Eşinizin siİ aldattığı ve bundan da büyük haz aldığı düşüncesi sizi üzer mi? Ve neşeli bir şekilde birley olmamış gibi davranmasını masıl karşılarsınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayrılırım
Her türlü aldatma olayı beni üzer ve bunu öğrendiğim zaman o kişiyi artık eşim olarak görmem, silerim.
Başına geldimi hiç? Sence ermekler neden zevk alır bundan hayatında başkası varken
Hayır. Bundan zevk alan erkek adam değildir zaten. Bu tür şeylere hevesli olan, bu tür şeyleri yapan erkekler iğrençler
Zevk algısı insanınndürtüleriyle alakalı. Bir insan birşeyden zevk aldığı için adamlıktan veya kadınlıktan çıkmış olduğunu düşünmeniz ilginç geldi bana.
Evli olduğu halde başkasına bakan, başkasına ilgi duyan birinin adam olmadığı apaçık ortada oluyor zaten. Zevk alacaksa gitsin kendi eşinden zevk alsın veya tek bir kişiye sadık kalamıyorsa o zaman evlenmesin, o kişinin duyguları ile oynamasın.
Haklısın , peki erkekler neden aldatır ya da kadınlar. Adam olmadıkları için mi? Baika sebepler mi var yoksa.
Aldatmanın masum bir açıklaması, bahanesi olamaz. Kişinin kendisine ve hayatındaki insana saygısı yoksa, karaktersizse ve basitse aldatır.
Dürtülerime yenik düştüm denilmesi yeterince mantıklı gelmiyormu? Gördüğüm kadarıyla insanlar tek eşli olamıyorlar pek. Yaradılış gereği sanırım. Bir erkek bir kadınla evliyken başka bir kadın onun dikkatinü çekebiliyorsa bu durumda erkeğin doğası gereği tek eşlidir diyemeyiz sanırım. Tek eşli olsa başkasına o dürtülerinin çalışmaması lazım değil mi?
Peki böyle bir erkeğin eşi aynı şekilde "dürtülerine" yenik düşüp eşini aldatsa o eşi olan erkek bunu normal karşılar mıydı? Mesela senin başına böyle bir olay gelse , eşin seni aldatsa ne yapardın?
Bu normal değil elbette ve elbette bu beni üzer ama özellikle şuna bakarım ben. Duugusal olarak mımaldatıldım yoksa cinsel olarak mı? Dürtülerine yenik düşmesi bir şekilde affedebilirim ama duygusal olarak aşk yaşaması artık bana aşık olmadığı anlamına gelebilir.
duygusal aldatma daha cok canımı yakar
Ahh evet haklısın aslında beklediğim cevap buydu
Beni cinsel olarak hic aldatmayip kalbimde başkası ile yanımda olmasının hic bir anlamı yok
Evet bence de.
Hayır aksine zevk alırım
Ovv nasıl oluştu bu düşüncen
Uzun hükaye
Uzun hikayelere bayılırım
Yazarım
Gizlisin
Yazdım
Göremedim
Üzer ve kızdırır baya ona gününü gösterirdim
Affetmezmisin peki gönlünü alsa
Hayır aldatmış çünkü asla affetmem böyle bir şeyi
Peki kısasa kısas yapma fikri nasıl? Yani ayrılmak yerinemilişkinizi daha da kuvbetlendirmek istese
Kuvvetlendirmek diye bir şey yok
Aldattı yollarımız ayrılacak bu kadar basit ben beni aldatanla asla bir arada bulunmam bir daha direk boşanma davası açarım
Saçma sapan şeyler söylemeyin gece gece
Çok rica ediyorum
Çok pişmansa ve af dilerse
Hayır asla
Yapmayacaktı beni kaybetmesi lazım hak ettiğini yaşamalı
Benim asla affım yok bu konuda
Seni kaybetmesi demek yine gidip baikalarıyla olması demek ama. Sevdiğin erkeği bu kadar kolay mı bırakacaksın başka kadınlara?
Beni bir kere aldattıysa artık umrumda olmaz nereye giderse gitsin
Beni aldattıysa kaybetmiştir bu kadar ben onu artık bir daha geri kazanmakla uğraşmam asla ayrılır kendi yoluma bakarım
Hmm demekki gerçekten sevmiyorsun ve gerçek bir bağ yok aranızda
Gerçek seven aldatmazdı o da gerçekten sevmediğini anlayınca bende sevmem haliyle zaten soğurum yani normal
Aldatan kişiyi hiçbir şekilde savunmayın bana burada
Ki savunulacak bir tarafı da yok aldatan şerefsiz ve karaktersizdir bu kadar her kim olursa olsun
Aldatanı savunmuyorum ve seven aldatmaz diyorsun ama altatıminca sevmem diyorsun. Sevgin böyle gelip geçici mi hemen.
Seven aldatmaz işte
Sonuçta ben değil o aldatıyor
O beni aldattıysa tabiki ona olan sevgim ve saygım bitecek
O beni aldatarak aynısını yaptı zaten ben neden mal gibi sevmeye devam edeyim bu benim gururuma ve karakterime çok ters
Beni aldatan kişiyle ona mal gibi tekrar güvenip bir daha ilişki düşünmem yani ki zaten tekrar aldatır
1 kere yapan gene yapar bir daha size bunu yapan karınıza tekrar affediğ tekrar aldatılmak istiyorsanız eğer siz affedersiniz mal gibi benim umrumda değil şahsen
Kusura bakmayın da siz bu sözlerle aldatanı savunuyormuş gibi duruyorsunuz
Aldatan bir daha aynı kişi tarafından sevilmeyi haketmiyor hiçbir şekilde
Tekrar affedip tekrar aldatılmak*
Bu iğrenç sohbeti sonlandıralım çünkü sizden iğrenmeye başladım şahsen Allah çevrenizdeki insanlara sabır versin
Hayor elbette söyşedüklerinizin neredeyse tamamına katılıyprum. Zaten tek katılmadığım kısmı sevginizin bir anda bitmii olması. Mümkün değil bu. İşte bu yüzden saatlerdir yazıyorum ya size. Yani bunkonuda dürüst davranmıyorsunuz görüyorum. Çok dolusunuz başınozdan geçmiş hala kızgınsınız çünkü hala seviyorsunız
Ben hiç aldatılmadım sevgilim bile olmadı hiç şuana kadar
Aldatılsam zaten sevgim biterdi karşı tarafa karşı
Ben kinci biriyim zaten aldatırsa direk biter benim için yani bunu demeye çalıştım
Benim adıma çok bilmiş gibi konuşmayın çok rica ediyorum
Kinci biri olduğum için direk bitiyor zaten ki ihanet benim için affedilmezler arasında
Dolu değilim sadece fikirlerimi belirtiyorum hepsi bu
Kinci biriysen altatılınca direk bitirmezsinnintikam alırsın bu bir. Yukarıda aldatıldım diye yazmışsın onunnüstüne yazdım bunu bu iki. Ve en başta söylediğim şeye döndü olay sen zaten hiç sevmemişsin demektir bir anda sevfin bitecekse. Yalan sevgi o gerçek değil.
Yukarda aldatıldım diye bir şey yazmadım soruya göre cevap verdim sadece intikamımı alırım ve ayrılırım ben onunla asla duramazdım çünkü güvenemezdim aldatılınca ona olan güvenim çok sarsılırdı
Benim için güven bitti mi sevgide biter güven sevgiyle eş değer bana göre
Bu yüzden bırakırdım yani kinci olmamda bir etken
Aldatılınca ayrılmam yalan sevgi olduğunu göstermez tam tersi bunu yapmam gerekiyor zaten aldattığı için
Aldatılınca ayrılmak*
Güvenle sevgi asla eşdeğer olamaz ki. Birini severain ama hiç güvenmeyebilirsin de. Tatlı biridir aevsirir kendini ama güvensiz de olabilir. Ve gerçekten sevmeyen birisi rahatlıkla bırakabilirim diyebilir. Biz ona şu tabiri kullanıyoruz. Bekara karı boşamak kolay. Seninkide o hesap.
Bana göre güvenle sevgi bir arada olmalı
Güvensiz ilişki olmaz bana göre
Ben güvenirsem severim
Bende boşuna bırakmıyoruz hoş aldattı yani bu güçlü bir sebep zaten bırakmak için
Benim gururuma ve karakterime ters gelirdi ki
Güvenmezdim de tekrardan asla
Güvenle sevfi elbette bir arada olmalı ama bahsettiğin güven bitince sevgi bitmesi konusu. Dedimmya hiç güvenmeyeceğin birini pekala sevebilirsin de. Veya hiç sevmediğin birine de güvenebilirsin. Mesela paranı emanet etme konusunda çok güvenilir birisi vardır ama srvmiypor da olabilirsin.
Gerçek sevmiş olsam bile diyelim aldattığı anda doğurdum iğrenirdim muhtemelen
İkincisi olabilir ama birincisi bana göre değil güvenmediğim birini seveceğimi sanmam
Aldatılımca soğuman iğrenmen çok normal ve evet çyle de olur ama bir yanın hala sevmeye de devam eder çünkü sevdiğin adam o senin yani sana nasıl böyle bir haksızlık yapar dimi. Nefret edersin belki ama sevmeye de devam edersin. Zaten kinci biriysen de intikam almak istersin.
Doğurdum*
Muhtemelen ki gerçek sevgim o anda sıfırlanırdı zaten ona karşı
Sevmeye devam etsem bile yolumu ayırdım gururuma ters aldatırsa ilişkiyi direk bitiririm bu kadar
Sevgin sıfırlanmaz 😅 hiç sevmemişsin belli ki.
Yani taş koyardım kalbime intikamımı alır kendi yoluma bakardım bir daha tekrar güvenemeyeceğim biriyle tekrardan birlikte olmazdım asla
Ona olan güvenimi kaybedersem sıfırlanır
Artık uzatmayalım çok rica ediyorum
Çünkü bu konu baya sıktı
Yani mantıklı konuşuyorsun ama kalbine söz geçiremezsin. Yani seviyorsan canınınyaksa da seversin dimi. Aşk da böyle bir şey canınınyalar ama soğuyamazsın. Ne kadar çorpınırsan çırpın soğumakmistesen de soğuyamazsın anla artık 😅 kimci demolsan dinci de olsan aevfin içinde devam eder
Sanmıyorum böyle düşünmeniz aşırı saçma sizde beyin 1 milyon herhalde gece gece buna yoruyorum
Benim gururum aşktan çok daha önemli
Güvenimin sarsıldığı ilişkiye zaten devam etmem
Benim adıma canım konuşmayın çok rica ediyorum 🙏
Ve bu mesele kapansın artık çok sıktınız değerli vaktimi size harcayamayacağım
Ben sadece mantık dışı olann kısmını düzeltmek istedim o kadar. Israrla sevgim biter diyorsun ve bu hiç mantıklı değil. Yıllarca sevdiğin bir adamı bir yanlışı yüzünden artık sevmem demek sadece sevmeyen birinin sözleridir
Çok büyük yanlış yaptı o yüzden sevilmez
Biri sizi aldatırsa siz mal gibi sevmeye devam edersiniz benim umrumda değil
Fazla uzatmayalım artık daha yazmayın buraya çok rica ediyorum salın beni iyi günler
Çok büyğk yanlıl yaptı ve zaten gerçekten sevmediğiniz için kokay vazgeçebilirsiniz işte onu diyorum.
Sevgimi haketmiyor bu kadar basit
Sevgilin önceden hakediyordu onu çok sevdin ama aldattı bir anda haketmedi ve sevfin bir anda yok oldu. İşte bu gerçek sevgi değil onu diyorum 😅
Gerçek sevgi olabilir olmayadabilir bunu siz belirleyemezsiniz azıcık beyniniz çalışsın çok rica ediyorum
Ve salın beni artık daha fazla saçma düşüncelerinize tahammül edemiyorum
Bunu bende belirleyemem siz de. Ama gerçekten seven kişi bir anda sevgisini yitiremez. Saygısı biter ayrılır nefret duyar ama o sevgi hal vardır ve bu da acı verir gerçek bu.
Böylesi düşünce sıkıntı
Nasıl yani
kimse kimsenin malı değil ki!
Evlimisin peki
Emdigi sutu burnundan getirip sktri cekerdim
Sonra? Kendin de başka bir erkek bulup sevişirsin ve buna sevgili ya da eş dersin. 😅
Hayatimda biri yokken yedigim b0k kimseyi alakadar etmez
evlı mısın kı
@ecstasys1155 Degilim, hayatimda biri yok
Hayatında biri yokken yediğin mok değil. Sadece başkasıyla sevişiyorsun.
Neyin lafini ediyorsun o halde?
en guzelı ztn evlılıer hep pısman
Yani adamdan tek farkın kalıyor. O hayatında biri varken başka biriyle sevişmiş oluyor. Sen hayatında birisi yokken başka biriyle sevişmiş oluyorsun.
Ben soruya cevap yazarken ben de yaparim demedim, o lafi sen actin, bu bir.
Ikincisi de o tek fark dedigin gayet buyuk ve yeterli bir fark ag. Digeri karaktersizlik, haysiyetsizlik sonucu. Oburunde kimseyi baglamiyor yaptigin. Oyle tek fark bilmem ne diyerek aldatmayi kucuk bir detay gibi gosteremezsiniz
hahah sert erkek :)
@GözümKIIZarıyor Ne alaka, konu ne olursa olsun hak edene hak ettigini vermezsen kendini bi b0k sanar
Hakedene hakettiği verilmeli bence de
uzer tabı erkek ıcın yıkım
Noldu kanka yenge hanım boynuzu mu taktı