Öncelikle yaş ve kimliğimin anlaşılacağı detayları gizleyeceğimi belirtmek istiyorum. Olaylara odaklanarak ve yargılamadan cevap verebilirseniz memnun olurum. Evliyim ve henüz anne değilim. Eşimle internette tanıştım. Ailem istemeyince kendi kararımla evlendim. Yetişkin insanlar olarak evlenmeden önce birbirimizden karşılıklı beklentilerimizi konuştuk. İçeriğini öğrenmeden bekarlıkta ne yaptı ve yapıyorsa evlendiğimiz zaman evliliğimize zarar verebilecekse terk etmesini, yapamayacaksa ilişkimizin bitmesi gerektiğini belirttim. Kabul etti. Aynı şey benim içinde geçerli elbette. Evlendikten sonra sıra sıra hatalarını yakalamaya başladım. Kumar oynuyordu, başka kızlarla sosyal medyadan konuşuyordu, ne yaptığını görmeyim diye şifreli tarayıcı kullanıyordu, çalıştığım için evin giderlerini ben karşılasam da hesabındaki tek çalıştığı dönemden kalan borçlar bir türlü bitmiyordu. Güzellikle konuşmayı, kavgayı denedim. Bakımlı fakat psikolojik olarak yıprandığım için kilolu bir kadınım. Kültürlü olduğumu düşünüyorum. Sadece huzurlu bir yuva istedim. Çünkü para mal olsa da huzur olmayınca hiçbir anlam ifade etmiyor. Cinsel yönden de dinen uygun olmayan ters ilişki talebinde de bulundu. Bu kadar çok buraya yazdığım yazamadığım şey yaşamışken bunları ailesinden kimse bilmiyor. Ben ailemle görüşmüyorum. Bu durumu bilip "Yapsam da gidemeyecek." diye düşündüğünü de biliyorum. Hal tavırları hiç güven vermiyor. Yapmıyorum izlenimi verse de ben telefonu elime aldığım her vakit "Bu sefer ne göreceğim?" demekten yoruldum. Hayattan da çok beklentim olmadı. Yoksulluk çekip okula aç gittiğim günler de oldu. Tek dileğim kendim olabildiğim, mutlu olabildiğim bir ailede olmaktı. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşım da yok. Evleneceğim diye daha önce adını duymadığım bir semte geldim.
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat