Hayatımda hiç olmadigim kadar azginlik hissi var bende son zamanlarda
Antalya tatili yaptım daha da arttı nasıl bir erkekle guvenli ilişki yasanir
Hayatımda hiç olmadigim kadar azginlik hissi var bende son zamanlarda
Antalya tatili yaptım daha da arttı nasıl bir erkekle guvenli ilişki yasanir
Yolda gördüğün biri ile ilişki yaşamak sence ne kadar mantıklı? Birini tanı güven daha mantıklı olmaz mı sence? Birinin güvenilir olduğunu anladın ancak belki bakımsız temiz biri değil ne olacak? Hadi onu geçtim belkide seksi kendi zevki için yapıyor? ya da senin zevkini önemsemeyecek ve bu kadar istekli olman boşa gidecek. Sadece her şey güven olsa..
Bakımsız erkeğe bakmam bile bakımlı kaslı erkekler ilgimi ceker
Bakımlı olduğunu nerden anlayacaksin yolda görünce? Eve gittin bi açtın kil hep?
Erkeklerin çoğu killi
Benim bahsettigim kil peniste ki. Ayrıca ben her dusta keserim nasil hepsi kıllı..
Penisi baktım kötü birlikte olmam kalkarim zaten
Senin is sıkıntı:) bu libido ile 😂😂
😅yo
Görürsün :)
Görmek istiyorum ya zaten
Haha
once beklenti icinde olmaman lazim cunku erkekler uzun vadeli dusunmezler seks konusunda onun icin sende biraz bari bu ileri donuk duygular barindiran düşüncelerden kurtulman gerek daha sonra en azindanileride konusacak bisiler olsun diye tanimaya calisip nornal sohbet olabilir konuyu o bir yere getirmeye calisiyorsa izin ver agizinda gevelemeden net konusmalar yapmasini sagla sonra zaten konus sekse gelince senden de olumlu donusler aldiginda zaten ustune dusecektir sende biraz daha zaman gecsin guvenmem lazim diyorsan ileride pisman olmamam gerek gibi seyler soylersin biraz daha tanir konusursun ona karsi cinsel cekim ve istek duyarsan yavas yavas o kafanda varsa endise korku pismnlik hissi zamanla gecer gider o zaman yaparsin rahatlarsin
Cevap
27Cevap
Fucukbdy güvenilir erkek olmalı yanlız kalındığında zaten ortamda müsaitse cinselliğe akar sohbet sahada hızlandırmak istersen biraz firikikle azdirirsin canim ben direk söyler teklif yaparım seviselimmi mesala gibi
Spontane gelişen seks en iyisidir güven diyorsun da ne alaka güven. Video ya falan çekmesin de ne yaparsan yap. Böyle zingir zingir titreyen vajinan ilişkiye girmek için sabırsızlanıyor
Antalyada bilmedigin yerleri gezdirirken sana anlatabilirim
Öyle de değil be
Nasıl
Birden çık karşısına iki el ense. Bi üstten bi alttan yapıştır mindere Ya Alllahhh tuş et.
Ama ısınma hareketlerin olmadan hamlanırsın.
tanıdığın birisi olsun tnimadik birine verme güven olmaz
O zaman ilk flört yapmaliyim
Bakşındır dokunuşundur sen bir işaret verirsin geri gelir
Hmm dokunus derken sapık demesin bana
Ben anlarım, beni de anlarlar. Bu işlere açık biri her şeyinden belli olur.
Numaranızı falan alıp verin bi kac muhabbetten sonra belli olur , yer neresi
Aynı ben de senin gibi yalnızım ve aşırı derecede istekliyim libido tavan yapmış durumda dayanamıyorum artık ya birşeyler yaşamak istiyorum ben de 🔥😍
Uzun süre tanıyıp muhabbet ederek güvenli ilişki yaşanır. Güven şart
herşeyden çnce güvenilir biri olması gerek. yoksa jantaj yapan çok var zorda koyan o yüzden çok dikkatli olmalısn
Onunla konuşurken hiç bunu düşünmüyorum
bu çok önemli senle birilikte olurken video alabilşr sana jantaş yapabilir her şey olabilşr insanıglu çok gördğm etrafında
Şantaj neden yapcak ki ben ayrıca trde değilim bazen gidip geliyorum
Ne alaka bilmiyorum ama antalya tatilinden snra bn de öyle oldum
Keşke seni reelde tanısam 6 7 gün antalya tatili yapardık doya doya yapardık hem gezip hem eğleniriz
Tatile gelir miydin beni tanısan?
bi anda üstüne atlarcasına olmasın oda canım kaçırır hemcinslerimi
Nasıl olsun peki
şey gibi oldu nasıl olsun anlatsana biraaaaz 😂 gibi
😅Yani masum ama Seytanimsi
Ve civil civil
Ama dokunsam adama sapık der bana
o enerjini hissettim sanki biliyomusun 😀😅 şöyle bi düşündüm 😀😀😀
ama o enerji ürküttü beni şu an tehlike li aman aman 😅
Önce tanı gerisi zaten kendiliğinden gelir
1 hafta 1 ay ne kadar sure iyi
1 ay ideal bir süre
1 ay seks olmicak o zaman sadece muhabbet konuşma vs bunlar da 3 günde bir gibi mi hergun sıkılır 2 3 günde bir iyi gibi
O bile fazla haftada bir ideal bence görüşme buluşma olarak
Ben yardimci olayim sana 😂
Nasıl soru bu? Ne sorduğun belli değil
Kızım Türkiye'desin sen sjdjjdjd
benim de hiç beceremediğim bi durumdur
Sabah sabah bu mu derdin
Evet
En başta abaza olmaması lazım
Bende Antalya dayım ne dersin
Yaklaş ona bırak kendini
Bakışların dan anlaşılır
İlk mi olacak