Cinsel Yaşam Nude resim kimlere gönderilmeli? Sevgi-1982 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Nude resim kimlere gönderilmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Kimseye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yüz yoksa bence çokta sıkıntı değil. ama makbulü eş tabi... 9 3 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Yüz ile cesaret işi 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüz varsa şantaja da açık olursun Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Aynen riskli Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kime istersen gonderebilirsin senin bilecegin şsy bu kizin birisiyle konusuyordum ondan istedim bana gonderdi ben de ona gondermistim 2 0 Yorumla
Selilsmh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yaş 40 olmuş ne yapacan nude u ya eyt sana vurdumu 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Çok güvendiğin birileri olmalı, onlara gönderebilirsin 😉 1 0 Yorumla
Albaniachannel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Gönderilmemeli 6 1 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Tesekkurler Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. yüz olmadan fake olmadığına inandığın birine gönderebilirsin. güven kazanıldıktan sonra "belki" yüz ile de olabilir ama çok da riske etmeye gerek yok bence. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. En makulu eş olması ama sevgiliye de atılır elbette 😊 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sevgiliye ya da hoşlandığın sanal seks yaptığın kişiye 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. değecek kişiye atılır atmak olsun dye atılırsa bi anlamı olmaz 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl kisisel guvenlik ve gizlilik sebebiyle kimseye gonderilmemeli 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Arzulanmak istediğin kişiye. Sokakta dağıtacak değilsin :) 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bence kimseye dkksks 6 3 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Göndermedin mi hic Yorumla birseyvar +1 yıl Ben sevmiyorum ya eşe filan gönderirim uzak olursak Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Peki Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl bu tarz konuşmayı kimden zevk alıyorsan kime güveniyorsan 1 0 Yorumla
anonimussl Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl hiç nude alamadım ben nerde yanlış yapıyorum ya bir türlü olmuyo beceremiyorum ilk nudem nasıl olcak acaba heycanlıyım 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakkını verebilecek insanlara 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç gönderdin mi? 1 6 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Evet Yorumla eternity-a +1 yıl Eşine mi? Fbyemi Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Arkadaşıma Yorumla eternity-a +1 yıl Normal arkadaş mi cinsellik konuştuğun birisine mi Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Normal arkadas Yorumla eternity-a +1 yıl Neden gönderdin ki? Etkilemek için mi Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Güvenilir kişiye 1 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Haram 1 4 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Evet Yorumla saian1 +1 yıl Dogru yola yonel ablacim Yorumla saian1 +1 yıl Hayir isle Yorumla saian1 +1 yıl Git ihtiyaci olsn birine at Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gönderilmemeli. 1 1 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Tsk Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıymetini bilenleree canım 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kimi tahrik etmek istiyorsan 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. ergen işi zaten 😂😁😁 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bana gönderilmeli 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İsteyene gönderilir, çok da şey değil. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. eşine ve güvendiğin sevgiline 1 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dini bütün imanlı herkese 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana ☺️ 1 1 Yorumla Maturemale +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yorum almak içinse güvendiğin kişilere. 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu an bana 🥰 0 0 Yorumla
Şhrnnyağzdelikanlısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Karı koca karşılıklı göndermeli mi sence 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hak edene 🙃 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. herkeze bana 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evrene 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana 😅😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Kimseye
yüz yoksa bence çokta sıkıntı değil. ama makbulü eş tabi...
Yüz ile cesaret işi 😊😊
yüz varsa şantaja da açık olursun
Aynen riskli
Kime istersen gonderebilirsin senin bilecegin şsy bu kizin birisiyle konusuyordum ondan istedim bana gonderdi ben de ona gondermistim
Yaş 40 olmuş ne yapacan nude u ya eyt sana vurdumu
Çok güvendiğin birileri olmalı, onlara gönderebilirsin 😉
Gönderilmemeli
Tesekkurler
yüz olmadan fake olmadığına inandığın birine gönderebilirsin. güven kazanıldıktan sonra "belki" yüz ile de olabilir ama çok da riske etmeye gerek yok bence.
En makulu eş olması ama sevgiliye de atılır elbette 😊
Sevgiliye ya da hoşlandığın sanal seks yaptığın kişiye
değecek kişiye atılır atmak olsun dye atılırsa bi anlamı olmaz
kisisel guvenlik ve gizlilik sebebiyle kimseye gonderilmemeli
Arzulanmak istediğin kişiye. Sokakta dağıtacak değilsin :)
Bence kimseye dkksks
Göndermedin mi hic
Ben sevmiyorum ya eşe filan gönderirim uzak olursak
Peki
bu tarz konuşmayı kimden zevk alıyorsan kime güveniyorsan
hiç nude alamadım ben nerde yanlış yapıyorum ya bir türlü olmuyo beceremiyorum ilk nudem nasıl olcak acaba heycanlıyım
Hakkını verebilecek insanlara
Hiç gönderdin mi?
Evet
Eşine mi? Fbyemi
Arkadaşıma
Normal arkadaş mi cinsellik konuştuğun birisine mi
Normal arkadas
Neden gönderdin ki? Etkilemek için mi
Güvenilir kişiye
Haram
Evet
Dogru yola yonel ablacim