- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Erkeğin bakış açısı her zaman farklıdır.
Haliyle cinsiyetler arası yorum farkları da oluyor.22 Yorumla- +1 yıl
İllaki öyledir peki sen en çok ne düşünürsün neye kafa yorarsın genç adam
- +1 yıl
Sen her şeyin eğlenceli tarafına kafa yorarım
Senin sorularına yaptığım yorumları bellidir sanıyorum. Her soruda mutlaka bir karikatür paylaşırım
En İyi Cevaplar
Uzun uzun sevişerek konuşmak iyi bence, aklı sadece şeyinde değilde kadınında da olması durumu var burada. Elbette partnerler başka güzel birçok paylaşım yapabilir. İlişkide yakınlık ve samimiyet bence çok önemli. Ciddi bir ilişkide sevgililer arasında eğlence ararım, hepsinden bir şeyler olmalı. Tat böyle çıkar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılErkek okula başlarken aklı cebinde olur.
İşe başlarken aklı maaşında olur.
Evlenirken aklı geçimde olur.
Çocuk doğunca aklı geleceğinde olur.
Emekli olunca aklı tatilde olur.
Yahu geceden geceyede biraz aklı şeyisinde :) olsun hakkı da var yanhi :)
36 Yorumla- +1 yıl
Yaa illaki herşeyin bir yeri zamanı var olmasin demiyoruz ki zaten oda olucak tabiki doğanın akışı bu böyle olnazsa bir terslik var demektir
- +1 yıl
Peki şöyle diyebilirmiyiz beyefendi erkekler daha çok maddi konulara yönelik şeylere kafa yorar geçim , evlilik , gelecek vss
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Eh bir bakıma öylede denebilir aslında.. Zaten boş kalmamalı erkek. Boş kaldığı an işte resimdeki hikaye ortaya çıkıyor :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@Danışabilirsin tm peki sen öyle diyorsan öyle dir görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim doğa kitaplar araştırma iş libidom tavansa romantizmle ilişki ama duygusal
115 Yorumla- +1 yıl
Muhtesemsin 👏👏 peki erkekler en vok neye kafa yorarlar
Cevap sahibi+1 yılBi örnek vereyim
Cevap sahibi+1 yılHastanede vir yakinimi ziyarete gittim bakıcı bayan Azerbaycanli konuşurken onunla dediki ;sizin erkeklere her hangibi şekilde yaklaş abim dediğin üstüne yürür israrcilar sapıklar gibisinden konuştuk yani biz Türkler aklımız ucukrda se... x kültürü yok dokunmayı bile bilmiyoruz ama sapıklığın bırakmıyoruz
- +1 yıl
Doğrudur hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂😂 Türkiye de cinsel açlık en alt safta düşünsene önüne ilk gelene yürüyorsun bu nedemektir biliyormusun o adamın bir çizgisi kriteri yok demektir erkek adam dediğin herkese yürümez aklı başında olur kriterleri olur bunu başaran erkeklerde az sayıda olsada var kadın çok doğru tespit etmiş millet aç aç 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBana soracak olursan p. memuruyum bir kadınlar teklif ediyor bir insanlar anlatamam ama ben libidolu romantik kadınlardan hoşlanıyorum güller mumlar romantik bi masa hoş sohbet malum durum sonrası ten tene partneriniz saçını okşayıp sohbet etmek . adam hurra dalıyor 2 dakika sonra sigara içer gibi kalkıp gidiyor bi haltta yapamıyor ama şöyle uzaktan bakınca kendine sapkın olduğunu göremiyor
- +1 yıl
Haklısın en büyük kusur insanın kendisini kusursuz görmesidir zaten
- +1 yıl
Sana romantik aşık diyebilirmiyiz Metehan peki senin burcun ne
Cevap sahibi+1 yılYa biraz saygı biraz ozveri biraz ağırlık. Bak biz bu kafayla 100 yılda zor ilerliyoruz ama Almanya japonya 2 kez dünya savaşı kaybetti hala dünya devleri bizimkiler hala jigolo kafalı
- +1 yıl
Sen cinsellikte duyguda olsun istiyorsun doğru mu anladım
Cevap sahibi+1 yılTabiki romantik biriyim hatta burdan benden büyük biriside oldu. Saçını oksamayacagim kimseyle yatmam karşılıklı çekim olcak
Cevap sahibi+1 yılAsilda hersey burdan konuşulmuyor ama özele davet etsem utanıyorum burdaki sapıklar gibi hissediyorum
- +1 yıl
Ve hala burcunu yazmamışsin Metehan
- +1 yıl
Ben özelden kimseyle konuşmuyorum zaten oyuzden de kimin sapik olup olmadigini ben bilemem benim bir cizgim var o çizgiyi de herkesin geçmesine fırsat vermiyorum oyuzden de mesaj kutup ilk günden beri kapalıdır şu an özelden de konuştuğum iki kişi var zaten gördüğün gibi onlarda benim için çok değerli saygı duyduğum insanlardir
Cevap sahibi+1 yılKoç burcuyum özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur kırmızı çizgiye sağım var tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik düşünürler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kişilik / Karakter daha uygun gibiydi sanki ^^
Valla aklım fikrim son zamanlarda yapmak isteyip de, sürekli ertelediğim şeylerde.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyoe karikatürden dolayı sanırım cinsel platformda gözüktü sorum oysaki ben genel olarak soruyorum bir erkek en çok ne düşünür neye kafa yorar
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Yani kadın beyni ve erkek beyni farkı çalışıyor elbette. Yaş, cinselliğe ulaşma kolaylığı, aile ve çevre önemli.
19 Yorumla- +1 yıl
Tm peki Mete en çok neye kafa yorarsin peki?
- +1 yıl
Şu sıralar en çok içinden çıkamadığim bir konu şu : şimdi ben İstanbul'da yaşıyorum haliyle deprem korkusu içinde yaşıyoruz buda beni çok tedirgin ediyor çocuklarımla tek yaşıyorum bir kızım ve bir oğlum var ( 6 ve 8 yaşında) ve bir kedim ve köpeğim var 30 yiillik bir bina burası Allah korusun bir deprem olsa diyorum ben hangi birisini kurtaticam hangisine yestisebilirim ya kurtaramazsam diye düşünüyorum hepsi küçükler buda beni çok tedirgin ediyor çok korkuyorlar buyuzden
- +1 yıl
Şöyle bir düşüncem var burada kirada oturuyorum geçen Ağustos ayinda bir ev aldım Kastamonu'da 2+1 çok büyük güzel sıfır bir bina şu an kirada bu yaz memlekete temelli gitmek gibi bir düşüncem var fakat bazı şeyleri tam kafamda oturtamadım kafamda soru işaretleri var gidersem iyi güzel yeni bir evde oturucam önü yeşillik park filan ailem orada zaten buraya kadar her şey tamam ama oraya gidince bu işte kazandığım parayı almam mümkün değil kırsal bir bölge iş imkanları kısıtlı orada bu kadar da maaş vermezler gittiğim zaman gecinebilirmiyim ordaki kazancimla bilmiyorum buda beni çok düşündürüyor burdaki isimde uzun zamandır çalışıyorum maaşım iyi ev kiram düşük ama deprem korkusuyla yaşıyoruz oyuzdende işin içinden çıkamıyorum artı yönleri de var eksi yönleri de bakalım yaz gelsinde bir karar veririm herhalde hayırlısı diyelim
- +1 yıl
Aynen öyle düşünüyorum işte tam bir karara varamadım hayırlısı diyelim teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılUçkur için arzu ve tutku önemli benim için onun dışında işime kafa patlatıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylemek gerekirse çoğunluğunluk orada oluyor buda normal erkek dürtüsü
16 Yorumla- +1 yıl
Tm illaki öyledir erkeğin fizyolojik yapısı bu saygı duyarım 🙋 ama ben onun dışında bir erkek en çok ne düşünür neye kafa yorar onun cevabını bulmak istiyorum
- +1 yıl
Kendi adıma güvenilir sadakatli sadık onunla birlikte nefes alacağım eş hayat arkadaşı ömür geçirecek kadın baya düşünüyorum çok şeymi bilmiyorum a Ama
- +1 yıl
Yoo neden çok olsun ki gayet normal istekler bunlar
- +1 yıl
Hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 her şey gönlünce olsun inşallah ne diyim
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi dileklerin için can yoldaş
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılEn çok para meselelerine sonra kültür sanat ve seks
122 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 olması gerektiği gibi sanırım erkek daha çok maddi konulara kafa yoruyor geçim , evlilik , çocuk , gelecek kaygısı vss sonrasında boş vakitlerindede cinsellik , yemek yeme takip ediyor sanırım
- +1 yıl
Şimdi bir erkeğin aklına ortalama 5 dakikada bir cinsellik geliyor bilimsel olarak bu bir gerçek. Ama dediğim gibi para insanca yaşamak için gerekli ruhumun yaşaması içinse kültür ve sanat faaliyetleri gerekli veya bilimsel yazılar. Seksi her ortamda yaşayamıyacağımıza göre para kültür sanat bilim ve sonrasında seks sıralaması daha mantıklı geliyor. Yemek Allah’ın emri onu katmayalım 😂
- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
- +1 yıl
Birde 5 dk da bir cinsellik düşünmeyin oda insanı yorar onu saat başı yapın bence 🤣 hayrat mı bu 7/ 24 aksın 🤣
- +1 yıl
Bunu düşünmek erkeğin elinde olan bir şey değil maalesef ☺️ fizyolojik gerçekler. Bence erkeklerdeki bu libido olmasa hiçbir erkek kadına yaklaşmazdı. Çünkü kadınlar sorunlu detaycı ve ben merkezci. Erkeklerde bunun zıttı.
- +1 yıl
Sende haklısın ne diyim özellikle şimdi ki yeni nesil gerçekten çok egolu sanırsın bir onda var herkes değil ama çoğu bu şekilde Burdada örneklerine çok rastlıyorum zaten bu konuda da çok haklısınız erkeklerin bu cinsel dürtüsü olmasa kadınlara 100 Metre uzaktan bakardı buda bir gerçek
- +1 yıl
Kadın var adamı deli eder kadın var deliyi adam eder 😂😂
- +1 yıl
Valla deliyi adam eden kadına hiç şahit olmadım 😀 sadece mahsun kırmızıgül filminde (mucize) izledim okadar 😊😊
- +1 yıl
Var var sadece sana denk gelmemiş ne ayakta alkışlanacak kadınlar var
- +1 yıl
Sana mesaj atacaktım ama kutun kapalı
- +1 yıl
Evet gülüm kapalı ilk günden beri öyle özelden kimseyle konuşmuyorum ben sohbetlerimi de yorumlarda yapıyorum zaten biliyorsunuz ki
- +1 yıl
Neden yazmak istedin konu neydi
- +1 yıl
Gülüm :) çiçeğim böceğim. Hiç ya muhabbetine yazdım nolsun
- +1 yıl
Bu saatte muhabbet sakıncalı bir durum 😂
- +1 yıl
Hmm yarın gelde sabah edelim o halde 😅
- +1 yıl
Tm pikiii 😄
- +1 yıl
Eee cumartesi kaç gibi diyelim
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Burdan sohbet edelim boş ver özeli
- +1 yıl
Olur ederizz her zaman :) hocam
- +1 yıl
Ben hep ediyorum zaten vizyonum bu başkan 🤣 oyuzden benim yorumlarimbuxun soluklu oluyor arka sokaklar temsili 🤣
- +1 yıl
Yorumlarım uzun soluklu oluyor
+1 yılEn çok kafa yorduğum konu.
"Ne olacak bu Fenerin halı"
Konusu13 Yorumla- +1 yıl
Sence ne olur bu fenerin halı
- +1 yıl
Fenerin haline "ne olur" diye çok kafa yordum çözüm bulamadım. Ama Fenerbahçe bizi kanser edecek heralde
- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seninle evliyken aklımız fikrimiz sende çocuklarımız varsa cocuklarimizda, senin problemin varsa sende olur. Çocuklarımızın geleceğinde olur. Tabiki geceleride sende olur oda bir ihtiyaçtır sen istersen birlikte oluruz be istersem yine birlikte oluruz. Mutlu bir gelecek için el ele göz göze el birliği ile geleceğimizi kurarız. Resimdekiler kaçamak yapmak isteyen iki aşığın salvolarıdır. Adam bir an önce cezasahasina girip gol atma niyetinde. Bakalım kim kime gol atacak merakla bekliyoruz.😂😂😊
10 YorumlaKarşısındaki kadından en kadar etkilendgine bağlı, kör kütük aşik da olsa etkilendiği bir kadinsa odaklandığı şey sözleri olmaz. Kendmizi kandırmayalım
Sınırlı bunların kapasitesi. 😂10 Yorumla
+1 yılBiraz para biraz seks, biraz futbol yine seks, siyaset iş güç yine seks, karnınj doyurur seks seks yine seks.😄
10 Yorumla
+1 yılben şahsen geleceğimi düşünürüm
24 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel mert gelecek kaygısı hepimizde var zaten düşünmemek elde degilki
- +1 yıl
aynen abla öyle :) cinsellik zaten düşünmüyorum hiç
- +1 yıl
Zamanı gelince oda olur mert herşeyin bir yeri zamanı var... yorumun için samimiyetin için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
teşekkür ederim güzel ablam
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl- + Uzun zamandır yormuyorum. Bi kenarda duruyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim aklım fikrim kadınların memesinde kadınların vajinasında çok merak ediyorum hepsinin görmek istiyorum ama göremiyorum çıldırıyorum
00 Yorumla
Bir, bir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel konuda tek derdimiz belli cunku kadinda bir erkege verebileceği en izel buldugu sey cinsellik erkekte onun derdinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSence nerde olur sanki bilmiyorsun da bunu sen 😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak soruyorum Okan bir erkek en çok ne düşünür neye kafa yorar
- +1 yıl
Sen kafa yorduruyorsun insana zaten başka bişeye gerek var mı 🙈🙈🙈☺️
- +1 yıl
yok mu 😂
- +1 yıl
İçinde sen olan her şey yeterli bence senle yasanan mesela 😁😁😁😁🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğan fiyatlarına 🙄🙄
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 doğan fiyatları aldı başını gitti 😂 eskiden doğan ekmek yerim derdik şimdi oda pahalsndi 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılhayır elde edemediği şeylerde. çocukluktan beri alınmayan oyuncaklardan başlıyo
10 Yorumla
+1 yılaklımız hep seyinizde😂
118 Yorumla- +1 yıl
Böyle yazdığın için kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
- +1 yıl
abowww😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben genel olarak soruyorum bir erkek en çok ne düşünür neye kafa yorar diye Ertuğrul
- +1 yıl
Ailesini işini okulunu birazda oraya kafayı yorar
- +1 yıl
Okadar yoeuyorsan buna da şükür 😂😂
- +1 yıl
Sen öğrencimizin peki Ertuğrul
- +1 yıl
Ogrencimisin
- +1 yıl
yok o devri çok oldu kapatali
- +1 yıl
Anladım sen ne iş yapıyorsun peki Ertuğrul
- +1 yıl
Aile hekimiyim
- +1 yıl
Ciddimisin doktor musun sen gerçekten
- +1 yıl
çok ciddiyim hemde
- +1 yıl
Ya gerçekten çok güzel rabbim eksikliginizi göstermesin inşallah 🙏 sabir versin
- +1 yıl
Ben kullanıcı isminde yazıyor ama ben normal bi nick kullandığını düşünüyordum
- +1 yıl
çok teşekkür ederim efemm
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben size teşekkür ederim emeğinizden dolayı çok gurur verici bir meslek gerçekten maddi hiç bir karşılığı olmayan hiç kardilik beklemeden yapılan yapılan bir iş sadece sevdiğin için yaparsin bu mesleği başka türlü yapılmaz
- +1 yıl
kesinlikle güzel sözleriniz için tesekkuler🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok daha memeler
14 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler 😂😂
- +1 yıl
Sadece onu düşünmekle hayat geçmiyor sma hayat cinsellikten de ibaret değil genç adam
Madiyata kafa takar zaten ona kafa yorarken maneviyata sıra gelmiyo 😒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Para 💸💸 tek başına bile herşeyi düşündürür aklım fikrim para şu an 🚨🤩
00 YorumlaArabalarında, futbolda bide düşüremediği kadınlarda!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aslında seks bizim sorumluluğumızı geride bırakabildiğimiz yegane mecra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence bu konu çok abartılıyor
Kadınların da erkeklerden çok kalır yanı yok yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bence bütün erkeklerin birinci önceliği cepleri ilk düşündükleri para ikinci düşünceleri de uçkuru. Ekonomi daha önce bence ekonomik durumu biraz iyi olan da kimi nerde devirsem derdinde 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiminin aklında karı var kimininkinde kız kiminde. m kiminde g. t kiminde m. me böyle uzar gider yani 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma göre değisir kimi karyer düşünür kimi para kimi aşk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kızda 2 5 0 ama sende 7 5 0 gr.. * olan şey nedir? Aklım orada 😝😝😝
00 YorumlaBu konuyu seninle uzun uzun svşmeliyiz 😉
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kesinlikle ben kısa konuşunca anlayamam zaten 😂
- +1 yıl
Benide güldürdün hee 🤣
- +1 yıl
İnşallah anlarım 🤣
Maddiyat olur
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle erkeğin yaradılışı ve dorumlulu gereği sanırım maddi konulara yönelik şeylere daha çok kafa yoruyor geçim sıkıntısı, evlilik , çocuk , gelecek kaygısı vss sonrasında ise boş kalan zamanlarında cinsellik ve yemek yeme takip ediyor diyebilirmiyiz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana 😆
14 Yorumla- +1 yıl
Saldıray abiii yavaşşşşş 😂
- +1 yıl
Sen saldıray görmemişsin 😆😆😆
- +1 yıl
İnsallahta görmem
- +1 yıl
Amin inş
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aklım hep orada
14 Yorumla- +1 yıl
Peki onun dışında cenk en çok ne düşünürsün neye kafa yorarsin peki
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim cenk ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılİftira bu abuzittin ın şeyınde nası oldu aklı. Dolayısıyla erkeklerin coğuna da iftira
00 Yorumla
+1 yılBenim aklım fikrim senin düşündüğün yerde değil vermediğin Bayram harçlığında hani gelmedi
00 Yorumla
+1 yılBenimki aileme güzel bir gelecek vermekten
04 Yorumla- +1 yıl
Ya muhtesemsin 👏👏 hadi inşallah diyelim hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏
- +1 yıl
İnşallah 😕
- +1 yıl
Her şey gönlünce olsun inşallah yorumun için samimiyetin için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
- +1 yıl
Umarım çok sağol
Geçim derdi ile uckurunu dusunur
00 Yorumla
+1 yılAklım hep memelerde. 🍒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevdiğinde olur aklı bir erkeğin.
00 YorumlaPipisinde
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂😂
- +1 yıl
Yaa deme öyle deme öyle kıyamam sana
- +1 yıl
Yarar yarar merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılPara ya 😀
116 Yorumla- +1 yıl
Neden para peki genç adam
- +1 yıl
Para her kapıyı açar
- +1 yıl
Çok para insana sadece huzursuzluk ve düşman kazandırır bunuda biliyorsun dimi ve yanında sadece sahte kalabalıklar olur oaranin açamadigi tek kapı gönül kapısıdır
- +1 yıl
Orası öyle mutlaka sen ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Muhasebeciyim
- +1 yıl
Bekarmısın
- +1 yıl
Niye sordun senmi alacaktın yoksa 😂😂
- +1 yıl
Öttürecektım 😀
- +1 yıl
😂😂 bu nasıl yorum laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 😂
- +1 yıl
Aynen öyle Eloğlu adama acımaz öttürürür valla 😂
- +1 yıl
Gözünün yasına bakmaz elin oglu 😀😀
- +1 yıl
Denk geldi mi
- +1 yıl
Sustummmm
- +1 yıl
Hep susuyon
- +1 yıl
Çünkü bir kadın nerde konuşup nerde susması gerektiğini bilmeli küçük bey 🤣
- +1 yıl
Özelden bı yazsana
+1 yılBilime tarihe ve siyasete skdkxkf
00 YorumlaHerkesin ki farklida siz kadinlarin akli nerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbize haksızlık ediyorsun hatun
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiçte aklımız hep orada değil yemek yerken aklımız orada olmuyor mesela
Cevap sahibi+1 yılbazen uyurken de düşünmüyoruz 🤣🤣🤣😅😅
- +1 yıl
Bende oyuzden diyorum işte en çok ne düşünürsünüz neye kafa yorarsiniz
Cevap sahibi+1 yıldeğişik şeyler düşünüyoruz mesela şimdi seni yakalasam filan diye düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Fazla düşünme bukadar o yakalanmak isterse kaçmaz zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılama belkide kaçmıyordur ben ulaşamıyorumdur
- +1 yıl
Demekki nasıl ulaşacağını daha bulamamışsın belkide yanlış istikamette gidiyorsun 😂 beni sana getirmeyen yollarında vardır bir bildiği 😂😂
Cevap sahibi+1 yılolacağı varsa bir şeyin önünde dağ olsa duramaz demişler zaman zaman zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailesine cocuklarina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokluktan sabah akşam ot.. sbirden sıkıldım galen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye
00 Yorumla
+1 yılAklımı okudun😁😁
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım