Cinsel Yaşam Yatakta baskın olan ben olmak isterim erkekler bu duruma nasıl yaklaşır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Rolleri değişirim 🙈 Güncellemeler+1 yıl Straponla becermekten bahsediyorum Güncellemeler+1 yıl Çoğu erkek kabul ediyor güzel 😊😊 ağlatmak istiyorum Yatakta baskın olan ben olmak isterim erkekler bu duruma nasıl yaklaşır? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yatakta benim baskinligim dışında başka bir şey istemem ben... böyle evirip çevirip becermem gerek yoksa zevk alamam hele domaltinca felan bı 10 dakika dayanmali kadın en az 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. roleplay seklinde bu duruma izin verebilirim mesela her zaman erkek olacak degil kadinda olmali * hep kadin da degil 0 9 Yorumla Soran +1 yıl StrapOn? Yorumla samedjackson +1 yıl anlamadim bilmedigim konu Yorumla crazzy42 +1 yıl diyor ki yapay penis ile seni beceririm :) yani belden bağlamalı :) Yorumla samedjackson +1 yıl hayir oyle olmaZ Yorumla crazzy42 +1 yıl 😆😆 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Az daha vurduruyodun 😀😂 Yorumla crazzy42 +1 yıl @sdjjdkdks vurdursa da payı yapanın buna cesareti yok bence payı yapan vurduruyor Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Vurduran vurdurana jxkdkw Yorumla crazzy42 +1 yıl @sdjjdkdks 😆😆😆 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baskın basanındır. Alfa benim sekste 👽👽👽👽👽👽 0 0 Yorumla
Sorubükücü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Baskın kadinlari severim hele ki işini iyi yapiyorsq 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seve seve derim sevgilin ne diyor peki konuştunuz mu hiç varsa tabi yoksa ben talip olabilirim hemen 😉😂😍❤️👌 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Straponla becermek mi 😂😂😂Yok ben almıyim pardon 😂😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben etmiyorum vaz geçtim gel ben ağlatayım seni 😂🔥 Yorumla Soran +1 yıl Hesabını biliyorum 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baş harfini söyle o zaman 🤔😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden biliyorsun hem 😂 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bi g**tümüzü s**kmediğiniz kalmıştı zaten gelin gelin mk 0 2 Yorumla byza0 +1 yıl ahahahahahaha Yorumla Asil-Bey +1 yıl @byza0 valla ya deli midir nedir :D :D Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl o kadar değil ama partnerimi izlemek isterdim o şekilde 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Herkesin bakış açısı farklı umarım gönlünüze göresini bulursunuz. 0 0 Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Rolleri değişirim derken? Strapon vs mi kasıt? 0 0 Yorumla
kalender2344 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ben her zaman cowgirlde kadın hayal ediyorum , üzerimde dans ederken bana sahip olacak 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yiaaa çok fenasin 😅🙈 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Baskalarini bilmem de benim isteğim hayalim 🤣 0 1 Yorumla gazipolis2346 +1 yıl Yok o kadar da sert değil yani bence sen de b. kunu çıkardın iyice erkek seni ağlatıyor mu hiç? 🤣 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İsterim beni evirip çevirip 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde libidolu baskın tip seviyorum ama bakalım bir yerlerden çıkar inşallah 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. yok artık ya bi bizi s*kmediğiniz kalmıştı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aman aman yok ben almayayım 🥶 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok ben alıp duvardan duvara vurabilmeliyim 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kendine uygun biri bulursun illaki 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neler yapmak istiyorsun merak ettim 0 1 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Sen ciddi misin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olabilir sakıncası yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beni kullanabilirsin😂😂 3 6 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl :)) bassın yanı sana Yorumla crazzy42 +1 yıl @nazikkbirkiiiizz lez misin Yorumla ecstasys1155 +1 yıl @crazzy42 ovv fena Yorumla crazzy42 +1 yıl lez mi o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @crazzy42 degilim tabi ki sadece hpsuma gidiyor bisekslik Yorumla crazzy42 +1 yıl @nazikkbirkiiiizz o zaman straponla da çok ilgilisin :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hemen kabul ederim 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağlat beni tatlım ganım ganım ganırt😋 Yorumla Soran +1 yıl Domhatun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl domhatun nedir? dominant mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl emrinize amadeyim sahibem Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Sert ve acımasız olurmusun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ağlatırdım Yorumla Salih_tutucu +1 yıl hiç sanmam Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Sustun konuşmuyorsun bekliyorum Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok sen yapamazsn o rolü 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yatağa aldığın kişiye sorabilirsin 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. merak ettim seni :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ayy çok kötü ben erkek olsam istemezdim 😁 4 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl neden kı Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyar bana 0 1 Yorumla haşinama +1 yıl Zevkle bekliyorum bakalım Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Konusmayi dene 0 0 Yorumla
Güngeldiömürbitti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yani tam. olarak. ne istedigine ne yapcagna baglı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adamcagiz yorulmaz iste 3 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl %49 ortak da calısır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla seve seve kabul ederim senin baskın olmanı 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Straponu senin kullanmanı isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlat beni ama kalpten sev Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Süpersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl popom emrinde gel 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalvarıyorum beni ağlat nolur yalvarıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evettt hemde çokkk Yorumla Soran +1 yıl Erkek yapsa kabul eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır sadece kızlaraaa Yorumla Soran +1 yıl Hım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayaklarınızın altında yalvarıyorum nolur beni kabul edin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanırt beni ağlat nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıkayımmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalvarıyorummm Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Ben razıyım senle 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzel bir durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Yatakta benim baskinligim dışında başka bir şey istemem ben... böyle evirip çevirip becermem gerek yoksa zevk alamam hele domaltinca felan bı 10 dakika dayanmali kadın en az
roleplay seklinde bu duruma izin verebilirim mesela her zaman erkek olacak degil kadinda olmali * hep kadin da degil
StrapOn?
anlamadim bilmedigim konu
diyor ki yapay penis ile seni beceririm :) yani belden bağlamalı :)
hayir oyle olmaZ
😆😆
Az daha vurduruyodun 😀😂
@sdjjdkdks vurdursa da payı yapanın buna cesareti yok bence payı yapan vurduruyor
Vurduran vurdurana jxkdkw
@sdjjdkdks 😆😆😆
Baskın basanındır. Alfa benim sekste 👽👽👽👽👽👽
Baskın kadinlari severim hele ki işini iyi yapiyorsq
Seve seve derim sevgilin ne diyor peki konuştunuz mu hiç varsa tabi yoksa ben talip olabilirim hemen 😉😂😍❤️👌
Straponla becermek mi 😂😂😂
Yok ben almıyim pardon 😂😅
Yok ben etmiyorum vaz geçtim gel ben ağlatayım seni 😂🔥
Hesabını biliyorum 😊😊
Baş harfini söyle o zaman 🤔😃
Nerden biliyorsun hem 😂
bi g**tümüzü s**kmediğiniz kalmıştı zaten gelin gelin mk
ahahahahahaha
@byza0 valla ya deli midir nedir :D :D
o kadar değil ama partnerimi izlemek isterdim o şekilde
Herkesin bakış açısı farklı umarım gönlünüze göresini bulursunuz.
Rolleri değişirim derken? Strapon vs mi kasıt?
ben her zaman cowgirlde kadın hayal ediyorum , üzerimde dans ederken bana sahip olacak
Yok öyle bir şey.
Gel sen baskin ol bişey olmaz;)
Yiaaa çok fenasin 😅🙈
Baskalarini bilmem de benim isteğim hayalim 🤣
Yok o kadar da sert değil yani bence sen de b. kunu çıkardın iyice erkek seni ağlatıyor mu hiç? 🤣
Ben baskın kız severim
İsterim beni evirip çevirip 😅
Benimde libidolu baskın tip seviyorum ama bakalım bir yerlerden çıkar inşallah
yok artık ya bi bizi s*kmediğiniz kalmıştı
Aman aman yok ben almayayım 🥶
Yok ben alıp duvardan duvara vurabilmeliyim
kendine uygun biri bulursun illaki
Neler yapmak istiyorsun merak ettim
Sen ciddi misin
Olabilir sakıncası yok
Beni kullanabilirsin😂😂
:)) bassın yanı sana
@nazikkbirkiiiizz lez misin
@crazzy42 ovv fena
lez mi o
@crazzy42 degilim tabi ki sadece hpsuma gidiyor bisekslik
@nazikkbirkiiiizz o zaman straponla da çok ilgilisin :)
hemen kabul ederim
ağlat beni tatlım ganım ganım ganırt😋
Domhatun
domhatun nedir? dominant mı?
emrinize amadeyim sahibem
Sert ve acımasız olurmusun
Ağlatırdım
hiç sanmam
Neden
Sustun konuşmuyorsun bekliyorum
yok sen yapamazsn o rolü
Yatağa aldığın kişiye sorabilirsin