ben hep kendim gibi birini arıyorum. böyle birini. ama çevrem yok realde görücü usulü olsun iş ortamı olsun karşıma asla böyle biri çıkmıyor. tipim gayet iyi mesleğim yerinde bazı güzel ve sanatsal hobilerim var. romantik espritüel bi yapım vardır. kimle konuşursam konuşayım bi şekilde konuyu oraye gitirip öğreniyorum. asla böyle biri karşıma çıkmıyor. tanıştıklarımın hapsi sanal alemden oldu. elime kız eli değmedi. neredeyse 100 farklı kızla konuştum. hepsi mi aynı olur yaaa namus din bu kadar yerde mi cidden. ben bekar kalayım abi. bu nedir böyle yaa 😔😔😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bilmiyorum sizi mi çekiyor böyle insanlar ya da yaşadığımız yere göre değişiyor mu bu tür düşünceler emin değilim. Öncelikle ben bakireyim ve bı erkekle cinsel bir munasebetim olmadı. Çevremde arkadaşlarım olsun tanıdıklarım olsun evlenmeden olmaz düşüncesinde olan insanlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılben de aynı şekilde böyleyim ve internetten tanışıyorum herkesle. bazı uygulamalar var. ya şöyle söyliyim. islami evlilik uygulamalarında bile böyle kişiler çok var. benim karşıma çıkanlar dul evlilik yapıp ayrılmışlar veya sevgilisiyle ilişki yaşamış olanlar oldu hep. hiç temiz birine denk gelmedim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılYani afedersiniz de İslami evlilik sitelerinde işiniz ne gerçekten iyi temiz bir kadın çıkacağını mi düşünüyorsunuz.
Soran+1 yılevet belki nasibini arayan temiz biri üye olmuştur diye düşündüm ama yanılmışım. bundan sonra hiç bi evlilik sitesine adım atmayacağım. tamamen bıraktım artık. sonra da bu soruyu sordum ☺️
Cevap sahibi+1 yılEmin ol nasibini bekleyen bir insan orada olamaz. Düşünmüyorum ki sen de oraya nasip için gittin? Eğlence amaçlı biraz daha
Soran+1 yılgerçekten eğlence amaçlı gitmedim. yapılan reklamlara kandım. o kadar güzel servis ediyorlar ki anlatamam. nasibim de evde otururken gelip beni bulmaz. aramak zorundayım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten edepli, ahlaklı olan kızlar da var ancak toplumun evrildigi yer belli bu kadar kirlilik arasında temizleri bulmak sadece biraz zor ama gerçekten kendini koruyanlar da var.
05 Yorumla
Soran+1 yılkendini koruyanlardan biri de benim mesela. ben gözümü harama bakmaktan bile sakınırken insanlar ne hale gelmiş. yazık gerçekten. asla evlenemeyeceğim sanırım bu gidişle. kimle ciddi düşünürsem hep bu kriterim sorun oluyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme. Dengi dengini bulurmus sen temiz isen kaderinde de öyle biri vardır he belki geç olur ancak geç olsun da yanlış olmasın
Soran+1 yılçok doğru. umarım karşıma çıkar. ümidim çok azaldı artık 😔
Cevap sahibi+1 yılAllah'tan ümit kesilmez bu işler de sabır işi
Soran+1 yılaynen öyle. hayırlısı allahtan artık. kaderimde evlenmemek varsa o da allahtan napalım. 🤷♂️
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo başkasına böyle olması gerektiğini dayatmadan gericilik değildir kişinin kendi tercihidir
07 Yorumla
Soran+1 yılzaten öğrendiğim anda kriterlerime uymadığını söyleyip ayrılıyorum. bi de ben tanışırken zaten dinibütün biri olduğumu söylüyorum. aradan günler geçiyor sohbet ilerliyor konu yine geliyor o zaman öğrenince hem boşa vakit kaybetmiş oluyorum hem de duygusal açıdan zedelenmiş oluyorum. çok kötü bi durum 😔😔
Cevap sahibi+1 yılEvet senin tercihin sonunda kadar devsm et
Cevap sahibi+1 yılDiğer insanları yadırgama ama
Soran+1 yılyalnız kalmaktan korkuyorum artık. yaşım 32 oldu. aramaktan yoruldum 😔😔
Soran+1 yılhayır kimseyi yadırgamıyorum. herkesin kendi tercihleri olabilir. tek duam allah herkese kendi gibi birini nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulursun istediğin gibi birini
Soran+1 yılaminnnn. allah sana da istediğin gibi birini nasip etsin 🙏🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi karşına bir tane bile bakire cikmadi mi yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet valla billa iki gözüm önüme aksın çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılEn azindan yalan soylemiyorlar
Soran+1 yılaynen haklısın. allah beni koruyor o tip bi münasebetten. öğrendiğim anda ilişkimi bitiriyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip bekle nasibini
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ama artık umudum kalmamaya başladı. devir çok kötü 😔😔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce ilişkiye girmemiş ve evlilik yapmamış bir eş adayı aramak gericilik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat