Sizce güvenmeli miyim? Yaklaşık 2 aydır cinsel ilişki yaşamıyorum hep sesli seksting yapıyorum zaten, bundan dolayı da fena istek geldi. Ama yine de yanlış bir karar veresim yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlardan da taktik gelsin :D
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar için teşekkürler sesli konuştuk, ve gidiyorum. Yakınımda zaten :D
Otobüste Instagram adresimi gören kız yazmış. Gitsem mi, güvenilir mi?
Çok düz mantık bakıyorsun bence. Biraz daha kapsamlı düşünmeni öneririm. Benim amcam da benim gibi Kasım akrebi mesela ama benden çok farklı birisi, her akrep aynı değildir.
uzakta bir yerde otursaydı belki ben de cesaret edemezdim ama hem benim yakınımdaymış hem de çevresinde tanıdıklarım vardı. Bundan cesaret alarak gittim :D
Ben şok. Ben de sanıyorum ki bu daha önce olmadı kız mesaj attı tanışmak için gittin. Hnai ben önceden konuşuyordum buda konuşur mu diye soruyorsunuz çağırınca gittin ciddiyet olucak vb
Öyle tabi, hatta cinsellik mevzusunda da böyle. Sesimden etkilenip yazarlar, seksting yapılır ve boşaldıktan sonra sohbeti keserler. Ben boşaldıktan sonra normal havadan sudan da konuşmaya çalışırım, her türlü konuda konuşmak isterim ama karşımdaki konuşmayı bitirir. Bu dünya hassas kalpliler için değil...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
güvenme
Bu kiza böyle tepki verdigine göre bende akrep burcu olan sevdigim e açilayim redd etmez
Hahdshahsdh her erkek aynı değil, her akrep de aynı değil
Kasim akrebi ama
Çok düz mantık bakıyorsun bence. Biraz daha kapsamlı düşünmeni öneririm. Benim amcam da benim gibi Kasım akrebi mesela ama benden çok farklı birisi, her akrep aynı değildir.
Tanımadığın etmediğin birinin evine gitmek bana mantıklı gelmedi açıkçası. Bu devirde babana bile guvenme
Cafeye cagir once sonra baktin bir olay yok malum is zaten
taktiksssssss
@siyahcorap ksgjsgj
Hangi Cafe, yer ve zaman söyle hemen hehehe
@siyahcorap kendimden bahsetmedim fsrkidysan ajskakdhak
ahaaha belki bize de vesile olur demeyelim mi :))
@siyahcorap dmeylim ajsjak
dink donk dedim bile aşlksdlad
@siyahcorap olmaz ciniiim
red edilmeye bayılıyorum hele böyle aksanlı kibarca yapılınca aman aman :D
@siyahcorap manykmisin ya asjakdjskksks
soran küfür edicek yazdıklarımızı görürse alskdjals takip atarmısın dicem ama çok vaktim yok, vaktim olsa atar mıydın :))
@siyahcorap atmamm😊
tanışmıyorsak bence mahsuru yok ama sen bilirsin tabiki
Bu ülkede evlenmeden cinsel ilişki yaşamayan iyi niyetli yakışıklı karakterli erkek yok mu? Her geçen gün umudum azalıyor 😞
:( bu sayı kadınlarda da erkeklerde de azalıyor...
maalesef öyle 😞 yakında 27 yaşında olacağım hiç cinsel ilişki yaşamadım evlenmeyi bekledim ama evlenecek birini de bulamadım kimseye güvenemiyorum :(
Seksting de mi yapmıyorsun
1 yıldan uzun süredir yapmıyorum sekstingi tamamen bıraktım ihtiyaç duyarsam kendim mastürbasyon yapıyorum
Hmm anladım, umarım iyi bir eş bulursun.
Umarım. Teşekkür ederim.
riica
Bu kadar basit olmamalı önce bişeyler içmeye davet et derim
Sporcu olduğum için alkol kullanmıyorum, çay da çok mu basit kaçar sence :D
Güzel bi mekana gittikten sonra ne içtiğinizin pek bi önemi yok 😉
Eyvallah
Reis
Sen gitme
Onu evine çağır ya da başka bir mekan olsun
Bilemezsin...
Teşekkürler :D
iki böbreğin varsa sıkıntı yok ama bir tane ise tehlikeli
Bi tanısaydın..: )
hmm, hiçbir şey için geç değil... ;)
Mokoko olma reis dkksmdmdm
Sorun yok reis şimdi ayrılıyorum kızın evinden :D
Güvenilir gelmedi dikkatli olmanı tavsiye ederim
Sorun yok :) ama teşekkür ederim :)
Rica ederim
Sonuç?
Sonuç mutlu son :D
İyi bari kimisi cesaret gösterememiş, iyi cesaret etmişsiniz
uzakta bir yerde otursaydı belki ben de cesaret edemezdim ama hem benim yakınımdaymış hem de çevresinde tanıdıklarım vardı. Bundan cesaret alarak gittim :D
Şimdi anladım olsun sevgili olmak güzel ilerde evlenirsiniz
Sevgili olmadık..
Ne oldunuz siz ben baya Fransız kaldım
Yani sadece güzel bir gece geçirdik... ;)
Ben şok. Ben de sanıyorum ki bu daha önce olmadı kız mesaj attı tanışmak için gittin. Hnai ben önceden konuşuyordum buda konuşur mu diye soruyorsunuz çağırınca gittin ciddiyet olucak vb
bu yazdığından hiçbir şey anlamadım hasdhashdash
Masum bakmışım olaya neyse 😅
Hmmm :D ben de masum bakardım ama ses tonumdan bahsedince masum olmadığını anladım :D
Otobüste ne konulmuş olabilirsin de etkilenmiş olabilir?
Normal konuşma ses tonumu etkileyici bulurlar genellikle..
Erotik olarak...
Anladım. Neyse takıl kafana göre, bu hayatta sevsende sevmesende aynı. Erkekler hepsi mal.
Böyle hakaret edebilecek cesareti nereden buluyorsunuz?
Size söylemedim genel bir söylemdi bu. Senin konunun dışında yani. Neyse moralim bozuk
Paylaşabilirsin derdin neyse?
Olmaz 🙄😬 sadece insnalar ile arkadaş oluyorum daha sonra hep ben konuşuyormuşum gibi ben değer veriyormuşum gibi geliyor
İnanmayacaksın belki ama bu durum bende de var maalesef. Bir yerden sonra kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum.
Gerçekten mi 😬
Öyle tabi, hatta cinsellik mevzusunda da böyle. Sesimden etkilenip yazarlar, seksting yapılır ve boşaldıktan sonra sohbeti keserler. Ben boşaldıktan sonra normal havadan sudan da konuşmaya çalışırım, her türlü konuda konuşmak isterim ama karşımdaki konuşmayı bitirir. Bu dünya hassas kalpliler için değil...
Ula bize niye denk gelmiyi
ashdahdh hocam pek çok sebebi olabilir ya. Sizde sıkıntı yoktur da çevrede vardır belki :D
Paslasana bana 😃😃
Hahah yok özelimi açmam hocam kusura bakmayın.
Kurguya puanım sıfır
Hahsdh yani kurgu olmadığını ispatlamak için ne kendimi ne de karşımdakini ifşalayamam o yüzden peki diyip geçiyorum
Bi kız nasıl bu kadar cesaretli olabilir ki
Yani bu konuda hak veriyorum evet
Azmış o kız belli jdgfp
Benden farklı değil :D
Git o zaman nasıl olsa o gözünü karartmış 🤣🤣🤣🤣