19 yaşındayım Ramazan ayı olduğu için 1 ay bekledim ve en sonda artık hergun çekmek istiyorum dayanamıyorum sizce bu normal mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılgayet normal. aslında bir ay boyunca beklemen garipti. ramazanın pipiyle bir alakası yok kendimize yersiz kurallar uydurduğumuzda din icat etmiş oluyoruz, böyle şeylerin gereği yok.
19 yaşında birinin sürekli cinsellik arzulaması normaldir. özelikle de başka şeylere çok odaklanmadığın bir dönemse enerjini ancak ona yöneltebiliyorsundur. ne de. olsa en kolay ve yakında, el altında olan bir şey.
farklı odakların olunca daha kolay yönetebilirsin. ama her akşam uyumadan önce bir postanın kötü bir ritm olduğunu söylemek yalan olur. öylesi gayet de tatlı olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılDün 3 kez yaptım peki şimdide yapsam sorun olur mu?
- +1 yıl
canın çektiyse hiç sorun olmaz. zaten fark edersin. alet yıpranmaya başlarsa, sızlarsa vs başı fazla kızarmaya başlar dokununca acırsa falan ara ver. yaparken de fazla sıkmadan yap. tatlı tatlı okşa. o zaman baya sürekli devam edebilirsin. başka işlerini aksatmadığı sürece keyfine bak.
Erkekler Ne Diyor
7
Zararlı değil ama iyi değil 2 günde bir yapsan daha iyi
10 YorumlaYap bi sevgili ne hergun asılıyon
01 Yorumla- +1 yıl
ama şöyle bir durum var, sevgili yaparsa arzu ettiği sıklıkta cinsellik yaşayacağı garantisi yok ki. hem yer meselesi hem ikisinin de zaman uygunluğu vs derken bir sürü sorun çıkacak. bir de sevgilisi olduğu için mesajlaşmalar konuşmalar sık olacak. o zaman onlar da uyarıcı. bunlar da tekrar mastürbasyona dönüşebilecek. yani tek başına bir sevgili yapmak ancak insanı biraz oyaladığı için belki azaltır ama çözüm olmaz.
+1 yılgayet normal.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma surekli cekiyorum ve bundan kurtulamiyorum
- +1 yıl
bende aynı kanka surekli cekiyorum
- +1 yıl
Kanka bu bagınlılık ya
Soran+1 yılEvet ya kurtulamiyoruz
Soran+1 yılBen gunde 3 kere cekmeye basliyirum
- +1 yıl
istek at konuşalım
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet normal , günde 3 kez yaptığım oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılDün 3 kez yaptım zaten
+1 yıldevam et bişi olmaz
10 Yorumlakör olursun
00 Yorumla
+1 yılNormal cano
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi