Güncellemeler
+1 yıl
Birde görüntüsü pasif duruyor çelimsiz bir şey kesin gay bu öğğğ
Güncellemeler
+1 yıl
Anal seksin zararlarını bilmeyen cheekystaf arkadaşımız biyolojiden muaf bırakılmış bir ehveli cühelanın önde gideni. Sanal olmasa yolumdan geçmeyecek asosyal bana burada nasihat veriyor. İşte sosyal mecra böyle. Hoş gerçi yolumdan bu kiloyla biraz zor geçersin ya da geçebilmen için asosyalliği bırakman lazım. Benden hiçbir farkın yok sen sadece korkak bir eziğin tekisin. Hatta o kadar korkaksın ki bu yazdıklarını sadece sanal ortamda diyorsun. Yoksa 2 kelimeyi bir araya getiremezsin :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzak durun ondan. yani tabi ki herkesin kendi hayatı ama ben konuşmazdım.
Teşekkürler Basıl
Barış ^ pardon
Kamboçya'da normal böyle şeyler. Fazla takılma.
Nensjsjsjskakdkdkcn eig
Büyük konuşma yine de, başına gelir, ileride çoluğunuz çocuğunuz olacak...
Haklısın dostum
takma boş ver ama çok seviyor ve üzülüyorsan ilk önce konuş bakalım ne diyecek
Bunda miden bulanacak ne varki, hem evlenmesin akıllılık ediyor.. Ayrıca seni neden ilgilendiriyor ki bu kadar
İki kıllı sakallı erkeğin birbiriyle bu kadar olması normal geliyorsa neyse bir şey demiyorum en medeni sizsiniz
İlgilendirir çünkü onun annesi de bana karışıyordu hayatıma karışana karışırım elaleme laf atacağına oğluna sahip çıksın sjhdjsf oğlancı olmuş
Normal gelmemesi son derece normal fakat her ınsanın hayatında secim yapabilme , karar alabilme, hayatını yönetebilme hakkı vardır. Kişisel sonucları olan bir kararsa karışmamak düşer. Medeniyet buna denir. Yanı aaa çok güzel yapıyor değil dediğimiz.
@Venetor aynen öyle. Normal ya da değil konusu değil bu. Onun tercihi onun düşüncesi.
Onun annesi sana karışıyor ve canını sıkıyor diye, sen annesine diyemediğin şeylerin acısını oğlundanmı çıkarıyorsun aklın sıra :)) gerçi yaş 20 imiş.. Çokta şey yapmamak gerek
Size akıl yaşla değil baş ile olur demek isterdim ama anlayacağınızı düşünmüyorum. Ve annesi eğer namus bekçiliğimi yaparsa önce oğluna bakmasını söylerim. Gayet normal
Madem normal o zaman nasıl tercih ediyor. Garip
Tabi bunu barbi bebek çizimlerini profil fotoğrafı yapan, gıcıklığına gelmiş burada içini döken bir kızsın. Gelmiş akıl yaşta değil baştadır diyorsun garip. Rahat bırak kuzenini. Sen git annesine de işine bak sanamı kaldı beni düşünmek diye
Barbi bebek değil onlar çizim bu arada. Ayrıca her görüşe saygı duymak gerektiğini sizin gibiler söylemiyor muydu
O eşcinsel olmayı tercih etmişse Barbie bebek profilini profil resmi yapmakta benim tercihim o zaman 😃 yargılayacak bir şey kalmadı dimi :) üzgünüm ama şu toz pembe hayallerden çıkıp gerçek hayata dönüp bir bakın derim. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil:d
Ayrıca yargılanacak bir şey varsa mı ayrı yazılır cümle kurmakta problem yaşıyorsun ayrıca öfke kusan sensin. Hangimiz yargılanmalıyız iyi düşün
İstediğimi yapmakta özgürüm. Barbie bebek profili yapmak toplum için tehlike vermiyor ama eşcinseller veriyor. Ayriyeten eşcinsellik bir hormon bozukluğu hastalığıdır. Tercih değil geç bunları
Evladım senin gerçekten ergenlik problemlerin var :) KS de gelip TDK lıkmı oynuyorsun sen 🤣🤣 kimsenin nefret kustuğu yok senin dışında, adamın cinsel terciğiyle dalga geçmeye kınamaya çalışıyorsun, neden annesi senle uğraştığı için.. Her görüşe saygı duyulur, ama şahsen gay birini, o barbi bebek çizimlerini profil fotoğrafı olarak kullanan birinden daha çok ciddiye alırım :) sen benim hayatımı yaşasan değil toz pembe hayallerin lafını etmeyi, kuzeninin cinsel terciği bile umrunda olmaz :) büyü büyü daha var büyük laflar etmene
Sen ergenlik geçiriyorsun profil resmime kim sallamıştı 😂
En başta bana da sen saldırdın 😁
Nasıl hayat yaşadığını da bilmeseydim belki derdim. Eski sorularıma bak derim aldığım ayakkabı çantalar 1200$ kaç defa hayatında bir ayakkabıya çantaya bu parayı verdin? Ben domuz eti yemeyi veya amerikaya gidip gelmeyi hayat olarak görmüyorum üzgünüm
Toz pembe demene çok üzüldüm çünkü dışarıyı bilsen burada birisine ahkam kesmeye kalkmazdın. İnsanların tercihi seni ilgilendirmez diyorsun. Ama kalkıp beni yargılıyorsun hemde daha görmeyip profil resmimden. Eminim burada gaylere saygı duyduğumu yazsaydım umurunda olacak mıydı orası da meçhul. Gay birini senden daha çok ciddiye alırım diyerek sen küçümsemişsin :/
Ergenliğin bir problem olduğunu söyleyip eşcinselliğe normal diyorsun ya seni ne kadar ciddiye alabilirim 😞
Tüm gün KS de takılıp domuz eti yiyen birisi ne kadar başarılı olabilir ya da ciddiye alabilirim bilmiyorum
Neyse ekran görüntüsü aldım paylaşayım da az elalem de gülsün
Canım benim ben yurt dışında yaşayan bir mühendisim :) kaç tane ülkeye gittim geldim yaşadım yaşıyorum sayısını unuttum :) o dediğin paralar yeri geliyor benim bir akşam yemeğim.. Komik olma çünkü konuştuğumuz konunun bunlarla hiç alakası yok.. Sana saldıranda yok. Aksine sen egonu tatmin etmek için kuzenine çemkşrmemizi görmeye gelmişsin buraya. Senle aynı fikirde olmayıp hatalarını söylemek saldırmak değildir. Sana diyorum ki çocukça konuşuyorsun.. Birinin gay olması problem değil, oda öyle yaratılmış.. Ama çocuk gibi davranmak mızmızlanmak bir tercihtir.. Nyse ya neyi dert ediyoruz ki.. Daha eşcinselliği hormonal bir olay sanan birisin sen :) sana mutluluklar dilerim.. Kuzenin teyzesine selamlar saygılar.. Az bile yapıyor sana.
Hadi ben öyle zannediyordum abd NARS ta mı öyle zannediyor?
Tebrik ederim yakında amerikada kendi işimi kuracağım:)
Hangi ülkede mühendis olduğuna bağlı. Ayriyeten bu parayı 1 akşam yemeğine vermekte bir sıkıntı yok sürekli verebilmek önemli. Ha gerçi yalan söylemek parayla değil dimi. Ve öyle hormonal bir durum psikologlar bile söylüyor bunu :)
Az bile yapıyor diye bitirmiş cümleyi bana ergen diyor
Bu sanaldakilerin özgüveni ile ne yapacağız?
Bu sanaldakilerin özgüveni ile ne yapacağız? ↗
Yaratılmış diyip bu onun tercihi demen lütfen artık çelişme ya cidden asosyal birinden nasihat dinleyecek kadar düşmedim 🤣🤣🤣 o kadar paran varsa hamburger yiyeceğine o parayla yiyecek alıp spora başla özgüven depolarsın belki
Bide pasif olanmış :D
Hahahahwhsjdjwhshejsjdjdjdjdf dimi
Yazık yaa haahahha
Harbi
Birde asagida birisi savunmuş hskdşdf
Kesin gay 😃
Zaten bu asosyal obez herkese sataşıyor en iyi ben biliyorum edalarına girip
The time has come... Execute order 66.
OAPAĞAPAĞAĞDPSPSĞDĞF eig senin
bırak insanlar mutlu olsunlar kıskanc sey senı
Bir eşcinseli mi kıskanacağım komik
Ben erkek arkadaşım ile SAĞLIKLI bir şekilde mutluyum zaten :d
Onlar kendisi mutlu bile değiller ki hshahdhshshd kurtulmak istiyorlar çoğu sadece yüksek libidoları var. Çünkü eşcinsellik bir hormon hastalığıdır. Psikolojik bir hastalık değil hormon seviyesinin normal olmamasından kaynaklı. Bu da onların libidosunu yükseltir. Kendisi zaten istemiyor bunu neyin mutluluğu olm
İsim yelda tip karıya benziyor ve bana mutluluk şovu kesiyor mk skwksjjwsjdjns gtünü becerten insan mı mutluymuş abi siz cidden seks yapmayı mutluluk zannediyorsunuz açmıyorum
Acıyorum..
Eşcinsellik bir hormon hastalığımı? Hahaha ha ya sne çok yaşa ya :))
Hahaha kız ucube dombili sen buraya da mı yorum attın :d git ve kilo ver tabi domuz etini yemeyi bırakabilirsen :) medeniyetten bir haber yaşayan yalancı mühendis bozuntusu
Olsun boş ver
Sen ondan hoşlanıyor musun