Cinsel Yaşam Oral seks isteyen erkek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Biz erkek arkadaşımla yaptık bunu sizce normal mi ya Oral seks isteyen erkek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz sürekli yapıyoruz bende onnkni yalıyorum normal👍 1 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Anormal bir şey göremedim. O seninkini, sende onunkini yala. 1 0 Yorumla
Zennube30 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Anormal 😂 sen normalsin ilişkiniz ve bunu sorman anormal 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu arada cinsel birleşmeden daha zevkli bence o olmasın bu olsun o derece 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bundan daha normal yemek yemek nefes almak filan var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de istiyorum sevgilim bana oral yapsın diye ama yapmıyor 🥲🥲ben ona yapıyorum halbukibazı kızlar neden bu kadar bencil 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yap gel sonra normal mi istersen birde günah cikartsin burdakiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaptıkça alışırsın. Karşı tarafa zevk verdikçe zevk alabilmeyi öğrenmen lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben alamıyorum işte onu napcaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ağzındayken inlemesi, kıvranması, kendinden geçmesi sana bir haz vermiyor mu Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normal bir şey iki tarafın da isteği varsa sıkıntı yok oda sana yaptı mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok arabanın içindeydik ondan yapamadı fazla müsait değildik Yorumla Asi_kaptan1 +1 yıl Sıkıntı yok sende isteyerek yapıyor şan Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gayet normal. Ama zevk meselesi. Zevk almadıysan yapma 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç almadım iğrendim Yorumla BerkGezgin +1 yıl Evet bazıları için miğde bulandırıcı olabiliyor. Ama günümüzde çok yaygın Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla BerkGezgin +1 yıl Sana yaptı mı o Yorumla Soran +1 yıl Arabanın içindeydik o bana yapamadı Yorumla BerkGezgin +1 yıl Mesajım açık yazabilirmisin. Sapık değilim. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Oda seni yalıyorsa karşılıklı haz almaktır. Normal.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki evlenmicez diye bir şey yok demi bunları yapıyoruz diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki yok. Bunları evli bekar herkes yapıyor. Seksin tadı böyle çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal ya kaç yaşındasın 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Normal normal emin ol sende yalat aklına takılan şeyleri de sor Yorumla Soran +1 yıl Bak şimdi bu çalışıyor tamam mı gece 12 de geliyor eve o yüzden galiba 11 e kadar yatıyor diye biliyorum ben günaydın falan ben yazıyorum hep bugün de gün içinde yazmadı daha sence napıyorsun diyim mi Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Diyebilirsin tevili Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Tabiki Yorumla Soran +1 yıl Dedim Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Ne dedi sen zevk aldın mı çekerken ilk defa mı yaptın Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yaptım Yorumla Soran +1 yıl Daha cevap vermedi Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Anladım o seni elledi mi burdan yazarsam kapanır anla işte Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hoşunuza gittiyse sorun yok 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Normal denebilir ama o da sana yapmalı. 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşk var ise normaldir. Yok ise de ne alaka ki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal. Ben de alabilir miyim? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😢 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. siz dünyadamı yaşıyorsunuz uzayda mı? 0 0 Yorumla
akiiff7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Normal ama kişiden kişiye degşir yaladınmı sen 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla akiiff7 +1 yıl Zevk aldınmı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla akiiff7 +1 yıl Yapma o zaman ne zevk verdiyse onu yap Yorumla Soran +1 yıl Boynumu öpmesii Yorumla akiiff7 +1 yıl Onu yaptır Yorumla Soran +1 yıl Yaptırıyorum 🙃 Yorumla akiiff7 +1 yıl Brnde yaparım şstersen Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mis mış s 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Tiksindin mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Biz sürekli yapıyoruz bende onnkni yalıyorum normal👍
Anormal bir şey göremedim. O seninkini, sende onunkini yala.
Anormal 😂 sen normalsin ilişkiniz ve bunu sorman anormal
Bu arada cinsel birleşmeden daha zevkli bence o olmasın bu olsun o derece
Bundan daha normal yemek yemek nefes almak filan var
Ben de istiyorum sevgilim bana oral yapsın diye ama yapmıyor 🥲🥲
ben ona yapıyorum halbuki
bazı kızlar neden bu kadar bencil
Yap gel sonra normal mi istersen birde günah cikartsin burdakiler
Yaptıkça alışırsın. Karşı tarafa zevk verdikçe zevk alabilmeyi öğrenmen lazım
Ben alamıyorum işte onu napcaz ya
Niye ağzındayken inlemesi, kıvranması, kendinden geçmesi sana bir haz vermiyor mu
Normal bir şey iki tarafın da isteği varsa sıkıntı yok oda sana yaptı mi
Yok arabanın içindeydik ondan yapamadı fazla müsait değildik
Sıkıntı yok sende isteyerek yapıyor şan
Gayet normal. Ama zevk meselesi. Zevk almadıysan yapma
Hiç almadım iğrendim
Evet bazıları için miğde bulandırıcı olabiliyor. Ama günümüzde çok yaygın
Anladım
Sana yaptı mı o
Arabanın içindeydik o bana yapamadı
Mesajım açık yazabilirmisin. Sapık değilim.
Oda seni yalıyorsa karşılıklı haz almaktır. Normal..
Peki evlenmicez diye bir şey yok demi bunları yapıyoruz diye
Tabiki yok. Bunları evli bekar herkes yapıyor. Seksin tadı böyle çıkar.
Tamam teşekkür ederim 🥰
Rica ederim
Normal ya kaç yaşındasın
26
Normal normal emin ol sende yalat aklına takılan şeyleri de sor
Bak şimdi bu çalışıyor tamam mı gece 12 de geliyor eve o yüzden galiba 11 e kadar yatıyor diye biliyorum ben günaydın falan ben yazıyorum hep bugün de gün içinde yazmadı daha sence napıyorsun diyim mi
Diyebilirsin tevili
Tabiki
Dedim
Ne dedi sen zevk aldın mı çekerken ilk defa mı yaptın
İlk defa yaptım
Daha cevap vermedi
Anladım o seni elledi mi burdan yazarsam kapanır anla işte
Hoşunuza gittiyse sorun yok
Yazıklar olsun gençliğe
Normal denebilir ama o da sana yapmalı.
Aşk var ise normaldir. Yok ise de ne alaka ki?
Oral seks diyorlar ona normal bişey
Normal. Ben de alabilir miyim?
Yok 😄
Peki 😢
Gayet normal.
siz dünyadamı yaşıyorsunuz uzayda mı?
Normal ama kişiden kişiye degşir yaladınmı sen
Evet
Zevk aldınmı
Hayır
Yapma o zaman ne zevk verdiyse onu yap
Boynumu öpmesii