Çocukluk arkadaşım en iyi dostum en yakın arkadaşım diyebileceğim bir arkadaşım var yaklaşık 1.5 yıldır bir kızla beraber geçen yaz tanıştırdı bizi o dönem benimde hayatımda biri vardı ama 4 aydır kimse ile görüşmek istemiyorum ve yalnız takılıyorum bu aralar.. başıma çok tuhaf ve çok mide bulandırıcı bir durum geldi geçen hafta hâlâ etkisindeyim ve olayın içinden nasıl çıkacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum bahsettiğim arkadaşımın sevgilisi ile geçen yaz tanıştık ve sık sık görüşüyorduk birlikte denize tatile falan gittik işte Instagramdan wp den falan ara ara konuşuyorduk genellikle de arkadaşımla alakalı durumlar sonra bir şey dikkatimi çekti ben ne zaman hikaye atsam ilk bakan o oluyor ne gönderi paylaşsam ilk beğenen o oluyor arada bir hikayelere cevap ya da ifade atıyor bazen hiç alakasız yerde ya işte sana birini ayarlayalım böyle adamı kimse kaçırmaz falan gibi iltifatlar ediyor işte hep söylüyorum Aykuta sen çok başkasın arkadaşları arasında falan bazen reels falan atıyor saçma sapan çift mizahları şu bu.. neyse bunların araları geçen ay bayağı bir bozuldu Aykutta çok saf çok temiz bir çocuktur yalanı dolanı olmaz fesatlığı falan olmaz kimseye işinde gücünde bir çocuk.
Bu sürekli bundan şikayetleniyordu işte çok sönük kalıyor çok pasif kalıyor çok yumuşak başlı hatta bazen biraz sana çekse gibi laflar kullanıyor cümle arasında bende karakterim gereği ağır ama sempatik bir adamımdır biz bu ay belki 3-4 kere buluştuk işte konuşma amaçlı ayrıldı barıştılar falan hatta ben yaptım tekrar aralarını bana bakışları bir tuhaf ben varken verdiği frikikler cilveli hareketler bir garip ben vursalar dostumun sevgilisine o gözle bakmam bakmadım da ama konuşmaları, mimikleri, hareketleri tuhafıma gitmeye başladı iki hafta önce bana instadan fantezi bir kıyafet attı ay pardon Buseye atacaktım diyerek geri çekti hiç cevap bile vermedim sonra bu olaylar oldu görüştük falan şu an beraberler bu arada en son bana açık açık bir mesaj attı aynen şu mesaj.. açıklamaya ekliyorum.
Bu sürekli bundan şikayetleniyordu işte çok sönük kalıyor çok pasif kalıyor çok yumuşak başlı hatta bazen biraz sana çekse gibi laflar kullanıyor cümle arasında bende karakterim gereği ağır ama sempatik bir adamımdır biz bu ay belki 3-4 kere buluştuk işte konuşma amaçlı ayrıldı barıştılar falan hatta ben yaptım tekrar aralarını bana bakışları bir tuhaf ben varken verdiği frikikler cilveli hareketler bir garip ben vursalar dostumun sevgilisine o gözle bakmam bakmadım da ama konuşmaları, mimikleri, hareketleri tuhafıma gitmeye başladı iki hafta önce bana instadan fantezi bir kıyafet attı ay pardon Buseye atacaktım diyerek geri çekti hiç cevap bile vermedim sonra bu olaylar oldu görüştük falan şu an beraberler bu arada en son bana açık açık bir mesaj attı aynen şu mesaj.. açıklamaya ekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
"İçim içimi yiyor tutamıyorum içimde seni görmek bile yetiyor içim çok tuhaf oluyor seninle herkesten uzak bir gün bir gece geçirme fikri içimi yiyor sana dokunmak seni hissetmek içim çekiliyor sanki ne olursun bu mesaja cevap yazma"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne yaşıyorsunuz siz yaa 🙄
Pembe dizi izler gibi okudum.
Ya sorma sorma Flora bi haftadır kafayı yeme noktasına geldim kimseyede anlatmıyorum içim içimi yedi en sonunda buraya döktüm ya ben bu çocuğa bunu nasıl anlatıcam nasıl bu işin içinden çıkacağım bir hafta oldu sildim mesajı cevap bile vermedim ama arkadaşım o kızlayken ve ben böyle nasıl yapıcam nasıl anlatıcam.
Pek inandırıcı gelmiyor beni kusura bakma, o yüzden kendimi yorup6destek vermeye çalışamayacağım.
tabikii saygı duyuyorum ama bu ön yargı çok gereksiz bu platform bunun için yok mu?
inandırıcı gelmeyen kısmı nedir neden bu şekilde düşündün onu da anlamadım ama saygı duyuyorum
Bu kadar rahatsızsan neden arkadaşınla konuşmadın?
Madem bu kadar düşünsün ona.
Benim arkadaşıma aynı şey yapılmış olsa direk ayırırım.
Göz yumamam.
keşke bir anlayıp dinlesen ön yargı gözlüklerini çıkarıp hüküm vermeden anlasan zaten bunun için buraya yazdım
Mesele şu arkadaşıma bunu nasıl anlatabilirim nasıl açıklayabilirim şak diye söylemek bu kadar kolay olmadığı için zaten fikir danıştım
Sen bu sitede benşm kadar ampat bir insan daha bulamazsın.
Sadece kızıyorum.
Neden sildin mesajları mesela?
Bak oğlum bu kız bu, bana bunları yazdı, hoşuma gitmedi, arkandan iş çevirmiş gibi olmak istemiyorum demek çok mu zor?
İlerde evlenip çoluk çocuğa karışınca duyup üzülsem mi daha iyi basit bir ilişki içindeyken mi?
Hoşuna gitmiş olmalı seninde aldığın iltifatlar güzel sözler.
Benim ondan gelen iltifata ihtiyacım var gibi mi duruyor sence istesem zaten onun gibi 40 tanesi olurdu hayatımda..
Ön yargılı diyince kızıyorsun sonra ön yargılısın Flora ilk defa görüyorum seni birde benim gibi insan bulamazsın bu sitede diyorsun..
Arkadaşım gerçekten çok saf ve temiz bir çocuk ve kıza çok aşık bunu bir şekilde ona açıklamak istiyorum ama şak diye açıklamak ya da söylemek bahsettiğin kadar kolay değil çünkü hem dostluğumuz zedelenecek hem çocuk kahrolacak bir empati yapsana aşık olduğun adam en sevdiğin en yakın kız arkadaşına ilgi duyuyor ve üstelik itiraf ediyor..
Benim için dostluk aşktan daha önemli, böyle bir şey başıma gelmiş olsa arkadaşımdan dürüst olmasını isterdim.
Neyse hayırlısı olsun, nasip...
Demek ki anlamak dinlemek isteyince çokta güzel anlayıp çokta güzel empati yapabiliyormuşsun
Ahshsh sen de gayet güzel anlatabiliyormuşsun kendini, boşuna kasıyorsun. 🤪
Gayet güzel anlaşabiliyormuşuz boşuna catışmışız boşuna kasıyormuşşun kendini olarak düzeltiyorum bu mesajını 😅
Benim görüşümü düzeltmek yerine git arkadaşının ilişkisini düzelt gkgkgkb.
Sana da günaydın huysuz gıcık ve çiçek kadın sana da günaydın 😅
Gece Manchester City maçının özetini atmış kanka izle özeti efsane diye bende buluşalım kardeşim baş başa birer kahveye çıkalım falan dedim
Sana da tünaydın gizli şapşik ve de alıngan üye. Djfkg bir yerde övmem lazımdı ama neyse.
Maç izlerken sinirden seni felan kesmesin arkadaşın, umarım fenerli değildir fkfkg.
ne ara şapşik olduk ya daha dün gece çatışmıyormuyduk biz tatlı dilli ama biraz dikenli çiçek hanımefendii hangi yerde onu merak etmedim değil şimdi 😄 Hahah umduğun taş baş yarar o Beşiktaşlı fenerli olan benim tabi sonuna maalesef de ekleyerek.. 🤨
bu arada yii akşamlar yiii akşamlarr
Ajsjdh bütün gizliler bana aynı gibi geliyo.
Ben seninle çatışmadım ki çatışsam şu an konuşamazdık fkfkg
hahaha gizliden çıkıp sır perdesini aralama vakti geldi mi
oo dedi ki baştan bir sempati oluşmuştu dedi itiraf etti ahahsh
Şu övme olayı neydi bu arada 😄
Kafamın içi işkembe paça beyin mercimek ezogelin çorbası gibi oldu fkfkgl
hahahha çorbacı salim ustaya hoş geldiniz çok karıştırma çorba olur ben sana güzel bir paça çekeyim bol kaşarlı ekmek yanına da salata
Öğğğkkk senin olsun içmem ben onu. Djdkf.
Şu soruya bak geldiğimiz noktaya bak te Allahım. 😄
Hahahha sende mercimek çorbacısı tipi sezdim zaten acı da atimm mi
cidden bu muhabbet nasıl böyle sardı nasıl bu noktaya geldik ve bu sorunun altında çorbacı salim ustaya nasıl gittik açıkla bunu çiçek 😄
Naptın söyledin mi fkfkg.
Saadete gel 😄