Özellikle ilk ilişkisini yaşamış kadınlara soruyorum. Ben ilk gecemi yaşayacağım evleneceğim. Ama felaket korkuyorum. Aklımda böyle pat diye girmesi gibi bişey canlanıyor öyle bir şey oluyor mu. ya da kan gelmesi zorunlu mu gelmezse anlaşılır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsel ilişkiden korkmana kesinlikle gerek yok. Kendini kesinlikle kasma kasarsan vajina sıkılaşır ve zorlanırsın. Ön sevişmeyi ve hazirligi uzun tutun kendini partnerine birak islanma ve zevk yukseldikce icine girince hissedeceğin sadece sivri sinek isiri kadar bir acı hissedersin
15 Yorumla- +1 yıl
İlk iliskide ise kan gelmemesi normal karsilanmalidir. Kizlik zari denilen bolgenin esnek olma olasılığı yuksektir. Zmanla genisler ve kan gelir elbette cinsell iliski korkulacak degil zevk alacak birseydir.
Soran+1 yılKendi adıma değil ama eşim anlamazsa ve buna takıntı yaparsa diye korkuyorum. Bakireyim kimseyle de ilişkim olmadı ama dediğiniz gibi kan gelmedigi oluyormuş, erkekler de kan gelmeyince başka şekilde anlamıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum
- +1 yıl
Vajinanin darlığından anlayabilir. İlk once sana guvenmesi ve birazda bilgili olmasi gerekiyor ki boyle bir durumda sağlıklı düşünebilsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bir erkek olarak bunu demeniz cevaplanması bir nebze içimi ferahlatttı çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır korkmana gerek yok bende korkuyordum ama korkulacak şey değil tabi eşininde sana davranımı önemli
431 Yorumla
Soran+1 yılPeki kan geliyor mu illaki
Cevap sahibi+1 yılGeliyor tabiki
Soran+1 yılGelmezse diye korkuyorum ya yetmiyor bide diyorum hadi diyelim ki gelmedi ama yinede bakire olduğumu anlar mı
Cevap sahibi+1 yılHer kadının zatı esnektir yetmiyor derken
Soran+1 yılYok öyle değil cümlenin devamı oydu. Bide yetmezmiş gibi kan gelmezse bakire olduğumu anlar mı diye takıntı yapıp duruyorum olacaktı
Cevap sahibi+1 yılKan gelemeye bilir ilk olayda kan gelemyeb çok oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim içim rahatladı
Cevap sahibi+1 yılRica ederim korkmana gerek yok ama eşinede bunu söyle bilsin benim kuzenim 5 inci gene kanaması oldu
Soran+1 yılBunu tek takan ben değilim o zaman dimii birde böyle düşünüyorum yani sanki tek takılan benmişim gibi
Cevap sahibi+1 yılHayır tek sen değilsin herkesin korkusu bu ama doğal olanda bu
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya Allah razı olsun gerçekten 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim siz ne zaman evleneceksiniz
Soran+1 yıl1 hafta sonra düğünümüz var 🙏
Cevap sahibi+1 yılMaşallah gözün aydın olsun inşallah yuvanda huzurlu mutlu olursun 🙏 sormak istediğin varsa cevaplarım
Soran+1 yılAllah razı olsun Allah size de çok mutluluk versin ❤️ tek korkum buydu sizde cevapladınız sagolasınız başka da yok
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim eğer olurda çekinmeden sorabilirisin ve ailende sana öğretecek kimse yoksa en büyük sorun bu
Soran+1 yılEvet maalesef yok. Hiç unutmuyorum küçükken salıncaktan düştüm. Biraz zaman geçti bu zar falan internetten araştıra araştıra öğrendim. Anneme sordum. Annem öyle bir bağırdı ki bana, beni hastaneye götürür müsün içim rahatsın demiştim 13 yaşında bir çocuk olarak. Annem ise başıma bela mı aldıracaksın diye dövmüştü. Yaşım 18e geldiği an 5 yıldır o korkuyla doktora gidip muayene olmuştum. Yani burdan anlarsınız. Annem ne konuşur, konusunu açarsan da saldırır
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısınız bende söylemezdim anneme banada kuzenim öğretti söyledi herşeyi düğün öncesi muhafazakar aileyiz kimseye soramıyorsun ablama bile hep sus neyi merak ediyorsun oluyor çok iyi anlıyorum seni bence iyice araştır o gün ne olacağını neye dikkat edeceğini ben ondan dedim sormak istediğin varsa cevaplarım benim durumumu anlatırım fikrin olur
Soran+1 yılSiz evli miydiniz peki
Soran+1 yılA pardon evliymişsiniz aklım gitti
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim ondan biliyorum ve söylüyorum 4 yıllık evliyim
Soran+1 yılKorkum o kan olayı ya gerçekten başka hiçbir şey beni bu kadar germiyor. Bu bende 13 yaşından beri kaldı işte
Cevap sahibi+1 yılAnladım bir düşmede olmaz o kızlık zardı yırtılmadı dediğim gibi ilişkide bile yırtılmayan var
Soran+1 yılAllah kalbiniz gibi güzel bir hayat versin yıllardır şu takıntılı halimi 5 dakikada getirebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.
Soran+1 yılTekrardan teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek ama sadece bu değil takılacağın noktalar olacak ve tedirgin olacağında olacak bende rahat değildim bazı konularda ama aştım
Soran+1 yılMesela nedir
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşadıklarım vardı çekingenliklerim falan yani tam burdan yazmayım özel şeylerim istersen mesajla yazayım
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılEkleyebilirisn
Soran+1 yılİstek attım mesaj atamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Korkmana gerek yok zorlanma olursa güllü vazalin kullan !
016 Yorumla
Soran+1 yılAma bakire olduğumu anlamama ihtimali var mı. Kan gelmezse öyle düşünülür mü
Soran+1 yılKendim için değil eşim bakireliğimi anlamazsa diye korkuyorum. Çünkü erkekler kana odaklı diye düşünüyorum hem içine kurt düşer hemde bana sorgulayarak bakabilir gururu incinebilir
Soran+1 yılAma bu da kadın tarafından çok incitici olur darlığından anlayamaz mı bir erkek ya da hemen giremez ordan anlayamaz mı
Soran+1 yılAnladımm çok teşekkür ederim
Soran+1 yılİşte siz erkekler kısaca anlıyorsunuz o zaman
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılNeden ki naptım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla kan gelecek diye bir şey yok ki annem den de gelmemiş üstelik 16 yaşında evlendi annem bakireydi
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlaşılıyor mu yinede bakirelik. Ben annemle asla bu konuları konuşamıyorum bilmiyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılBen konuştum çünkü merak ediyorum bende bakireyim annem dedi ki daha önce birlikteliğim olmadı ama ilk gece de kan gelmedi dedi babam anlayışla karşılamış zaten öyle birisi değil sadece ikinci gün ağrısı olmuş biraz üzerine otururken falan. Zaten baya dar oluyor diye düşünüyorum o şekilde de anlaşılır senin ilk cinsel ilişkşn olduğu için verdiğin tepkilerden bile karlı taraf anlar diye düşünüyorum ayrıca hala bu konu neden bu kadar önemli yani evlilik bunun için değil ki sonuçta
Soran+1 yılTabi ki ne güzel bir bakış açınız var. Ama toplum öyle baskılamış ki ben çok korkuyorum. bir şey yaşamamış olmama rağmen korkuyorum yetiştirilme tarzı, annemle konuşmam günahmış gibi davranılması falan. O yüzden
Cevap sahibi+1 yılBende korkuyorum hiç ilişki yaşamadım ama kan gelmezse diye evleneceğim adam ne söyler anlayışla Karşılar mı acaba bilmiyorum kadjnların işi zor gerçekten seni de anlıyorum ama korkma ya yani seven insan inanir inanmalı yani sen doğruuuyu söyle yeter
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en azından tek korkan ben değilmişim bu beni çok çok rahatlattı gerçekten tek ben düşünüyorum sanıyordum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç saniyelik bir sızlama için bence bu kadar korkmayın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılİyice şehveti yaşadıktan sonra pat diye girmesi daha az acı verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç korkma kan gelir eşim biraz bastırmıştır ilk gece sokarken
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle çok teşekkür ederim, ikinci olarak benim her kadın gibi ya gelmezse ya inanmazsa korkum var sizde anlarsınız. Yani kan gelmese bile bakirelik başka şekilde anlaşılıyor erkekler anlıyor mu
Cevap sahibi+1 yılDartliktsn anlar
Soran+1 yılİllaki anlıyorlar dimii
Soran+1 yılYok bu kadarı yeterdi çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü musunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz olur ama önsevismeyi muhakkak uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Erkeklerin yorumlarını okumaya geldim sadece 😅😅
00 YorumlaOlur tabiiki
06 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik nereden anlaşılır kan gelmezse illa kana mı bakıyorsunuz
Soran+1 yılHer erkeğin anladığı bir yol var mı
Soran+1 yılPekii çok teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği