- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah yakalanır da rezil olur. Hadi yedin bir halt, düştün zinaya ama ne diye dürüst olmazsın? Dürüst olmayacak kadar önemliyse bu konu, niye evlenmeden ilişkiye girersin? Elbette tecavüz gibi durumları kastetmiyorum zira tecavüzde kadının bir suçu olmayıp erkeğin kellesinin vurulması gereklidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olsa bir çok erkek istemez
- +1 yıl
O zaman evlenmeden yatağa girmeyecekti. O ön tarafını tutamadı diye birileri mi kandırılsın? İyi vallahi, hem yap hem de mağdura yat.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ahahah, helal olsun kıza. Bu tip şeylere önem veren sığırları böyle kandırmanızda hiç bi sakınca yok. "Ben yemem" diyenlere inanmyaın, hepsi yer.
Keşke bütün hanımlar bunları yapsa da şu "bekaret" muhabbetinden kurtulsak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah ayıkır da boşanırlar. Ama sende günaha gireceksin böyle bir durumu sakladığın için
04 Yorumla
Soran+1 yılBen napabilirim. Erkekte belki bişeyler yaşamıştır kim bilir arkadaşımda hata etti ama pişman oldu tövbe etti
- +1 yıl
Ailesine söyleyeceksin ahmak
Soran+1 yılBanane ya insanların şeyinden ben bu şekil ayıkılmaz mu diye merak ediyorum
- +1 yıl
Ben anlardım tipinden
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü çakar olayı madem. oyle birsey var regl dönemine getirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğün tarihlerinde belki tam gelmeyebilir belli olmaz ama riske atmak istemedi. Peçeteti tuvalete koyacak tam sokarken çok acıdı diyip kaçacak kanlı peçeteyle gelecek Bozuldu diye adam ayıkır mı o an
- +1 yıl
Ayıkir yani bir sürü yöntem var düşüne düşüne bunu mu düşünmüş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam demez mi sıkımde niye kan yok. Kaçacakmışta peçeteye sürdüğü kanı gösterecekmiş. İlk geceden boşar adam.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende yeni öğrendim penisine kan bulaşıyor demek. Herkeste olması gereken bişey mi
Soran+1 yılPenise kan bulaşması
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. adamın penisini napacak. çünkü içine girecek olan ve bozacak olan o :)
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamasın bu devirde ne bekareti. Çok gerekliyse de gitsin diktirsin.
00 Yorumlapenis kan oluyor pembe pembe. ne canım fikirmiş arkadaşınınki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeğin canım olmasi lazım. Penise kan bulasmazsa anlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkek de eşşekti ya arkadas bekaretin bi önemi yok sadakat lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızı kollarımın bacaklarımın arasında altıma alıp hapsettim mi güzelce, kaçıp gitmesi zor, bırakmam da şahsen
00 Yorumla
+1 yılKarşıdaki de canım zaten 😅 isterse regle denk getirsin yine anlaşılır
00 YorumlaBu nasıl taktikler arkadaş ya.
00 Yorumla
+1 yılErkek anlar tam o anda da lavaboya gidemez
00 Yorumla
+1 yılTabi canım, adam canım neden olmasın?
00 YorumlaÇok zekice fikir
00 Yorumlaokullar açılmadı mı bugün?
00 Yorumla
+1 yılSllak olan yer
33 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçtim oda yemez
Soran+1 yılYani ayıkılır mı. Damatta kapalı muhafazakar bir aileden geliyor. Arkadaşım da gayet rahat o şekil yapacak. Eğer ayıkılmıyorsa bu kadar kolaysa hepimiz bu şekil yapsak geçiştirebiliriz
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğruyu söylemek neden bu kadar zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı adam bunu yemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla vermez kapsül alsın
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bişey
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin şu an
Cevap sahibi+1 yılHeyyy
+1 yılGel ben size bi kaç taktik vereyim
00 Yorumla
+1 yılSeninn niye umrunda sen hic yapmadin mi
00 YorumlaGercegi demeli
00 Yorumla