İstediğin birini arzuladığını rahatlıkla söyleyebilir misin?

İstediğin birini arzuladığını rahatlıkla söyleyebilir misin?
Öylesine birini arzulamaz insan bana göre ve böyle bir durum varsa belli ederim. Bakış, duruş, ses ton, tepeden tırnağa belli eder insan o an. Bunun dışında fısıldanabilir tabi ki arzular. Keyifli günler..
Arzuladığım kisiyi hic cekinmeden rahatlikla söylerim
Ona gerekcelerimi anlatırım. Zatwn cekinecek bir seyim olmaz. Ya reddeder ya kabul eder. Ki reddebilecwk kadin zordur. Çünkü direk abaza gibi seni arzuluyorum dersen kabul etme'. Dilini kullanman lazim kadinlar kelimeleri sever :) Onlari kelimeler ile ikna etmen gerekir
Çok rahat söyleyebiliyorum.. Hatta bu iş oldukça hızlandı 😂
Fazla hızlı söylüyorum artık, canım mi çekiyor pat diyorum seni istiyorum diye ki zaten dememe bile gerek kalmıyor.. Bedenim ve isteklerim benden bağımsız ilerliyor..
Cevap
16Cevap
Kişiye göre değişir
Samimiyetime davranarak söylerim gadası
Rahatça söyleyemem önce uzun uzun gözlemler tanırım. eğer değecek biriyse söylemeden onun söylemesi için çalışırım...
Söylemek yerine belli etmek hoşuma gidiyor şevhetle öpmek kendimi ona bastırmak ya da vücuduna dokunuşlarım seni istiyorum diye bağarıyor..
Öyle direkt arzulanmaz biri
Arada sohbet muhabbet olmuştur ki o esnada karsikli gelişme olur ben söyleyemem sahsen
Abi söylenmesine söylenir de ateşli olması lazım biraz kızların da türleri var bence
Hiç çekinmem direkt söyler ya da tavırlarımla belli ederim
Bir araya gelince söylemeye gerek kalmaz zaten
..
Ben sadece sevdiğimi arzularım ve ona söylemekte zorlanmam
Samimiyet ve o an ki etkileşime bağlı olsa da herşeye rağmen söylememe gerek kalmaz.
Samimiyetine güvenir inanıyorsam evet söylerim
Söylerim. Benim aklımda kalacağına onun aklında kalsın
ben şahsen direkt söylüyorum olursa olur olmazsa olmaz
Şu saate kadar çekinerek söylediğim olmadı.
Şu saatten sonra da olmaz sanırım.
Hayatımda olan biriyse sevgilimse söylerim tabiki. Daha önce yaptım da bunu. Zaten önüne gelene de söylemeyeceksin.
Eşime sık sık derim gel beni becer diye sevgilim olsaydı dermiydim hayır sanırım
Çok hoşuma gitti bu dediğin heycanlandim der hep
Güvendiğim bir insan ise evet söylerim..
Ondan yeşil ışık goruyorsam söylerim
Söylemem çünkü öyle biri yok
Karşımdaki kişiye göre değişir
Soylerım bellı ederım
bu konuda rahat değilim, zamanla yavaşça
Samimiyetine dayanarak söylüyorum
Evet...
Çekinmm hic
yardır gitsin
Yok söyleyemem
Eylemlerim ile hissettiririm
Evett