Ciddi bir ilikide cinsellik olmak zorunda mı, olmazsa erkek kesin aldatır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılNormal düzgün bir erkek hiç bir koşulda aldatmaz. Bu sadece bir bahane böyle tiplerden uzak duracaksın. Cinsellik konusu da kişiden kişiye göre değişir. Bunun bir doğrusu yok. Senin ve partnerinin bileceği bir konu. Evlenmeden birliktelik yaşamak partnerinle ten uyumunun olduğunu, zevklerinizin ortak olduğunu ve seni tatmin edebilip edemeyeceğini anlamak için güzel bir yol bana göre. Sonuçta eğer işler istemediğin gibiyse işler resmiyete dönmeden yol yakınken sana uygun olmadığını birbirinize göre olmadığını anlayıp yolları ayırabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCiddi bir ilişkide cinsellik olması, çiftler arasında bir seçim meselesidir. Bazı çiftler için, cinsel uyum ve cinsel paylaşım, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır ve ilişkilerinin bir parçası olarak bunu tercih ederler. Diğer çiftler ise, cinsellik olmadan da sağlıklı bir ilişki kurabilirler ve bu tercihleri saygı duyulmalıdır. Cinsel uyumun ve cinsel paylaşımın önemi, bireysel tercihler ve yaşam tarzlarına göre değişebilir. Bazı insanlar için cinsellik, duygusal bağlantı ve yakınlık hislerini pekiştirmenin bir yolu olarak görülürken, diğer insanlar için cinsellik, hayatlarında daha az öncelikli bir konudur. Cinsellik, kişisel tercihlerin ve sınırların dikkate alındığı açık bir iletişim kanalı yoluyla ele alınmalıdır. Her iki tarafın da rızası ve isteği ile gerçekleştirilen cinsellik, sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin bir parçası olabilir. Ancak, cinsellikle ilgili endişeler ve sınırlar varsa, bunların açık bir şekilde tartışılması ve saygı gösterilmesi önemlidir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için sevgilinle oturup konuşup anlasmaniz gerek.
Çünkü Kimisi ciddi bir ilişkide cinsellik düşünmez kimisi olmak zorunda düşünür..
Onun fikrini alırsan oturup konuşup anlaşırsan için rahat olur eğer olurda buna rağmen aldatırsa seni bunda senin suçun olmaz onun olur çünkü sen başta onunla konuşup fikrini alip anlaşmak istedin.. ama sen onunla oturup konuşup anlasmayip fikrini almazsan kendi bildigin gibi yaparsan biraz suçlu sen olursun. Onu kaybetmek istemiyorsan ya da aldatılmak istemiyorsan oturup konusu anlasmaniz şart.
10 Yorumla
Zorunda değilsin elbette bu sana ait bir karar ister evet dersin istersen hayır.. kabul etmeyen de çeker gider.. bazılarına bu banane olabilir belli şahıslara öyle bananesi olanda çeksin gitsin zaten.. sen keşke demek istemiyorsan ona göre düşün taşın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik, ilişkiye ayrı bir soluk getiriyor. Karşındaki insanı zaten seviyorsun bir de onu arzulamak ve tabiki de onun tarafından arzulanmak çok ayrı bir haz veriyor.
Hiçbir zaman hiçbir şey için zorunluluk hissetmemize gerek yok. İstiyorsan ilişkine cinselliğini de katarsın. İstemezsen katmazsın. Tamamen size kalmış bir durum. Ve karşındaki istiyor diye de yapman gerekmiyor bunu.
30 Yorumla
+1 yılİlişki değilde ufak yakınlaşma samimiyet temas illa olmalı sevdiğini inla ilgilendiğini belli etmelisin ama cinsellik zorunlu değil sadece sevgi göster hem kelime hem beden dili ile öp saçları ile oyna bu kadarı kafi olurdu.
30 Yorumla
+1 yılTabiki ve kesinlikle olmamalı. Olmuyorsun diye aldatma sinyali veren veya aldatan kişi zaten seni sevmemiş cinsellik için sana gelmiş biridir. Bunu anlamış olursun. Sen benimle olsaydın , bırakmazdım ifadeleri tamamen masal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ciddi ilişki demek; basarsın nikahı ve eşinle yaşarsın ne yaşayacaksan demektir.
- + Herkesin görüşü kendine.
20 Yorumla Bence cinsellik olmayınca o ilişki daha ciddi geliyo bana. Dokunmaya kıyamadan sevmek mi daha ciddi yoksa aygır gibi çiftleşerek sevmek mi daha ciddi?
20 YorumlaOlmak zorunda değil.
Ama herkes bu konuda özgürdür
Ben şahser baze merakların kalması gerektiğini ve bunun ilişkiyi güzelleştirdiğini düşünüyorum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- Çiftlere kalmış bir karardır.
2- Aldatmanın geçerli bir mazereti yoktur. İlişki bitirilebilir.
cut.20 Yorumla Hayır olması gerekmez olursa ki sağlama aldım diyip yapanıda var ! Herşeyin bir vakti saati adabı vardır...
10 Yorumla
+1 yılİki kişide istiyorsa çekim varsa olmalı.
Cinsellik iki insanın birbirine teslim olması ait olması aslında.31 Yorumla- +1 yıl
İkiziniz falan varsa bu kafadan bende istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olan yerde ciddi ilişki olmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarakterine bağlı... ama yazık adama sana da yazık niye olmasın
62 Yorumla
Soran+1 yılayrılırsak keşke dememek için olmasın
Cevap sahibi+1 yılhep böyle mi yasicaksin? ayrılacağınızı düşünüyorsan direkt ayrıl o zaman. çok saçma
isteksiz seks tecavüze benzer , iki tarafta istemiyorsa mantıklı , biri istiyor biri istemiyorsa zorlamanın bi anlamı yok.
10 YorumlaOlmak zorunda değil ama arkadaşlıktan bir farkı da kalmaz
20 Yorumlaİki kişinin tercihine göre olur veya olmaz.
Beni kimsenin özel hayatı ilgilendirmez.
Yeterince ahlâk polisi olan tipler varken...
00 YorumlaCiddi bir ilişkiyi cinsellik olup olmamakla değil gerçekten sevip sevmemekle anlayabiliriz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmasın abi yeter ya , yemin ederim leş gibi hormon kokuyor site
00 Yorumla
+1 yılZorundadır. Cinsellik olmayan ilişki, askerlik arkadaşıyla olan ilişkiyle aynıdır. Net... :D
00 Yorumla
+1 yılOlmak zorunda olmazsa aldatır da başka şeyler de yapar
00 Yorumlaaldatmazki hersey cokpahalı olmus eskortlar bıle 2 bın tl alıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Yo değil buzluğa koyun sonra bakarız duruma göre 🤣
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda aldatır bırakın bu sevişme istememw olayını sonra neden aldatılıyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Bu suudiler bile sevişiyor evlenince bizimkiler hâlâ sevişme olmadan olmuyor mu diyor uganda değil taş devri zihniyeti
- +1 yıl
Olm zorunda mı sanane milletin sevişmesinden
- +1 yıl
zorunda değilse evlilik falan düşünmesin o zaman :D
+1 yılCinsellik kesinlikle olmalı, ister öpüşme vs olsun ister seksting olsun.. Ama kesin olmalı.
00 Yorumla
+1 yılSonu evlilik ile bitecek türden ciddi ilişki ise evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Yetişkin insanlar bunu yaşamadan nasıl ilişkisine devam edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir ilişkide hiçbir şey zorunlu değil ama cinsellik keyif katar ilişkiye.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Cinsellik olmazsa ciddi bir ilişki olmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden ilişki olmamalı.
20 Yorumla Hayır böyle bir kanun yok
20 YorumlaBöyle bir zorunluluk yok
10 YorumlaNikahı basmadan olmaz tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Öpüşüp sevişmek peki ilişkşye girmeden
+1 yılYani evlenmeden hiç olmamalı en doğrusu bu
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan ilişki olur mu sen arkadaş değilsin ki neticede
00 YorumlaOlmamak zorunda onu isteyen takılmak için beraberdir
00 YorumlaYani olması sağlık açısından en başta önemli. E bir de birbiriyle olsun ki güzel gitsin.
00 Yorumla
+1 yılOlsada aldatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgililerin arasında cinsellik olmaması partnere saygısızlıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya çok istyorsa evlensin
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bir insanın evlenmeden birlikte olacağı bir kriter mutlaka vardır. Bu kriteri karşılayamadığını yansıtmış olursun. Bu durumda partner bunu saygısızlık olarak algılar. Hatta aldatmanın sebebi de genellikle budur, çünkü intikam almak istiyor, sen beni saymazsan ben de seni saymam gibi.
+1 yılZorunda değil ama artık olmalı gibi bakılıyor
10 YorumlaOlmayınca aldatan erkekten kurtulun zaten
20 Yorumlaİlişkiye heyecan katan cinselliktir
00 Yorumla
+1 yılHayır olmak zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılBöyle kızlar terk ediliyor
00 YorumlaE olması lazım illaki
00 YorumlaCinsellik her yerde, her zaman olmak zorunda.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmasa da olur adı üstünde ciddi bir ilişki
01 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmasına karşıyım
00 Yorumla
+1 yılOlmalı yoksa ben yapamam
00 YorumlaZorunlu degil ama birseyler olsa daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılEvet benim için olmazsa olmazdir.
00 Yorumla
+1 yılTuzu biberi tabi bea elimizi sallasak ellisi
00 Yorumla
+1 yılAldatmayana bulursan evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde var ve daha çok bağladı bizi evlendik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegıl aksıne sevgı saygıda olmalı ya sence?
00 Yorumla
+1 yılartık gerekiyor gibi bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmak zorunda degil
50 YorumlaDegil bence
10 Yorumla
+1 yılıstersen olur
11 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılEvet abi
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım