Bence erkek bakire degilse kızın da bakire olmasını beklemesin ama bence erkeğin belli olmadığı için inkar etme imkanı var ama kadının belli olduğu için inkar etme imkanı olmadığı için özellikle kadının dikkat çekiyor bide bizim toplumda kadınlar hep bir alt basamakta olduğu için kadınlar hor görülüyor. Oysaki erkeklerin yattıkları kişiler de kadın 🫣🫣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kiziysa Sorun edilir cünkü kiz ortada soz yok Nisan yokken bir erkekle sief zevk almak icin iliskiye girer sonra da ben pisman oldum bilmem ne diyip saf canım birini bulup kendoni yamamaya kalkar ona da evlenirsek anca iliskiye gireriz ben bir hata yaptim ayagina yatar bu mealen sen benimle ancak evlenerek cinsel iliskiye girecek çapta bir erkeksin önceki dayanilmazdi sen öyle degilsin ama napalim sonuçta ben de evlenmek zorundayim sen de beni kabul ediyorsun sana mecburum ama önceki erkek icin bir kenara atabildigim toplumsal dini ailevi degerleri senin icin bir kenara atamam kusura bakma der bu yüzden soeun olur tabi ki bakire olmayan yabanci bir kiz 30 yasina kadar istersen 10 tane erkekle birlikte olmus olsun hicbir soeun olmaz butun türk erkekleri kabul ediyor zateb kapiş?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılBakir olmayan erkekler bekaretin önemini savunuyor şu an yorumlarda. d neyse.
Bizim toplum namusu bekarette arar çünkü, bakire isen hala "namuslu, temiz, berrak"birisin, bakire değilsen "yollusun, kirlenmişsin"falan filan.
Ama bunları diyenlerde sütten çıkmış ak kaşık olurlar (!)10 Yorumlakadın İçin neyse erkek içinde aynısı bakirelik. Namus cinsiyet ayrımı yapmıyor. İnsan olması gerektiği zamana kadar eline diline beline sahip olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılSorun edilecek bir tarafı yok aslında ama ben hiç yaşamadım önceliğim benim gibi hiç yaşamayan biri oldun isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bilmem adamın düşüp kalkmadığı kimse kalmamış ama kız bakire olmayınca sorun oluyo
00 YorumlaBakire olmayan kızı sadece babası sever, o da bilmediği için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için olmazdı mesela sadece ciddi düşünmem o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk gerektiren bir durum. Ben de pek sıcak bakmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsunuz ki
00 YorumlaEdilmez niye edilsin ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Artık bunları aşmış olmamız lazım
00 YorumlaBakır değilsin galiba
00 Yorumla
+1 yılErkek bakir ise sorun edebilir
00 Yorumla
+1 yılKoklanmış gülü koklamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire degilse ikinci eldir cunku.
00 Yorumla
+1 yılYobazlıktan
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka zina diye bir şey var
+1 yılÖnemi yok artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Arastirmak gerek
00 Yorumla
+1 yılBilmem ben etmem
00 Yorumla
+1 yılSorun edilecek bir konu degil
00 Yorumla
+1 yılbekaret önemki