Ne yapması sizi yükseltir? Bakışı, duruşu, görünüşü, davranışı?
Cilve önemli midir, ne dozda yapılması gerekir? Libidosu sizden yüksek biriyle birlikte olur musunuz?
Ne yapması sizi yükseltir? Bakışı, duruşu, görünüşü, davranışı?
Cilve önemli midir, ne dozda yapılması gerekir? Libidosu sizden yüksek biriyle birlikte olur musunuz?
Sadece temiz olmasi lazim. Cok killi olmayan. Killarini duzenli alan. Sac sakal tirasini yaptiran, agzi kulagi burnu tirnagi temiz olan erkekten bahsediyorum. Kokmayan hergun dusunu alan erkekten. Yeme de yaninda yat.
Cevap
17Cevap
Libidosu benden yüksek biriyle olurum. İşveli olma ekstra bir şey süper olur. Dozu önemli değil.
İstekli olduğunu belli etmesi beni yükseltir. Ben zaten libidosu çok yüksek biriyim, karşımdaki de öyleyse... ;)
kişisel temizlik ve bakım ilk beni etkileyendir. işveli cilveli olması harikadır. arzulu istekli olmalı ve öl gibi yatmayan emek harcayan olmalı
Renkli göze düşerim. Tarih bilene ekstra düşerim. Cilve dozunda iyidir. Libidosu benim gibi düşük olsun.
Dudaklarını ısırması veya diliyle dudaklarinı ıslatması sütyenini düzeltmesi falan
Cilveli nazlı ateşli istekli uslu kızlara bayılırım ve yatakta da böyle bir partnerim olsun isterim doğrusu, benden istekli olması beni daha da fena yapar ayrıca 🔥
Sen nasılsın peki
@roserose01 izt. attm sana
Yazamıyorum maalesef @roserose01
@roserose01
Yine yazamıyorum sen de beni etmelisin ancak öyle yazabilirim
Bekliyorum @roserose01
Hadi ama kırma beni @roserose01
Benden yüksek olması zor be ama olsa bayılırım göğüsleri fiziği vududu oral yapmayı saatlerce offf
Bakisi istekli olmasi. Isteyerek bilerek bana dekolte vermesi... yanasmas8 olabilir
Hareket, bakış, mimikler ve fiziksel bazı özellikler
Frikik vermesi, dik dik bakması, saçlarını değdirmesi , parfümü
Sert bakışlı, küt saçlı, ya da kıvırcık da olabilir, duruşu asil olmalı, davranışları olgun olmalı, cilve az da olsa yapmalı, libidosu da yüksek olması lazım.
Libidosu benden yuksek Kadin henuz daha dunya da yok... Durusu bakisi Fiziĝi
öyle mi dersin
Bakışı , tavırları ve konuşması.
Akıllı olmasi ve güzel gülmesi...
Etkilemsi
Bakmlı olmalı ve fantazilere açk olmali herzaman
nefes alsın yeter
Çükü olması
Pasif olması dimi bir de
Değişir, pasif olması çok daha iyi olur