En yakın arkadaşınızın sevgilisinden itiraf alsanız nasıl tepki verirdiniz?

Çocukluk arkadaşım en iyi dostum en yakın arkadaşım diyebileceğim bir arkadaşım var yaklaşık 1.5 yıldır bir kızla beraber geçen yaz tanıştırdı bizi o dönem benimde hayatımda biri vardı ama 4 aydır kimse ile görüşmek istemiyorum ve yalnız takılıyorum bu aralar.. başıma çok tuhaf ve çok mide bulandırıcı bir durum geldi geçen hafta hâlâ etkisindeyim ve olayın içinden nasıl çıkacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum bahsettiğim arkadaşımın sevgilisi ile geçen yaz tanıştık ve sık sık görüşüyorduk birlikte denize tatile falan gittik işte Instagramdan wp den falan ara ara konuşuyorduk genellikle de arkadaşımla alakalı durumlar sonra bir şey dikkatimi çekti ben ne zaman hikaye atsam ilk bakan o oluyor ne gönderi paylaşsam ilk beğenen o oluyor arada bir hikayelere cevap ya da ifade atıyor bazen hiç alakasız yerde ya işte sana birini ayarlayalım böyle adamı kimse kaçırmaz falan gibi iltifatlar ediyor işte hep söylüyorum Aykuta sen çok başkasın arkadaşları arasında falan bazen reels falan atıyor saçma sapan çift mizahları şu bu.. neyse bunların araları geçen ay bayağı bir bozuldu Aykutta çok saf çok temiz bir çocuktur yalanı dolanı olmaz fesatlığı falan olmaz kimseye işinde gücünde bir çocuk.
Bu sürekli bundan şikayetleniyordu işte çok sönük kalıyor çok pasif kalıyor çok yumuşak başlı hatta bazen biraz sana çekse gibi laflar kullanıyor cümle arasında bende karakterim gereği ağır ama sempatik bir adamımdır biz bu ay belki 3-4 kere buluştuk işte konuşma amaçlı ayrıldı barıştılar falan hatta ben yaptım tekrar aralarını bana bakışları bir tuhaf ben varken verdiği frikikler cilveli hareketler bir garip ben vursalar dostumun sevgilisine o gözle bakmam bakmadım da ama konuşmaları, mimikleri, hareketleri tuhafıma gitmeye başladı iki hafta önce bana instadan fantezi bir kıyafet attı ay pardon Buseye atacaktım diyerek geri çekti hiç cevap bile vermedim sonra bu olaylar oldu görüştük falan şu an beraberler bu arada en son bana açık açık bir mesaj attı aynen şu mesaj.. açıklamaya ekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
"İçim içimi yiyor tutamıyorum içimde seni görmek bile yetiyor içim çok tuhaf oluyor seninle herkesten uzak bir gün bir gece geçirme fikri içimi yiyor sana dokunmak seni hissetmek içim çekiliyor sanki ne olursun bu mesaja cevap yazma"
En yakın arkadaşınızın sevgilisinden itiraf alsanız nasıl tepki verirdiniz?