Cinsel Yaşam Evli olanlarda mastürbasyon yapıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Evli olanlarda mastürbasyon yapiyomu acaba Evli olanlarda mastürbasyon yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl yapan cok tanıdıgım oldu herkes tatmin edemiyor esini 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tek kadınlarımi yapiyo sizce erkekler yapmiyomu Yorumla kjhhg793 +1 yıl bu oran kadınlarda daha fazla erkeklerde 1 kişi ise kadınlarda 99 kişikadının orgazmı cunku hem daha zor kadınlar genel olarak duygusal orgazmda işter hemde bircok erkkte asırı masttan kaynaklı erken boşalma var gunumuzde Yorumla Soran +1 yıl Hm anladm Yorumla kjhhg793 +1 yıl yani baya uzun konu ama kadınlarda bu oran cok fazla eskiden bu kadar oldugunu tahmin etmezdim bile Yorumla
masal6363 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kocaları erken bosaliyorsa mastürbasyon ile kendine tatmin etmek isteyen cok 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Erkek yapmiyomu peki Yorumla masal6363 +1 yıl Sanmam bekar. Olan benim gibi yapar günde 4 kez Yorumla Soran +1 yıl Anladm Yorumla masal6363 +1 yıl Sen yapıyormusun Yorumla Soran +1 yıl Haftada 2 kez Yorumla masal6363 +1 yıl Az değilmi Yorumla masal6363 +1 yıl Yaş kaç birde evli bekar Yorumla Soran +1 yıl Yetiyor bekar Yorumla masal6363 +1 yıl Him iyi Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl herkesin seks hayati düzgün değildir sanmam yapıyor dur 1 0 Yorumla
İYİMSER35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl bağımlıları var ama bence yanlış bir durum azgınlığını eşiyle gidermeli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlar da yapıyor erkeklerde yapıyor. sen yapıyor musun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Haftada 2 kez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm seviyır musun? Bu arada bekarsın heralde Yorumla Soran +1 yıl Bekarm seviyorm yani rahatlatiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tabi iyi gelir:))) evli kadınlar aslında alışkanlıktan değil tatmin olamadıkları için yaparlar. sen ne düşünüyorsun bu konuda Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Yapmaz mı şuanda bile yapiyirum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evlimisn Yorumla morbiusss +1 yıl Evet Yorumla morbiusss +1 yıl Foto atmak isterdim ama Yorumla morbiusss +1 yıl Ne olduki Yorumla Soran +1 yıl Bisy olmadi Yorumla morbiusss +1 yıl Evli deyince Yorumla Soran +1 yıl Yapiyorm deyince ondn sordm evlimisn diye Yorumla morbiusss +1 yıl Ne yapalım evli olup seks yapamamak Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır istemem Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İsteyen yapıyor 5 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapıyordur neden yapmasın 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapıyordur 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet yapıyo 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İhtiyaç halinde 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yapıyorlardır 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlimisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
yapan cok tanıdıgım oldu herkes tatmin edemiyor esini
Tek kadınlarımi yapiyo sizce erkekler yapmiyomu
bu oran kadınlarda daha fazla erkeklerde 1 kişi ise kadınlarda 99 kişi
kadının orgazmı cunku hem daha zor kadınlar genel olarak duygusal orgazmda işter hemde bircok erkkte asırı masttan kaynaklı erken boşalma var gunumuzde
Hm anladm
yani baya uzun konu ama kadınlarda bu oran cok fazla eskiden bu kadar oldugunu tahmin etmezdim bile
Kocaları erken bosaliyorsa mastürbasyon ile kendine tatmin etmek isteyen cok
Erkek yapmiyomu peki
Sanmam bekar. Olan benim gibi yapar günde 4 kez
Anladm
Sen yapıyormusun
Haftada 2 kez
Az değilmi
Yaş kaç birde evli bekar
Yetiyor bekar
Him iyi
herkesin seks hayati düzgün değildir sanmam yapıyor dur
bağımlıları var ama bence yanlış bir durum azgınlığını eşiyle gidermeli
Kadınlar da yapıyor erkeklerde yapıyor. sen yapıyor musun
Haftada 2 kez
Hmm seviyır musun? Bu arada bekarsın heralde
Bekarm seviyorm yani rahatlatiyo
Hmm tabi iyi gelir:))) evli kadınlar aslında alışkanlıktan değil tatmin olamadıkları için yaparlar. sen ne düşünüyorsun bu konuda
Evet yaparlar, yapmalilarda
evet yapıyorlar
Tabiki yapiyor
yapıyor tabi ki
Neden yapsın kanka ilişkiye girer
Yapmaz mı şuanda bile yapiyirum
Evlimisn
Evet
Foto atmak isterdim ama
Ne olduki
Bisy olmadi
Evli deyince