Cinsel Yaşam İnsan libidosu yüzünden kafayı yiyebilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Uzun zamandır sevismiyorum çıldıracak gibiyim ne yapmalıyım? Kimseyle sevişmek istemiyorum ama libidom beni rahat bırakmıyor İnsan libidosu yüzünden kafayı yiyebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Manastıra kapan, rahibe hayatı yaşamaya başla!O manastırda atları falan da uzak tut kendinden bu arada, belli olmaz! 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks yapacağın biri yoksa mecburen ya mastürbasyon yapacaksın ya da sexting yoluyla rahatlayacaksın. 0 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Buna da yükselmez insan dediklerine yükseldiğin oluyor mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Budabuda +1 yıl Ya sevişeceksin adam akıllı biri ile ya da ilerde maalesef bu yaratıkla yaptım diyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Bu yaratıkla yaptım derken? Yorumla Budabuda +1 yıl Yani bi gün gözün dönecek diyorum Yorumla Soran +1 yıl Ve rastgele biriyle mi olucaksin diyorsun donerse Yorumla Budabuda +1 yıl O an kim gelirse içine alacaksın Yorumla
Ashderimsusarım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Nefsin seni zorluyor be güzelim ben de aynısını yaşıyodum tövbe ettim vallahi gençleştim resmen bukadar mı farkeder 🧸 0 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Millet kadın hastalıkları uzmanı kesilmiş vay anasını 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Okşayıp rahatlıcan sevişmekde istemiyosan yoksa hiç aklından çıkmıcak daha çok yükselcek 0 0 Yorumla
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl 31 çekmekten çıldırdım Yeşilçam videosu atsana şuna @FrikikFikri 0 2 Yorumla FrikikFikri +1 yıl oh be bülent kayabaşmış benim videoyu istedin diye aklım çıktı Yorumla TheDudeAbides +1 yıl @FrikikFikri hahahahahhahaah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rahatlamayınca nasıl düşecek libidon? Barajı doldurup doldurup salmadığında ne olmasını bekliyorsun? 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bırak kendini ne diye tutuyorsun al eline aleti sok gitsin 0 0 Yorumla
Metehan0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bu çok gu el bisey sexting ya da p*rno izlemeyi tavsiye ederim ama 0 0 Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden mastürbasyon yapmıyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşe yaramio Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Oyuncağın yokmu Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Zihnini meşgul et başka şeylerle meşgul olon 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı. spor yap enerjini baska seylere yonlendir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neler yapıyosun mesela 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mastürbasyonla idare edeceksin o zaman 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Rahatlamak için boşalman gerek kendine eziyet etme 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seviş o zaman ne kendine eziyet ediyon 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Sanal denedin mi? 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgilen kendinle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Manastıra kapan, rahibe hayatı yaşamaya başla!
O manastırda atları falan da uzak tut kendinden bu arada, belli olmaz!
Seks yapacağın biri yoksa mecburen ya mastürbasyon yapacaksın ya da sexting yoluyla rahatlayacaksın.
Buna da yükselmez insan dediklerine yükseldiğin oluyor mu
Evet
Ya sevişeceksin adam akıllı biri ile ya da ilerde maalesef bu yaratıkla yaptım diyeceksin
Bu yaratıkla yaptım derken?
Yani bi gün gözün dönecek diyorum
Ve rastgele biriyle mi olucaksin diyorsun donerse
O an kim gelirse içine alacaksın
Nefsin seni zorluyor be güzelim ben de aynısını yaşıyodum tövbe ettim vallahi gençleştim resmen bukadar mı farkeder 🧸
Millet kadın hastalıkları uzmanı kesilmiş vay anasını
Okşayıp rahatlıcan sevişmekde istemiyosan yoksa hiç aklından çıkmıcak daha çok yükselcek
31 çekmekten çıldırdım Yeşilçam videosu atsana şuna @FrikikFikri
oh be bülent kayabaşmış benim videoyu istedin diye aklım çıktı
@FrikikFikri hahahahahhahaah
Rahatlamayınca nasıl düşecek libidon? Barajı doldurup doldurup salmadığında ne olmasını bekliyorsun?
Bırak kendini ne diye tutuyorsun al eline aleti sok gitsin
Bu çok gu el bisey sexting ya da p*rno izlemeyi tavsiye ederim ama
Neden mastürbasyon yapmıyon
İşe yaramio
Oyuncağın yokmu
Zihnini meşgul et başka şeylerle meşgul olon
spor yap enerjini baska seylere yonlendir
Neler yapıyosun mesela
Mastürbasyonla idare edeceksin o zaman
Rahatlamak için boşalman gerek kendine eziyet etme
Seviş o zaman ne kendine eziyet ediyon
Benide rahat bırakmıyor ama dayanmamız gerek