Olması gereken haftada 2/3. ama kişiye göre değişir bu durum. Herkesin isteği aynı seviyede olmaz. Bazen eşlerin de olmaz asıl sorun orada başlar işte. Bana sorarsan gün aşırı olmalı derim.
Işte sorunda o zaten çaba olayı hiç yok mesele bence isteksizlik de değil bildiğin seks sevmiyor yaptığında zevk aldığı halde durum bu anlam vermek gerçekten çok zor ve yaptığında da fazlasıyla kendinde odaklı ve bencil
Hemen hemen 1 buçuk yıl ilişki yaşadık. İlişkimizin 3. ayından itibaren bu tür konulara başladık. Ve zaten ilişkimiz bitene kadar çoğunlukla böyleydi. Genelde her gün iki defa yapıyorduk. Veya iki günde bir iki defa... Çok fazla isteğimizin yüksek olduğu zamanlarda bu 3e de çıkıyordu işte.
Zamanla tabiki başlarsa çok güzeldi ilişki sikligmiz fazlaydı ama bı kendini geri çekti orgazm olmuo mastürbasyon yapmıo cinsel içerikli biei bile izlemiyor
Bu prolaktin sevıyesi var kendiniz araştırmış gibi bir konusun istersenız. Belkı alakası olablr. Bende sorun yaşıyorumda o sebeple sormak istedim. ya da belkı ağrı vs çekiyordur. Sonra ileride daha büyük sıkıntılar olmaz en azından.
Ağrı falan yok terapist önerdim ama kabul etmedi kadınlığını yaşaması için elimden geleni yaptım ama olmadı inanrmsnz benim ongorum psikolojik sizde eşinizle aynı sorunlarimi yaşıyorsunuz
Yani bende soruyorum yaşın 20 düzenlı bir ilişkin olsa yine maks 2 sene olsun hadi. Ciddi cevaplar almak istediğim bir soru sordum 4 5 yıldan fazla ilşkisi oturmus belkı sıkılmaya baslamıs insanlardan cevap almak için.