Ustasıyım 😎. Şu hayattaki en iyi yeteneklerimden biri.

Ustasıyım 😎. Şu hayattaki en iyi yeteneklerimden biri.
Baskılamak zorunda değilim ki bu hayatın parçası yani mastürbasyon yaparak çözerim konuyu. ama sapıklık yapmam zaten kendime o çirkin karakteri yakıştırmam. bunun dışında da zaten olmadık yerde istek olursa da beklerim sonuçta yemek değil açlıktan öldürmez
Ben mastürbasyon da yapmıyorum kanka tamamen sıfırladım
Libidomu baskilayabiliyorumm en azindan abazalik yapmıyorum. Ama birine ilgi duyuyorsam ona karşı Arzum ve libidom varsa baskilamam söylerim. yoksa aksi taktirde libidom yüksek ve partnerim yoksa mecbur frenler ve baskılarım. Veya müsait ortamda değilsem mecburen baskilayabiliyorum. Yoksa onun dışında baskılamak mantikli gelmiyor. Diye düşünüyorum :)
O yaşta libidon tavan olması gerekirdi. Her neyse benim yaş ilerledikçe azaldı libido baskılıyorum. Zaten çok azıyorsun akşam mesela mastürbasyon yapsam mı diyorum, aman boş ver banyo vs uğraşamam sabaha bir şey kalmıyor. Hatta yatmadsn önce geçtiği de oluyor.
Cevap
4Cevap
Baskılarım ama artık bunun için çaba göstermeme gerek yok çünkü kullandığım ilaçlar hepsini aldı görürdü
Götürdü*
Evet psikiyatrik ilaçlar baskılar
Yapıştırın bi otzbir rahatlayın işte ne bastırması. Amma mesele yaptınız şu "libido"yu
Mastürbasyon beyin kimyası açısından hoş değil bence.
Öyle aşırı yüksek bi libidom yok o yüzden sorun olmuyor benim için baskıya da gerek kalmıyor
Bize de taktik ver knka😅
Doğuştan geliyor :D
Yaz geliyor ne baskısı jsjsj
Baskı derken zorlama anlamında değil yani psikolojik iradeniz ve zevke düşkünlüğün azsa baskılamış oluyorsun genetik bir yetenek.
Libidom 0 diyosun
Evet
Tıbb okuduğun içindir
Pek alaka kuramadım ama neyse sjsj
Yoğunluktan derslerden kafayı kaldıramıyon diyorum
Alakası yok ya sosyal biriyim ama gene düşük libidom
Sosyallik derken arkadaş olaraksa yine ayni
Yok yani sabah dersi çalışırım günün geri kalanında takılırım dışarıda
Evet daha var))
O kadar yüksek diyorsun😊
Yok ki baskılayayım 🙃
İddialı bir laf ancak tıbben imkansız 😅
O zaman az diyelim on üzerinden bir ya da iki.
Benim de öyle de ben 0'a indiriyorum işte.
Asla gizleyemem. Hemen anlaşılır
Baya yetenekliyim
Zorlanıyorum...
Baskilayamam