Sizin düşünceniz nedir, haksız mıyım?

Az önce bir ortamdaydım, konu türkiyede ki erkekler ve kızlar hakkındaydı, şöyle bir muhabbet oldu bir erkek evlecekse evleneceği kişiye kaliteli yaşam yani evlendiği kişiye ait araba, iyi bir ev, takılar, ev eşyaları, bir dünya aklınıza gelecek şeyler işte yani erkek bunları sunmak zorundaymış bana açıkcası saçma geliyor. Bunlar beraber yapılabilir normal karşılarım ve zaten eşitlik deniliyor nerde eşitlik, şöyle bakıldığı zaman kız ve erkek eşit şekilde doğuyor hiç bir şey bilmeden ve şu zamanda her iki cinsiyet içinde para kazanmak zorken bunca şey erkeklere yüklenmesi saçma değil mi? Kadın erkeğe ne verecek onu sorulmalı? Evet şunu ayırt etmemiz gerekiyor kadın değerlidir doğurur saygım sonsuzdur, erkek eve geçindirmek zorundadır buna karşı değilim ama aşırısını isteyenide kusura bakmasın, Neymiş kadın cinsellik veriyormuş isterseniz abartmayın cinsellik tek taraflı bir şey değil. Birde bunun boşanması var tabi kadın hem boşanmak istiyor boşanıyor hem nafaka istiyor. Böyle bir zamanda açıkcası ben evlenmem daha iyi en azından birisinin kölesi olup onu doyurucam diye uğraşıp kendi değerime kaybedeceğime tek hayat yaşayıp kendime değer verip güzel bir ömür geçirmiş olurum. Ben şunu anladım bu ülkede kadınlar yüceltilip erkekler aşağı çekilmeye başlandı, İnşallah her iki cinsiyet içinde karşımıza mantıklı doğru kişiler çıkarda güzel hayat yaşamış oluruz.
Sizin düşünceniz nedir, haksız mıyım?