Asker, jöh, pöh, polis gibi adamların neden ciddi ilişkisi olmuyor?

Ya aslında bu mesleklerde olan adamları çok saygı değer görüyorum ve çok beğeniyorum. Üniformalı olmaları olsun, güven de veriyorlar. Geneli düzenli spor falan yaptığından vücutları iyi oluyor boyları da uzun oluyor 180 civarında oluyorlar. Tipleri de iyi oluyor. Ama bu adamlarda gördüğüm şey genelde kadınlara bağlanmamaya çalışıyorlar. Ciddi ilişkileri olmuyor. Kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşıyorlar. Mesela bana denk geldi bunlardan zaten sosyal medyadan yazıyorlar genelde. Biraz konuşuyorsun frekanslar tutuyor. Hemen cinsellik odaklı konuşmaya çalışıyorlar. Ben de evlenmeden doğru bulmuyorum dediğim de tamam deyip gidiyorlar. Bunun sebebi kadınların çok ilgi göstermesinden dolayı bir taraflarının kalkık olması mı? Kadınlara güvenmeyip cinsellik odaklı yaşamak istemeleri mi? Yoksa harbi abaza olmaları mı? Bazen böyle instagramda düğün fotoğrafçıları görüyorum. Asker olup evlenmişler falan. Adamlar askeri üniformalarını giymişler kadın böyle beyaz bir elbise giymiş çok asil duruyorlar çok güzel fotoğraflar çekiniyorlar. Saygın duruyorlar.

Asker, jöh, pöh, polis gibi adamların neden ciddi ilişkisi olmuyor?