Ya aslında bu mesleklerde olan adamları çok saygı değer görüyorum ve çok beğeniyorum. Üniformalı olmaları olsun, güven de veriyorlar. Geneli düzenli spor falan yaptığından vücutları iyi oluyor boyları da uzun oluyor 180 civarında oluyorlar. Tipleri de iyi oluyor. Ama bu adamlarda gördüğüm şey genelde kadınlara bağlanmamaya çalışıyorlar. Ciddi ilişkileri olmuyor. Kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşıyorlar. Mesela bana denk geldi bunlardan zaten sosyal medyadan yazıyorlar genelde. Biraz konuşuyorsun frekanslar tutuyor. Hemen cinsellik odaklı konuşmaya çalışıyorlar. Ben de evlenmeden doğru bulmuyorum dediğim de tamam deyip gidiyorlar. Bunun sebebi kadınların çok ilgi göstermesinden dolayı bir taraflarının kalkık olması mı? Kadınlara güvenmeyip cinsellik odaklı yaşamak istemeleri mi? Yoksa harbi abaza olmaları mı? Bazen böyle instagramda düğün fotoğrafçıları görüyorum. Asker olup evlenmişler falan. Adamlar askeri üniformalarını giymişler kadın böyle beyaz bir elbise giymiş çok asil duruyorlar çok güzel fotoğraflar çekiniyorlar. Saygın duruyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü adamlar çoğu kızın üniforma fetişi olduğunu biliyorlar ondan ötürü de onlar evlilik yerine kullanaym edasında bakıyorlar benim eski sevgilim 30 kızla aldattı beni şimdi de aldatıldım 2 farklı asker tarafından güvenilir falan da değil. Zaten çoğu bu işe karı kız tavlayalım diye giriyorlar ve işsizim en kötü asker olurum diye o yüzden itibarsızlaştı bu meslekler. O mutlu olanları da anası buluyor onlarda mecbur he diyorlar ama gösteriş olduğu çok belli benim asker eşim olacak böyle bişey yapmam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPolis ve güven ikisi bir arada bulsana bana da 😂😂 Düzenli spor da yapmıyorlar siz hangi polislerden bahsediyorsunuz benim gördüklerim niye göbekli 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılSen sadece şehirlerde görevli olanları görüyorsun. Onları yaş almışlar dediğin gibi göbekli ama genç olanları var ya da 30-35 yaş arası var. Onlar gayet fit. Yine askerlerin içinde de çok iyi olanlar var. Yaşlandıkça her insan gibi onlar da kilo alıyor tabi.
- +1 yıl
Gereksiz abartıyorsun. Şehirde sokaklarda 50 lik amcalar durmuyor heralde 30 35 aralığından bahsediyorum zaten yakışıklıda değiller bi gözlük takıp bi forma tüm olay o. gelinlik giyen her kadın otomtik nasıl güzelse aynı olay.
Soran+1 yılBen İzmir’de gördüklerimden bahsediyorum. Onlar öyle değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendim askeri personelim 4 yıldır ilişkim var bugüne bugün öyle bir şey olmadı oldurtmam da taaki evlenene kadar herkesi aynı kefeye de koyma bence anladın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılGülü seven dikenine katlanır niye şikâyet ediyosunuz. saygınlarmış asillermiş ya.. O kadar yazan kız olursa onlarda öyle yapıcak tabi ne bekliyodun. Tek senle yetineceğini mi 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kızın yazıp yazmadığını bilmiyorum. Ben beğeniyorum dedim sadece ayrıca tek benimle yetinebilir severse olur o da. Ben zaten üniformalı olsun olmasın hiçbir erkeğe beni sevsin diye seks yapacağımı, o ne isterse yapacağımı vadetmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPolisim gayette ciddi iliskilerim oldu. Yargilamayiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın dırdırı çekecek durumda değiliz. Ben değilim. Eve geçene kadar yolda 3 kızla kesişebilirim. Normal ilişki sağlanmıyor kızlar çok yaramaz olmuş. Rahatlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılE sen de yaramazsın. Senin 3 kızla kesişmen bunu gösteriyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılKesen onlar. Okumakta zorlanıyorsun galiba.
Soran+1 yılKesişmek diyorsun işteş fiil kullanıyorsun. Türkçe A1 galiba.
Cevap sahibi+1 yılSeni cehaletine bırakıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Polisim ve her ilişkim ciddi oldu. Sonuncusuyla da 2 yıldır evliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Düşük zekalı hemcinslerinin üniforma düşkünlüğünden faydalanıyorlar. Onları değil, hemcinslerini eleştir
25 Yorumla
Soran+1 yılO üniformaya hepiniz giremiyorsunuz. Siz de onları kıskanıyorsunuz.
Soran+1 yılÜniformaya giremediğiniz için kadınların ilgisine mazhar olamadığınız için kıskanıyorsunuz. Senin de yüzleşmen gereken gerçek bu.
- +1 yıl
Velev ki öyle, konuya katkısı ne olacak bunun? İşte bu sebepten düşük zekalı hemcinslerin diye belirttim. Zeka seviyesi belirli bir seviyeye gelene kadar, her ergen kız çocuğu senin ayarında büyür, kendini geliştirebildiği minvalde bu saplantıdan kurtulur. Hala çocuksun, ileride bu yaşlarında bulunduğun aşağılık psikolojinden doğan saplantılarının utanç kaynağı olduğunu kavrarsın, selametle evladım
Soran+1 yılAhahaja kimin aşağılık psikolojisinde olduğu yorumlardan belli oluyor. Evladım.
+1 yılÇok ciddiyetsiz insanlarız
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bazen ben de öyle düşünüyorum. İtham etmek gibi oluyor ama gördüğüm bu maalesef.
- +1 yıl
Hiç alakası yok
Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Sana öylesi denk gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoklukta ve abazan olur genelde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım