Cinsel Yaşam Kızları etkilemekte iyi misiniz, taktikleriniz neler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Becerikli misiniz taktikleriniz neler Güncellemeler+1 yıl Soru başlığı cinsellik Kızları etkilemekte iyi misiniz, taktikleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiçbir usta işini tam öğretmez kimse yazmaz taktiklerinu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Wowww Yorumla eternity-a +1 yıl Ama öyle :) ben neden karşıma rakip alayım ki Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Senin yalanlarını 😂 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Güzel taktik ama beklentiyi yukselt😂 Yorumla eternity-a +1 yıl Ama öyle kimse buraya taktigini yazmaz ki. Neden yazsın. Sen yazar mısın bildiklerini yazmazsin Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Bildiğim cok bişey yok 😂bence gerçek bir kazanovanin burada işi yok o şu an alemlerdedir 😂 Yorumla eternity-a +1 yıl Sanali kastetmis sanırım ben öyle anladım. Gerçeği değil de Yorumla zehirhafiyye +1 yıl O boş ya bence Yorumla eternity-a +1 yıl Zaman öldürmek için iyi bi site ama öyle deme 😂 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Bilemicem Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır değilim ama deneyeceğim birisi de yok yani ki etkileyip etkileyemeyeceğimi anlayabileyim 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Becerikli olsaydim hayatimda bir partnerim dahil olmus olurdu.. beceriksizim anlaşılan... 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Valla öyle klasik bir taktiğim yok her kadına farklı taktik 😂 0 0 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır ama taktik alabilirim mantıklı varsa... sadece şeytan tüylü olduğumu soylerler 0 0 Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç sevgilim falan olmadı ama bazılarına gözlerim yetiyo 😂 0 1 Yorumla Danger97 +1 yıl Ee yani Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Onlar beni etkiliyor ya. kızlar daha başarılı bu konuda :) 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir boyundan öpücüğe etkilenmeyecek kadın yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Taktik maktik yok bam bam bam🤣 ilk başta soğuk kendini beğenmiş biri olarak görürler ama sonra tadını alan kolay kolay vazgecemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beceriksizim maalesef ve yalnızım o yüzden yakışıklı ve tatlı bir gencim ama bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı 😂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik olarak da olmadı Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. kızlara yalan dolan palavra sık bundan kolay ne var :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim erkek arkadaşım benim için calistigi iş yerindeki herkesi karsisina aldi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle bişeye gerek kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazi haksizliklar oldu o yüzden Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben sanirim beceremiyorum ya da farkinda degilim 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hiçbir şey yapmamak baya etkileyici bir tutum 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Evet ama ne gereği var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Maalesef değilim, soğutmakta iyiyim. 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Vardır öyle bir huyum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gorseler yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hiçbir usta işini tam öğretmez kimse yazmaz taktiklerinu
Wowww
Ama öyle :) ben neden karşıma rakip alayım ki
Senin yalanlarını 😂
Güzel taktik ama beklentiyi yukselt😂
Ama öyle kimse buraya taktigini yazmaz ki. Neden yazsın. Sen yazar mısın bildiklerini yazmazsin
Bildiğim cok bişey yok 😂bence gerçek bir kazanovanin burada işi yok o şu an alemlerdedir 😂
Sanali kastetmis sanırım ben öyle anladım. Gerçeği değil de
O boş ya bence
Zaman öldürmek için iyi bi site ama öyle deme 😂
Bilemicem
Hayır değilim ama deneyeceğim birisi de yok yani ki etkileyip etkileyemeyeceğimi anlayabileyim
Becerikli olsaydim hayatimda bir partnerim dahil olmus olurdu.. beceriksizim anlaşılan...
Valla öyle klasik bir taktiğim yok her kadına farklı taktik 😂
Hayır ama taktik alabilirim mantıklı varsa... sadece şeytan tüylü olduğumu soylerler
Hiç sevgilim falan olmadı ama bazılarına gözlerim yetiyo 😂
Ee yani
Onlar beni etkiliyor ya. kızlar daha başarılı bu konuda :)
Bir boyundan öpücüğe etkilenmeyecek kadın yoktur
Taktik maktik yok bam bam bam🤣 ilk başta soğuk kendini beğenmiş biri olarak görürler ama sonra tadını alan kolay kolay vazgecemez
Beceriksizim maalesef ve yalnızım o yüzden yakışıklı ve tatlı bir gencim ama bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı 😂
Cinsellik olarak da olmadı
kızlara yalan dolan palavra sık bundan kolay ne var :D
Benim erkek arkadaşım benim için calistigi iş yerindeki herkesi karsisina aldi
Neden böyle bişeye gerek kaldı
Bazi haksizliklar oldu o yüzden
ben sanirim beceremiyorum ya da farkinda degilim
hiçbir şey yapmamak baya etkileyici bir tutum
Evet ama ne gereği var
Evet baya başarılıyım uçururum yani
Ben şöyle dururum etkilenir karşı taraf
Kız arkadaş mı arıyorsun
Eskide kaldı o günler yaşlıyım