Hamilelik, lohusalık, bebeğin bakımı ve biraz bağımsızlığını kazanana kadar geçen süre çiftleri seksten uzaklaştırır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hamilelik, lohusalık, bebeğin bakımı ve biraz bağımsızlığını kazanana kadar geçen süre çiftleri seksten uzaklaştırır mı?
Ben engel olduğunu düşünmüyorum yani seks yapmak zaten atom parçalamak değildir. altı üstü 1 saat sürer en fazla. bu yüzden de çocuk varken de seks yapılabilir. Ebeveynlik ve çocuk yetiştirme, cinsellikle ilgili soruları ortaya çıkarabilir. Ancak, çocuk sahibi olmak cinsel ilişki veya cinsel tatmin konusunda engel oluşturmaz. Çocuk sahibi olan çiftlerin de sağlıklı bir cinsel yaşam sürdürmeleri mümkündür. Ancak, çocuk sahibi olduktan sonra, ebeveynlerin bazı sorumlulukları olabilir. Yeni bir bebek doğduğunda, ebeveynlerin dikkatini ve zamanını büyük ölçüde bebekle ilgilenmeye ayırmaları gerekebilir. Bu nedenle, yeni ebeveynlerin cinsel hayatlarında bazı değişiklikler olabilir. Ancak, bu değişiklikler genellikle geçicidir ve çocuk büyüdükçe, ebeveynlerin cinsel hayatları da normale dönebilir. çocuk sahibi olmak cinsel ilişki ve cinsel tatmin konusunda engel oluşturmaz. Ancak, ebeveynlerin sorumlulukları nedeniyle, cinsel yaşamlarında bazı değişiklikler yaşanabilir. Hamilelik sırasında cinsel aktiviteye devam etmek isteyen kadınlar, bazı konuları dikkate almalıdır. Örneğin, pozisyonların rahat ve güvenli olması, ağrı veya rahatsızlık hissedildiğinde cinsel aktivitenin durdurulması, vajinal kanama veya sıvı sızıntısı durumunda hemen doktorla iletişime geçilmesi gibi. Ayrıca, kondom kullanımı gibi doğum kontrol yöntemleri hala önemlidir, çünkü hamilelik sırasında da cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar mümkündür.
Çocuk doğana kadar geçen süre
Hamilelik değil çocuk yazdığın için karıştırmışım. ama en altta hamilelik ile ilgili yazdım. ama zaten bebek bakımı da yazmışsın buda çocuk doğduktan sonrası anlamına geliyor
Yani engel değildir diyorsun
Doktor değilim. eğer doktor sorun yok dediyse eşler de isterse neden olmasın. evet
Çocuk sekse engel değildir. Hamilelikte sorun yoksa seks yaşanabilir. Doktor kontrolunde eger risk varsa ilk 3 ay ve son 3 ay risk olursa yaşanmaz. Lohusalikla beraber bu uzun bi süre. Çocuk değilde hamileleik biraz sekse engel. Zaten sonrasında tekrar uyumu yakalamak falan biraz zor oluyor..
Engel durumu yaşanabilir tabi ki eski rahatlık söz konusu olmaz.. gebelik de sorun teşkili yok ise ilk ve son aylar önerilmez ama onun dışında kadını zorlamayacak pozisyonlarda birliktelik olabilir.. lohusalık durumu farklıdır tabi, regl dönemi gibi..
Evet hamileliğin ilk ayları engel son ayları doğumu kolaylaştırıyor diyorlar çocuk doğduktan sonra ise seks tamamen kısıtlı oluyor tam seks esnasında bi bebek çığlığı yankılanabiliyor 😂
Kaç çocuğun var 😄
@Yorgun_Yurekli 2
Hım benimde ama çocuk gibisi yok boş ver ağlasınlar yeter ki tâbi o an sinir oluyorsun ama geçiyor 😄
@Yorgun_Yurekli heralde yani çocuk gibisi var mı evlat candır canımdan parça 😉
Aynen sen kaç yıllık evlisin bayan gizemli 😊
@Yorgun_Yurekli 12 yıllık
Hım Masaallah baya olmuş seninde sana da bildirim gelmiyor değil mi eskiden gelirdi değişti mi burası?
@Yorgun_Yurekli evet gelmiyor bildirim
Abks Cidden ilişkide çığlık oluyomu çocuğun çığlığı
@Burakkkkkktutu evet bebek beşiğinde bende bendee diye ağlıyor 😂😂
😅😅😅 ilişkide çok zordur bırakmak
Hayırlısı
Cevap
18Cevap
Hamile fantazisi gerçekleşmiş olur, ayrıca hamile kadın daha istekli oluyor ve fazla ön sevişme istemiyor. Bir iyi tarafı da korunmaya gerek kalmıyor.
Son 3 aya kadar değil. Hamile olan eski karımla o halde seks yapmıştım. Çok zevkliydi. Son 3 aya kadar sıkıntı yok
evet büyük engel oluyor. çiftler birbirlerinden bu dönemde uzaklaşıyorlar. kadın anneliği farkına varıyor. erkekte karısı sevgilisi yerine çocuklarının anası ile tanışıyor.. zor bir süreç ve %90 evlilikler bunu atlatamıyor, yara alıyor
Doktor durun diyene kadar aynı tempoda devam edebilir bence.
Merhaba, işin doğrusu çocuk dünyanın en tatlı varlığı olsa da, evet maalesef bir süre sekse engel olmsa da , kaliteli sekse engeldir
evli hamilelik yasayanlar soylesin bakalim ama sanmiyorum ya
Evet engel özellikle doğum öncesi 1 ay ve sonrası 2-3 ay düzenden çıkıyo. Ortalama 6 ay gerekiyo ama bebekle ilgilenmek çok yoruyo insanı
Engel değil son haftalara kadar serbest ama bazı pozisyonlar yasak sadece
Olabilir de olmayadabilir.
Hayır değildir
içine edebilir bi anda havanın
Hayır ama sadece erteler saatini 😄
Değildir uygun pozisyon vardır
Bilmem ki
Değildir heralde🤔
Evet yüzde yüz etkiliyor
Çocuğu uyut uyanana kadar engel değildir :D
Engeldir.
Tıp ne derse o