Cinsel Yaşam Günde 15-20 kez boşalıyorum sizce normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 bekarim tabj bu sayı değişiyor her gün... Günde 15-20 kez boşalıyorum sizce normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu soylemis oldugun imkansiz nedeni ise bir kadin em fazla 6 kez bosalalir. Sen tatmin oluyorsundur. Bu senin için büyük bir zararli birsey elbette 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen tam kaç dakikada bosalirsin nasıl bir his oluyor 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl bende 30 35 kez hiç çıkarmadan , seni solladım. bak gördünmü. 0 0 Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Sen ölmeyi, bayılmak zannediyorsun galiba... 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nörolojik problemin var Devam ederse Dr a git Bu tür vakalar var 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. biraz abartmışsın gibi geldi. bu kadar çok yapmak iyi bişi değil. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 15 -20 kez boşalamazsın. sen boşaldığını sanıyorsun 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yuhh o ne azgınlık değil hastalık olmuş sende çok fazla 0 1 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Abdestli gez o da fazla yani... illa yapayım dersen tatmin olarak yap doysun ki istek gelmesin taktik veririz azalt yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İmkansız ben 3. 4. Boşalmamdan sonra 5. cisine artık boşalamadigim an olmuştu 3 2 Yorumla 1Biradam +1 yıl Senin ki de az değilmiş Yorumla Board-Tennis +1 yıl Dokunamazsın ki kızarır hasaaalaşır Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baraj kapaklarıni kapalı tutup tribün bağlasak memleketin elektirik sorunu çözüldü 0 0 Yorumla
pussylicker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl ciddimsin sen... belediye suyumu o ya... damarlardan geliyor... 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 15 -20 kez imkansız. Sen karistiriyorsun 2 4 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 134 Guiness rekoru😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl @Yerin7katdibi olabilir Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 15 e imkansız diyorsun 134 e olabilir 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl @Yerin7katdibi mantık Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal degil çok fazla kaç kilosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 65 Yorumla yanlızvesane +1 yıl Nasıl zayıflamadan kalıyon şaşırdım nünye dayanmaz Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaş kaç ? bu enerji nerden 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Libidon çok yüksek.Tadını çıkar. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O kadar zamnn var mı ya 0 0 Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. İstediğim sevgili bu işte 🤣 0 0 Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bokk bosalirsin bosaldigini saniyorsundur 😂😂 0 0 Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl çok normal değil. nasıl boşaldığına bağlı bu durum 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yuh tabiki normal değil 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. şu an 12. yi yapıyorum bende 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. artık boşalmayı nasıl tanımladığına bağlı 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Trolsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Mehmetterece +1 yıl Evet ayak yapiyosun burada Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen normal değilsin 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok daha neler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ciddimisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ewet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yaşamadınmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ona da yazık 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Niye 30 değil 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Troll gibime geldi 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. normal değil 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu sayı abartı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Bu soylemis oldugun imkansiz nedeni ise bir kadin em fazla 6 kez bosalalir. Sen tatmin oluyorsundur. Bu senin için büyük bir zararli birsey elbette
Sen tam kaç dakikada bosalirsin nasıl bir his oluyor
bende 30 35 kez hiç çıkarmadan , seni solladım. bak gördünmü.
Sen ölmeyi, bayılmak zannediyorsun galiba...
Nörolojik problemin var Devam ederse Dr a git Bu tür vakalar var
biraz abartmışsın gibi geldi. bu kadar çok yapmak iyi bişi değil.
15 -20 kez boşalamazsın. sen boşaldığını sanıyorsun
Yuhh o ne azgınlık değil hastalık olmuş sende çok fazla
Abdestli gez o da fazla yani... illa yapayım dersen tatmin olarak yap doysun ki istek gelmesin taktik veririz azalt yani
İmkansız ben 3. 4. Boşalmamdan sonra 5. cisine artık boşalamadigim an olmuştu
Senin ki de az değilmiş
Dokunamazsın ki kızarır hasaaalaşır
Biraz fazla değil mi?
Nasıl yapıyorsun tek başına mı
Baraj kapaklarıni kapalı tutup tribün bağlasak memleketin elektirik sorunu çözüldü
ciddimsin sen... belediye suyumu o ya... damarlardan geliyor...
Seni bir doktor gözüyle incelemek isterim 😉😄
15 -20 kez imkansız. Sen karistiriyorsun
134 Guiness rekoru😂
@Yerin7katdibi olabilir
15 e imkansız diyorsun 134 e olabilir 😂
@Yerin7katdibi mantık
Normal degil çok fazla kaç kilosun
65
Nasıl zayıflamadan kalıyon şaşırdım nünye dayanmaz
yaş kaç ? bu enerji nerden
Libidon çok yüksek.
Tadını çıkar.