Orgazm neden olamıyorum?

Öncelikle ben 7 yasindayken kesfettim haz duygusunu ama tam anlamiyla bosalmiyordum tabi ki. Sonra bunun sadece bendr oldugunu saniyordum. Dizilerde filmlerde cocukken opusme sahnelerinde tahrik oluyordum ve kendimi kotu hissediyodum. Cunku cinsellik kotuydu (!) ve sadece benim hosuma gidiyor diye biliyordum. Sonra kucuk yasta basimi kapattim ve erkekler hakkinda o kadar cok yanlis bilgiyle doldurdular ki beynimi su an buraya sigmaz. Kendimi hep kotu biri gibi hissettim cok istekli oldugum icin. Ta ki 17yasinda manik atak gecirip tedavi gormeye baslayana kadar... Halen ilac tedavisi aliyorum. Ve cinselligin yanlis bir sey olmadigini 17 yasinda ogrendim. Hatta acildim filan. Ama daha bu sene mastürbasyon. Yaparken kendimi kotu hissetmemeye basladim. Su ana kadar 5 sefer filan cinsellik deneyimim oldu. Hic birinde orgazm olamadim. Sizce neden? Nolur biri cozum bulsun buna... jdjdfjf bu arada cok mastürbasyon yapiyorum bundan olabilir mi ya da ilaclardan? Bilen biri yok mu? Anksiyeteden de olabilir boyle cinsellik sirasinda midemde tuhaf bi his olusuyo bulanti gibi ama cok kotu hissettiriyor

Orgazm neden olamıyorum?