Erkek arkadaşımla birlikte seks yaparken boğazımı sıkıyor tokat atıyor ilkte hoşuma gitti ama daha sonra sıkılmaya başladım size de böyle oluyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her şeyi kararında yapmak gerek neticede kadınlar bizim en sevdiğimizden onlari rencide edecek hareketlerden kaçınırım. hafif şaplak isteyenler oldu onu yaparım küfür et bana diyen oldu onuda yaptık önemli olan ona o ilişkiden keyif almasını sağlamak olması gerekir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu değil. Sertlik bu değil. Duvara yapıştırır üstünde baskı kurar kalçanı tokatlar ama dozunda, saçını çeker ama çok can yakmadan. Bu erkeğin ben senin üzerinde hakimiyet kurmayı seviyorum demesinden ziyade doğasındaki hayvaniliktir kadın tarafından da tutku olarak algılanır hoşa da gider ama köle efendi tarzı sevişme şekli boğaz sıkma can yakar derecede tokatlamak falan nedir yani korkutucu.. oldu olacak komidinin üzerine para da bıraksın. Psikolojik sorunları var anne ile ilişkisi nasıl merak ettim.
Bu arada cinsellikte sert olmayı seven sadece erkekler değildir kadın da bazı durumlarda erkeğine karşı sert oynamayı sever. Ama abartmadan.71 Yorumla- +1 yıl
😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pek sevmem kadınlar çiçek gibidir gözüyle bakarım hep. Olabildiğince narin olduğunu hissederek sevmeye çalışırım ki bu konuda şimdiye kadar partnerimden asla kötü dönüt almadım. Herkes öyle değildir yani. Başlık fazla genel olmuş. Soru içeriğine baktığım zaman şaştım kaldım. Bunu partneriniz ile konuşun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyüdüğümüz çevre etkisi. Sıkıntılı yerlerde aileden siddet gorerek babanin annene dayağını izleyerek büyüyünce okulda hoşlandığın kızı döver saclarini cekersin büyüyünce de bunlardan gelen ic güdüyle ve p*rno etkisiyle sert sever. Zaten 15 sn sureceginden ne kadar sert olursa o kadar iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBen dengeyi sağladım ilk başta soft sonra sert bitir kende soft. Sert olma isteği daha fazla zevk ve haz aldıkları için
40 Yorumla
+1 yılDayak yemekle.. sert cinselliği gerçekten ayırt edemiyor musunuz.. tokat atmak , boğaz sıkmak son derece aşağılayıcı..
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO anın zevkiyle olabilir de bu senden de kaynaklanıyor sen evet dediğin için o da senin hoşlandığını zannediyor yapıyor ona söyleyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakimiyetin kendilerinde olmaları onları daha er ve güçlü hissettiriyor. Erkeklik iç güdüsü ve erkeklik gururu 🔥
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hakimiyet kurma, baskın olma, domine etme içgüdüsü.
10 Yorumla
+1 yılSürekli aynı şeyler olmamalı ki her şeyden yerinde keyif alınabilsin.
00 Yorumla
+1 yılSert olmak partnerini ilişkiden soğutmak değildir senin ki kendini aşmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sert seks güzel hele domaltinca o kalçanın tokatlanarak kizartilmasi harika
00 YorumlaHahahaa resmen asagiliyor bu da senin hoşuna mı gidiyor tam bir aşağılıksın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılZvek veriyor asiri derecede zevk aldigim icin olabilir
00 YorumlaDile getirsene. Belki senin hoşlandığını düşünüyordur haşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce tatmin etmeyi öğrensinler de sonra p*rn* fantazilerine geçsinler 🎈🎈🎈
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBaskın olmsyı seviyor demekki. Normal. Kendisini psikolojik olarak hükmetmeye şartlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSert hareketleri sevmem nazik olacaksın, ancak en sonunda 1 dk kadar sert olabilirsin o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurur ve erkeklikle alakası yok, normal cinsellik sırasında fazla etkilenmemiş olabilir, sıradanlaştırmayı ayırıp böyle tahrik oluyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka acil onu kırbaçla, o aslansa sen de aslan terbiyecisi ol
12 Yorumla
+1 yılKadınlar da sert davranılmasını neden istiyorsa ondan olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini güzel kullandırıyorsun 👏🏻👏🏻👏🏻 sorsan zekiyim der bu
00 Yorumla
+1 yılSen ona daha beterini yap
Mazlumu getirin bana der gibi00 Yorumla
+1 yılÇünkü siz kadınların hazzı arttıkça durma sakın diye haykırmaya başlayıp vur hadi diye bağırıyorsunuz
00 Yorumlaçünkü canı yanan onlar değil...
41 YorumlaAynısını sen de ona yap
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kizlar canım gibi herşeye ewt diyosuniz kendinizi kiralık mal gibi birine veriyosunuz
10 Yorumla
+1 yılCogu kadinda sert olmamizi istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Daha çok zevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle beyefendiye az p*rno izlesin
00 Yorumla
+1 yılSoft da iyi aslında normal ritimde
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf da sert seviyor
00 YorumlaZevk alıyoruz diyelim kisaca
00 Yorumla
+1 yılHaklısın abartmaya gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazi erkekler hosuna gider
00 YorumlaBiraz hayvan sanki. ne o öyle ya bogaz skmak.
00 YorumlaBen sert kadinlari severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner de, zevk alıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPolise haber ver darp raporu al
00 Yorumla
+1 yılİçgüdüsel biraz ama bana keyif vermiyor
00 Yorumla
+1 yılSert zevk alıyor önden mi yapıyorsunuz arkadan mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adamın yavaşı olmaz😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılDaha zevklide ondan
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünün stresini çıkarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağılık kompleksi bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgilin seni aşağılayarak s**kyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılYaptirmak zorunda degilsin
00 Yorumla
+1 yılKadına hükmetmek daha güçlü hissettiriyor
00 Yorumla
+1 yılO ne ya yaban erkeği
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSert çünkü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kadınlar sevmiyo mu
00 Yorumla
+1 yılgüzel diye
00 Yorumla
+1 yılkendimi temiz hissettim lan
00 YorumlaHayvan o tipler
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçgüdüsel
00 Yorumla