Niye güveneyim yaw. Zaten seviyorum diyip birkaç aya sıkılıp yolda birakmaktan baktığım için ilişkiden korkar hale gelmişim. Kendime güvenecek halim mj kalmış
Yok maalesef hanimefendi. Ciddi ciddi sıkılgan bir yapım olduğundan en iyisi gelse ondan bile sıkılıp terk edebilirim. En kötü yaniysa gelenler gideni aratıyor. O yüzden nefret ediyorum bu huyumdan :/ hani keske diyorum şu aşık olup takıntılı seven psikopat heriflerden olabilsem. Ama durumlar böyle. Sende kıvanç tatlıtug gibi birisi değilsen yas aldıkça bu sorun fena rahatsız etmeye başlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kadınlar libidoyu bakkalda satılan sakız sanıyorlar.
Bu kadar kolay ağzına alıyorlar, iş ciddiye binince başım ağrıyor efsanesine sığınıyorlar.
Hödüklük bu.
Nerdem biliyon
Libidosu yüksek bir kadın görürsem dişimi kıracağım.
Sadece söylüyorlar öyle birine denk gelmedim hep abartı
Her an istekli olur ve belli eder buda onu daha kadınsı daha seksi yapar çekici hoş bence
Doyurabilşrsen evet, ama diğer türlüsü kadın şçin sıkımtı
Bana karşı libidosu yükselen kadın çekici de ben yokken düşmeyen libidosu varsa benden uzak olsun
Gizli kendine guven
Niye güveneyim yaw. Zaten seviyorum diyip birkaç aya sıkılıp yolda birakmaktan baktığım için ilişkiden korkar hale gelmişim. Kendime güvenecek halim mj kalmış
Niye yolda bırakıyon
Bana göre değillermiş demek ki
Yalanına sokayım halbuki seni yarı yolda bırakmışlar 😂😂
Yok maalesef hanimefendi. Ciddi ciddi sıkılgan bir yapım olduğundan en iyisi gelse ondan bile sıkılıp terk edebilirim. En kötü yaniysa gelenler gideni aratıyor. O yüzden nefret ediyorum bu huyumdan :/ hani keske diyorum şu aşık olup takıntılı seven psikopat heriflerden olabilsem. Ama durumlar böyle. Sende kıvanç tatlıtug gibi birisi değilsen yas aldıkça bu sorun fena rahatsız etmeye başlıyor
Kime karşı eşine karşı mı böylesin herkese karşı mı?
Genel
Sadık olamazsın o zaman iyi mi sence?
elbette çekici ve güzel birde fiziği varsa her zaman yüksel olan o kızla sevişmek kadar ne zevk verebilir ki
Keşke öyle dedikleri gibi yüksek olsalar ama sonradan yan çiziyorlar
Bunu söyleyip ardında durabileni görmedim daha
Ne yapiyorlar
Bi yerden sonra kesiliyorlar
Libidosu beni korkutmaz. Bana sadık olsun, sadece benim olsun. Fırsat olan her yerde sevişelim daha güzel.
Bayiliyorumm o hallerine cekicidir surekli istekli olmasi tahrik etmesi
Şu an olsa
Çok çekici gelirdi bana
Normalde hayır
Tek bir erkekle yetinmiyorsa her erkek için çekicidir
Bekarsa cılgin gizli
Nasıl yani?
Zaten bekar bir kadından bahsetmiyor muyuz?
Her türlü çekicidir..
Tam aradığım kadın tipi çok ciddiyim doyumsuz olsun hatta
Hayır, istekli tekeler itici geliyo
Hic cekici olmaz mi yaa
Çekicidir fazla yüksekse de ürkütücüdür😅
Evet, özellikle 30-35 arası bu işi bilen
Bana değilse Sadece itici cidden
Çekici hafif kalır, mükemmeldir 🔥
Gerçek kadın değerini bilmeliyim diye düşünüyorum
Çekici ne kelime. Tapılacak kadındır
evetttttttttttttttttt
Olgunsa süper