Arkadaşlar evli değilim ve bakireliğim 2 sene önce gitti devamlı vicdan azabı çekiyorum gece gündüz bunun önüne geçemiyorum 2 senedir kendim isteyerek yaşadım bi hata yaptım ve bu benim o kadar psikolojimi bozdu ki nasıl düzelticem hiçbir fikrim yok. Benim gibi olan var mı? Kafamda kızlık zarını diktirmek gibi bi düşünce var biliyorum diktirsemde diktirmesemde olmuş bişey ama belki biraz içim soğur rahatlarım diye düşünüyorum fiyat bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeden insan değil misin nefsin ihtiyaçların kusurlarin yok mu ki bu senin hayatın sen ne cinsel objesin ne de malsin birisiyle evlendiğinde kölesi de olmayacaksın unutma sende bir insansin ilgiye sevgiye ihtiyacın var ve hayır yaptığın kişiyle evlenmek zorunda da değilsin vicdan azabı duyman bulunduğun konumdan kaynaklı düşünme akışına bırak elbet senide sen olarak sevip görüp kabul eden biri olacak bunu bakire değilsin manasında söylemiyorum yine değil sen olduğun için böyle olduğun icin her şeyinle kabul edecek biri :)) senin pencerenden bakıp senin ışığında filiz açacak biri bence eger kimlik zarı dikimine filan gidersen onların dediği olacak yine başkalarının dediği gibi yaşamış olacaksın onlara o fırsatı verme sen neden rahatsız oluyorsun ki biraz da sana rahatsız hissettirendir rahatsız olsun kaçmak bir çözüm değil çünkü gerçeği sen biliyorsun anladın mı halbuki öyle değildi durum sen hala temizsin bence ve böyle kal🙃
08 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman eski saflığımla iyiliğimle devam ediyorum iyi hissetmeye çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum gitmiyor kafamdan hiçbir şekilde çıkmıyor yalnız kaldığım her an içimde napıcam düşüncesi diktirsem mi ama param yok işte ilerde ya kimse istemezse ailem duyarsa falan bi ton şey her gün kafamı kurcalıyor hep kendi kendimi bitiriyorum çok yoruldum çok.
- +1 yıl
Kimse seni niye istemesin bakire değilsin diye öyle saçmalık mı olur duyorum bende sen mal kole ya seks objesi değilsin anlasana yoruldun farkındayım ama buda senin elinde akışına bırak doğru ama akışına bırakırken düşünme düşünürsen bedenin değil aklın yorulur o zamanda vücudunda yorulmuş bitik bir hal alırsın seninde duygularin var anladın mı bazı şeyler yaşama hakkın var bu suç değil ya da kötü bisey değil ki senin hayatın kime ne karıştırır ne ilgilendirir kendi hayatına bak senin pencerenden sana bakarken bile evet saflığını görüyorum hala temizsin kimsenin ne dediğini düşünme inan hayatta en değerli şey sensin her şeyinle hemde kusuruna güzelliğinle tamamıyla insanları da memnun edemezsin herkesi mutluda edemezsin mutluluğu tekrar yakala gülümse hayata yeni birisiyle tanış yeniden başla mutluluk senin elinde bir kere geliyoruz dünyaya mutlu ol hak ediyorsun unutma :))🤞🙃
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sayenizde yüzüme bi tebessüm geldi mesajı okurken :)
- +1 yıl
Gelsin hak ediyo çünkü yüzüne gülmek :)) insanın yaşadıkları kendisine birer anıdır anı biriktir hayatında ileri dönüp baktığında mutlu olduğun o tabloyu gör:)) düşünme düşünürsen o psikolojiye takılırsın ben burdayım pozitif enerji veririm gerçi bende deliler hastanesinde en ücra köşede gökyüzüne bakıyorum ama belki rastlaşırız seninlede aynı gökyüzüne bakarken mesela 🙃 güzelliğin ayrı saflığın ayrı yansır bulutlara :))
İçinide rahat tut emin ol o güzelliğine yakışacak bulacaksın bir güneş :))
#umudunukaybetme🤞
Soran+1 yılAnneme olanlar gitmesin de. zaten şuanda araştırıyoruz diktirmek için fiyatlar bi arkadaşla eğer uygunsa yaptırıcam hemen. Sonra kafam tamamen rahatlayacak inşallah teşekkürler gülümsettiğin için sen çok iyi bir insansın :)
- +1 yıl
🙏🙏🤞
Annne ister gitsin ister gitmesin kendi ayaklarının üstünde duracak birisin inan buna kimseye ihtiyacın da yok mutlu olmak için yaşa eğer ki öyle rahat edeceksen öyle yap kafan rahatlasın ozguvenin de yerine gelsin kendine inan mutlu olmaya bak eskileri de çöpe at nasıl olsa yenisini yazmaya başlayacaksın
Sende öylesin sende iyi birisin 🤞🙃😋
Soran+1 yılAnnem öğrense beni öldürür büyük ihtimalle 😂 ya da o çocukla evlendirir döve döve
- +1 yıl
Kimseyle evlenmek zorunda değilsin hangi çağda yaşıyoruz sunuda anlamıyorum yok kız evlenince kapının önünde beklemek o kanı çarşafın üstünde görmek kaynana bakiremisin diye sorması filan artık bi bitin be insanların hayatı değilde kendi hayatına yaşantısına baksa belki daha çok mutlu olacak bu millet ama alışmadık dötte don durmuyo tabi. d kendi işin olacak kendi evin kendi hayatin istediğin gibi yaşayacaksın bunu unutma daha alacaklarmış var dünyadan huzur bulucaz mesela ya da mutluluk ihtiyacımız var bu duygulara daha çok iletişim denen olguya.. takma bunları ya mutluluk dedik nedir mutluluk biliyomusun? En azından kadın için mutluluk sevmek sevilmek tapılmak yüreğini açabileceği bir dost acarken korkmadan elini tutabilecek bir kişi :)) mutlu olalım ya bırak her şeyi 😅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan oldu. Ne kadar pişman olsanda , üzerine yorumlar yapsan da sonuç değişmeyecek. Sonucu değişmeyen şeyleri düşünerek kendini üzme daha fazla.
Gelelim diktirme olayına. Onu da yaptırdıktan sonra bu kez kandırdım diyerek vicdan yaparsın. Sen belli ki takıntılı birisin.07 Yorumla
Soran+1 yılEvet anksiyete depresyon var ve bipolar belirtileri de mevcut.
Cevap sahibi+1 yılİlgi ve sevgi ihtiyacın var demek ki
Cevap sahibi+1 yılVe insan kırıldikca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandırırsin. yeni birilerini tanımak için kendine şans vermelisin. Olan oldu. Erkeklerde bakir değil. Bir zar ve akan 2-3 damla kan olmasa da olur. Bu seni eksik hissettirmesin
Soran+1 yılSadece birini seveyim o da beni her halimle sevsin istiyorum ama şöyle bişey var ilerde bi gün evlensek işte sen bakire değildin de öyle kabul ettim seni diye yüzüme vursa ben naparım? Bu da var
Cevap sahibi+1 yılO da bakır değilse bunu söyleme hakkı yok. Bu kadar basit. Ve sonuçta bakir kalan erkekte yok gibi bir şey. Zaten önemli olan seni olduğun gibi sevecek biriyle olmak
Soran+1 yılO kişiyi bulsam nikahı basıcam.
Cevap sahibi+1 yılİşte kendini kapatma. biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz. Yaşadıklarimiz bizi biz yapar. Önemli olan hatalardan ders almak. Keşke yerine iyi ki yaşadım gerçek yüzünü gördüm demelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılmisal diyelim ben seni kabul ediyorum desem sen kabul edermisin etmezsin sanmıyorum benim hiç sevgilim olmadı hayatım boyunca hiç evlenmedim de bakirim kızlık zarı dediğin nedir sadece bir perde gibi birsey her şey kızlık zarındanmı ibaret. bu yaşıma kadar tanıştığım kızlara iyi davrandım merhametliydim kibardımda noldu kaybeden ben oldum gittşle serserilere aşık oldular darbeyi yeyince dürüst istiyoruz dediler ben buna sinir oluyoruum elimde değil. gelelim sadede ben seni bu durumda kabul ediyorum desem nikahı basarmısın sanmıyorum severmisin ki sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş yapçak bir şey yok önemsemeyen birini bulursan bakir olmayan biriyle evlenebilirsin muhtemelen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu derdini burada ki kalın kafalılarla paylaşmasaydın keşke , zira aç kurt bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık kendi kendime düşünmekten çok yoruldum.
Diktirirsen ve evlendikten sonra bir şekilde fark eder de 7 parçaya bölünürsen, seni haberlerde izlerken çiftetelli oynarım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirip de yalana düşeceğine her şeyi olduğu gibi kabul et.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun vicdanlik bir şey yok sonuçta seninde hakkın yasamak
112 Yorumla
Soran+1 yılYaşayamıyorum işte bu şekilde annemin her yüzüne baktığımda oma sarıldığımda mutlu olduğumda her anımda o aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılSonuçta isteyerek olmadimi
Soran+1 yılİsteyerek oldu ama 19 yaşımda ilişkimin heycanıyla evlenicez hevesiyle oldu ve sonrasında karşımdaki insanla hiçbir ortak yönümüz olmadığının farkına vardım. şu an kendimi onla sevgili olmak evlenmek zorunda gibi hissediyorum baya baya
Cevap sahibi+1 yılKendini mecbur bırakıp istemigin biriyle evlenme sakin
Soran+1 yılŞuanda gerçekten öyle hissediyorum evlenmek zorundayım sanki onla olmak zorundayım hatta 1 gün önceye kadar yine sevgili oldum onla belki dedim ısınırım severim resmen o kadae zorladım ki kendimi belki bi ihtimal içimde heves olur severim diye yok olmuyor uyuşmuyoruz ki nasıl yapıcam. Çocuğda söyleyemiyorum kaç defa ayrılıp barıştım bir bilseniz.
Cevap sahibi+1 yılBu şekil kendine eziyet etmiş olursun hayatına devam ett sevebileceği biriyle ol öteki kısmında kolay yolu var
Soran+1 yılZaten anksiyete panik atağım var devamlı boğuluyo hissiyatım var falan zor zamanlar geçiriyorum 2 senedir.
Cevap sahibi+1 yılPanik atak olduğun için bu durumdaasn
Soran+1 yılPanik atağım o günden sonra arttı bidaha da azalmadı
Cevap sahibi+1 yılCanim senin iyi bir desteğe ihtiyacin var
Soran+1 yılEvet kötü durumdayım ama birine de derdimi anlatamıyorum o zamandan beri o kadar psikoloğa gittim bahsedemedim utancımdan
Cevap sahibi+1 yılSenin adına uzuldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilkelen ve kendine gel bu gayet doğal bir olay yapman gereken kendini kolay teslim etme artık
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir hiçkimseye gitmedim. Ama bi kere olan oldu ya kendimi affedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayatın doğası bu takılma bu kadar kimse seni yargilayamaz mesleğine ve kariyerinw odaklan sorun olmaz
Soran+1 yılEvet 2 aydır düzenli bi işim var uzun süreli çalışıcam gibi duruyor ama şu kafamdakiler.
Soran+1 yılİyi olur belki kafam rahatlar hem.
Cevap sahibi+1 yılburada misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonucta isteyerek yaptın ve o an istiyordun. Takılma ve dert etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirmene gerek yok ben sahsen biriyle tanissam onemsemem onemli olan anlasmak uyum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılVicdan azabı varsa evlenene kadar bi daha birinle cinsel ilişki yaşamayacaksın Tevbe edeceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşamıyorum zaten.
- +1 yıl
Öyleyse Allah a dua et iki sene geçmiş üzerinden vicdan azabı anlamsız
Soran+1 yıl2 senedir yaşıyorum bunu ve birlikte olduğum kişiyle bi süre sonra mutlu olamayacağımızı anladım ama sanki onla evlenmek zorundaymışım gibi kendi kendime baskı hissediyorum.
- +1 yıl
Sen onla bi defa mı birşeyler yaşadın yoksa sürekli olan bişey miydi
Soran+1 yılSürekli yaşamıştık sonradan ve bitti bidaha olmadı.
- +1 yıl
Öyleyse sıkıntı
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiktirdin diyelim evlendiğin kişiye bakireyim mi diyeceksin HİÇ erkek eli değmedi mi diyeceksin
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır söyliycem tabikide dediğim gibi ben ileride bu halimde de evlenirim bu zamanda buna çok önem verilmiyor ama ben annemin yüzüne bakamıyorum 2 senedir annemle gülerken içten içe üzülüyorum.
Cevap sahibi+1 yılnasıl söylücen bir sevgilim vardı isteyerek verdim hata yaptım pişmanım mı diyeceksin ve kabul edicek karşındaki
Soran+1 yılAy sanane yav Allah Allah çözüm bulacaksan yaz bulmayacaksan defol git benim sinirimi bozma sabah sabah
Cevap sahibi+1 yılazıcık bozuyım sinirini nolacak sanki :D
Cevap sahibi+1 yılyorumlarını okudum sana yardım edicem istersen
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılyapman gerekeni söylüyecem
5 bin YTL galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknk 1 sefermi yaptn devam ettinmi sonra?
17 Yorumla
Soran+1 yılAynı kişiyle devam ettim.
Cevap sahibi+1 yılO bendede oldu psikolojik olarak uzun bi süre iyi hissetmedim benimde o kişiyle devamlı oldu ama sonradan geçiyo emin ol
Soran+1 yılNasıl şu an ayrı mısınız düşünmüyor musun mesela napıcam ne edicem diye?
Cevap sahibi+1 yılAyrıyız ama ben ıstedgım dogru kişi olmadıgına inandım o kişiyle bir ömür geçiremem kafayı yerim heralde mecburuz diye bişi yok bu kadar sabit düşünceli olma
Soran+1 yılPeki ailenin öğrenmesinden korkmuyomusun bi şekilde falan
Soran+1 yılLütfen bişey de 🥲
Cevap sahibi+1 yılkonusalm uygunsan
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı durumdayım
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılDayanamıyorum ama mecbur, bende diktirmeyi düşünüyorum ama çok pahalı 8 bin para toplamaya çalışıyorum
Soran+1 yılBizim burada 5 bin
Soran+1 yılFake hesabın falan varsa yazabilir misin bana?
Soran+1 yılAdksjvns1 kullanıcı adım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo günden bu zmana hiçmi yapmadın?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende bursa'dayım, arkadaşım kadın doğumcu var, Orhan Orhan adıda soyadıda.. ona sorayım, yazarım..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sevinirim lütfen kesin geri dönüş yapın inşallah çok pahalı değildir.
Cevap sahibi+1 yılbugün cvp veririm.
Soran+1 yılTamam bekliycem yorumunuzu tekrardan çok saolun.
Cevap sahibi+1 yılisim, adres ve tlf yazıcam, burdan sakınca yaratırmı?
Cevap sahibi+1 yılaçıp, durumu anlatır fiyatta sorarsın kendin?
Cevap sahibi+1 yılburdan yazın bana
Cevap sahibi+1 yılok
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki için rahatlarsın diktir
01 Yorumla
Soran+1 yılBirisi 10-15 bin dedi fiyatına nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyerek yapmissan vicdan yapma şimdi
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi yaptığım bişey değil olduğu günden bi kaç gün sonrasında 2 senedir yaşadığım şey bana gelip burada namus bekçisi gibi tavırlı konuşma.
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan konuşma ne namus bekçiliği den söz ediyorsun vicdan yapma diyorum sonuçta isteyerek yaptın ve geçti bitti herşeyde vardır bir hayır
Cevap sahibi+1 yılNamus bekçiliği yapacak birini arıyorsan zaten o ben değilim beni hedef alma
Soran+1 yılGeçti ama bitmedi işte bundan bahsediyorum. İsteyerek yaptığımı belirttim zaten bana VİCDAN YAPMA ŞİMDİ yazman biraz alaycı gibi sanki
Cevap sahibi+1 yılAslaaa alaycı konuşmadım mesajda duygular karşı tarafa geçmez ve sen alaycı tavır gibi okuduysan oule anlamis olabilirsin gerçekten seni yargılamak kimsenin ne haddi ne de görevi ama üzüldüm boule düşünüp beni yanlış anlamana
Soran+1 yılNeyse teşekkürler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10-15 bin civarı
Geçici ve kalıcı olanlar var013 Yorumla
Soran+1 yılOff pahalıymış.
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyosun
Soran+1 yılBursada yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılİzmir olsa yardım ederdim hayatım gelir misin?
Soran+1 yılİzmire gelemem maalesef neyse teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılOrdan da bakarım?
Cevap sahibi+1 yılCanım
Soran+1 yılNasıl yardımcı olacaksın ki 10-15 bin nasıl bulucam. Yemin ederim psikolojim yerle bir. Her sabah akşam bunu düşünmek yordu beni fazlasıyla
Cevap sahibi+1 yılOlurum ne var ki
Soran+1 yılBu zamanda kim kime yardımcı olur ki? Herkes kendinin derdinde.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ya ne diyim artık..
Soran+1 yılYardımcı olabilir misin 🥺
Cevap sahibi+1 yılNasıl bi yardım istiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasma boş ver umuramıorm
00 YorumlaVicdanını rahatlatmak istiyorsan çok kolay
00 YorumlaÇok büyütme
00 Yorumla
+1 yılNerelisin
00 Yorumla
+1 yılEvlen kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok bagirdin mi
00 Yorumla