Cinsel Yaşam Sabahları artan isteğin sebei ne? Şiriiiiğnee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Sabahları artan isteğin sebei ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sabah kalkınca benımde ıslak oluyo iç çamaşırım falan ama rüyamdada bişi görmüyorum 7 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl elın gıdıyodur belkı ıstemsız Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sabah libidosunun nedeni zaten bisey gormus olman değildir. gece pasif olan hormonlarin senin uyanmanla beraber aniden aktif hale gecmesidir 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sebebini bilmiyorum ama sabahları o istek beni de etkisi altına alıyor. Durdurmak zor oluyor :D 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yediğin yemek izlediğin video veya vücut istiyor hormonlar 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sabah uyandiginda jsteklilik halinin olmasi dogal bir durumdur... 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. libidon normalde de dengesiz sekilde yukseliyorsa olir 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. hormonlar sabah yogun olur dinlenmiş bir bedende Erkeklerde aynı sabah s. KS o yüzden meshurdur :) 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Vücut dinlenmiş ohh uyku güzel uyunmuş ondandır =) 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sabah uyandığında beynin bir bölgesinde sırf bu istek ile ilgili çalışan bir bölge var.bence bununla alakalı. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tamamen hormon kaynaklı. vücut uyanmak için hazırlık yapıyor. geriye böyle yan etkiler kalıyor. her sabah keser sapı gibi uyanırım bende. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gece vücut dinleniyor gücünü topluyor her şeye hazır hale geliyor 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. sabah ereksiyonu 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. geceden kalan eksikler 0 0 Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl E artik zamani gelmiş bence birseyler yaşamanin. 0 0 Yorumla
Beyaz_Saçlı_Prens Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Uykuyu alıp vücut dinlenince istek artıyor. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dinlenmiş bir vücut bir beyin 0 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bendeki hormonlardan kaynaklı sendekini bilemem 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hormonlar... 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anatomi 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. O oluyor sabah sabah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilinç altı 2 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl eli de gıdıyo olabılır uykuda oraya Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zikis ic güdüsü 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Genel bisey o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
sabah kalkınca benımde ıslak oluyo iç çamaşırım falan ama rüyamdada bişi görmüyorum
elın gıdıyodur belkı ıstemsız
sabah libidosunun nedeni zaten bisey gormus olman değildir. gece pasif olan hormonlarin senin uyanmanla beraber aniden aktif hale gecmesidir
Sebebini bilmiyorum ama sabahları o istek beni de etkisi altına alıyor. Durdurmak zor oluyor :D
Yediğin yemek izlediğin video veya vücut istiyor hormonlar
Sabah uyandiginda jsteklilik halinin olmasi dogal bir durumdur...
libidon normalde de dengesiz sekilde yukseliyorsa olir
hormonlar sabah yogun olur dinlenmiş bir bedende Erkeklerde aynı sabah s. KS o yüzden meshurdur :)
Vücut dinlenmiş ohh uyku güzel uyunmuş ondandır =)
sabah uyandığında beynin bir bölgesinde sırf bu istek ile ilgili çalışan bir bölge var.
bence bununla alakalı.
tamamen hormon kaynaklı. vücut uyanmak için hazırlık yapıyor. geriye böyle yan etkiler kalıyor. her sabah keser sapı gibi uyanırım bende.
Bana 7/24 olan sana sadece sabahlarımı oluyor :D
Gece vücut dinleniyor gücünü topluyor her şeye hazır hale geliyor
Dinlenmiş bir beden olması
sabah ereksiyonu
geceden kalan eksikler
E artik zamani gelmiş bence birseyler yaşamanin.
Uykuyu alıp vücut dinlenince istek artıyor.
Kazık gibi uyanıyorum her sabah...
Çok fazla seks düşünmekten kaynaklanıyor
Dinlenmiş bir vücut bir beyin
Bendeki hormonlardan kaynaklı sendekini bilemem
Hormonal
Normal herkeste var
Normal
cınsel hayatın var mı pekı
İşe geçer knka
Hormonlarla alakalı bişey
acılarını dindir
Hormonlar...