Şimdi öven öyle yaparım böyle duvara vururum diyen hayal görüyordur övme genelde patlar ama daha bir ne istediğini bilen yaşayacak ve yaşatacak olduklarını anlatan patlama riski yok yani oral seviyorum dedikten sonra ağzına almayan adam kötü çıkmamıştır direk yalancıdır karşındaki insanı tanımak önemli ne kadar sıkıyor neyi ne kadar yapar belli bir yaştan sonra bunlar olmuyor pek
Bunu ben egoya benzetiyorum. Egolu iki insanı örnek olarak alalım. Bir tanesinin ego yapabilecek hiçbir özelliği ve niteliği yoktur ama kendi durumunu dengelemek için egosu şişiktir, burada sekste kendini gereksiz övenin durumu da budur.
Diğerinin de egosu vardır ama yaptıkları ile bunun altı doludur, boş bir ego değildir. Burada olduğu gibi sekste de dediği gibi olan kişiler vardır.
O yüzden önemli olan övünmek değil, kişinin niteliği. Niteliği olan da övünebilir diğeri de.
Tabi bir de şöyle bir şey var, zaten iyi olanlar övülmeye veya övünmeye çok ihtiyaç duymazlar, orası ayrı...
Aslında bu durum hayal dünyasında yaşayan insanlardan ötürü böyle hiçbir tecrübesi yok ama p orno izlerken bunları ben de yaparım lan diyenler genelde öyle çıkıyor
genelde her konuda kendini çok fazla öven kötü çıkar gerçekten bir konuda başarılı isen çok fazla konuşmaz sorulduğunda mütevazi davranırsın hiç sekmez bu.
Kadınlarda da var bu. Sert seviyorum diyenlerin bğyğk çoğunluğu iş pratiğe gelince vanilyaya dönüyor:)
Ama erkekler bu konuda en büyğk palavracılar. Hele bu sitenin erkeklerinin hepsi Eros u kendilerine secde ettirirler.
20'cm üstü bilek kalınlığında pipiler (hayır nereye sokacaklsr bunu, kim almayı kabul edecek diye fikirleri bile yok :) ) saatlerce oral yapma kapasiteleri (kadın sıkıntıdan uyur kalır sonunda:) ) saatlerce hiç boşalmadan devam eden yiğitler vs
Sekste kendini övmek yerine partnerimin beni övmesini yeğlerim. Hatta övmese de olur benimle yeniden birlikte olma isteği bana arzusu özlemi bu konuda övülmem gerektigimi ortaya çıkartır. Kendini övmeye gerek yok o yüzden. Bırakalım partnerlerimiz övsün bizi.
Psikoloji açısından bakarsak insan olmak isteyip olamadığı şeyleri söylermiş o yüzden ben hiç çıkarmadan 3 atarım 15-20 cm gibi bir şeyler demedim özellikle partnerime Karşı