinsellik neden bitiyor? 😇
Anladik
Kötü hissetmek için 2 yıl mı bekledin? Cehennemi çocuk oyunu sanıyorsunuz
Ne alaka abi 2 yil beklmemedim 2 yilin sonunda oldu bu kotu histe pismanlik degil zaten
1- cinsel hayatımız 2 yıldır var diyorsun kendi cümlenle çelişiyorsun
2- pişmanlık yoksa daha kötü umarım kendin gibi biriyle evlenirsin de efendi düzgün insanlara yazık olmaz
2 yildir var ve 2 yilin sonunda oldu diyorum celismiyorum kim kimi bulursa bulsun
Biraz kitap oku çok az
Muhtemelen sevgilinle seksten bıkmışsındır :/
Yani bilmiyorum seksten biktim mi ama onu hala cok seviyorum ayni
Mesela, hayalde bile olsa... Immm seni cezbedecek kadar harika bir erkekle anlık gelişebilecek cinsellik fikri - hayali ve fantazisi içini bi hoş yapar mı? ;)
Zaten beni cezbedecek her sey erkek arkadasimda var yani onla alakalj degil
Aynı insanla 2 senedir seks yapmanın monotonluğunu yaşıyorsun bence... Ya da artık lgbt üyesi olmak üzeresin :)
Hayir hemcinslerime ilgi duymuyorum lgbt aonradan olunan bir sey degil
O zaman tek bir seçenek kalıyor... retro - yıldızlar falan VE bahar geçişi ;)
🤷♀️
Bir daha Yapma Sakın
Tövbe Et...
Monotonlaşmış ilişkiniz sadece fantezi ile biraz heyecan katabilirsiniz
o zaman ilişkinizde iyi gitmeyen bir şeyler var, yoksa bıkmazdınız bu zevkten.
Partnerinle Seks yaparken seninle pek ilgilenmiyormu acaba 🤔
Keyif almadığın için olabilir belki
Bilmiyorum ya
Keyif almadığın bir şey için efor sarf etmek istemezsin doğal olarak. Demek ki daha iyi bir erkek bulman gerekiyor
Yani bunun karsidaki kisi ile alakasi yok baska biri olsa da olacagini sanmiyorum cunku duygusal olarak seviyorum
Bence haram olduğu için aklın başına alıp yapmaman gerektiğini soyliyor
Of ahlak bekciligi yapmayin lutfen herkesin gunahi sevabi kendinedir
Söyledim sana kalmış bişey
Haha deli misin bikilir mi
Niye bikilmasin
Ben bikmiyorum sen normal değilsin doktora bir git derim
Bazen öyle dönemler olur. Ama geçiyor.
Umarım ilerde pişmann olmazsın
Zamanla bitiyor cinsellik
Fntzi yapın yeniden eski günlerine dönersin
Heycan arzular bitmiş canlanabilir fantazilerle
Fantezileriniz yoksa normaldir
Yani yok pek fazla
Ondan canım
Ara ara bende de oluyor sonra geçiyor
Aynen donemsel bi sey olabilir
Aseksüellik var o zaman sende 🤔
Ne alaka aseksuellik boyle bir sey degil
Kullandığın ilaçlar yüzünden olabilir
ilaç kullanmıyorum
O zaman psikolojik olabilir yapmak istemiyorsan kendini zorlama daha kötü olursun
bilmiyorum yapmjuyorum zaten uzun zamandır
boş ver yapma ne zaman canın isterse o zaman yaparsın
Niye peki sende sorun var bence git ürolojiye
Ne urolojisi ya
Yapma o zaman evlenene kadar
Aranızda bi’ sorun var bu konuda
Hayir
Dışarda yap public yani
hayır ya
Yeniliklere açık olun
E ye ye artık genisleti normaldir
partner değiştir
erkek arkadasımı seviyorum o yüzden yapmam
Adamdan sikilmissin sen
Change ssjsjsjs
Of baska biriyle de istegim olacagini sanmiyorum
Denemen laziim , degisim sart😘
Ayrilmadigim duygusal olarak bitmedigi surece no
O zaman elindekiyle yetin , aranma buralarda :)
Arandigimi kim soyledi?
Kuşlar sjsjsjsjs
Is mi ariyorsun burada , cv atsana bana🤪
Aynen kanka is ariyorum
Is aramadigin noktasinda ben okeyim de... ne aradigin noktasinda seni ikna edemiyoruz ya
Bi sey aramiyorum oylesine bi sorunun cevabini
Anladim babt
sünnetsşz mı
hayır
bana yazar misin
Hep aynı düzrnde mi
nasıl yani
Hep aynı şekil seks mi
hayır
Ne gibi değişimler oluyor
yani pozisyon lokasyon falan değişiyo
Kaçamak yaptın mı hiç