Sevişmekten zevk almıyorum. Bakireyim şu an acaba bu yüzden mi zevk alamıyorum? Sevgilim çok iyi sevişiyor aslında. Kendinden geçiyor akla gelmeyecek yerlere dokunup seviyor çok nazik. Ama ben bişey hissetmiyorum. Bu bakirelikten mi? Nasıl çözerim bu durumu?
Zevk alamıyorum, bir şey hissedemiyorum. Nasıl düzelir?
Bir ilişkimde benzer durumu yaşamıstım. Bakire değilim ama cok zor orgazm oluyordum bazen hiç olmuyordum. Sevgilim aslında iyiydi ancak yıne de ben istediğim zevki tadamıyordum. Sanırım ten uyumsuzluğundan oluyor sonra böyle bir kanıya varmıştım
Ulen hem bakiresin, hem de sevişmekten zevk alamıyorum diyorsun :D :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama insan sevişmektende zevk almaz mı? Her zerremi öpüp yaliyor seviyor guzel seyker söylüyor. Hic mi zevk alinmaz? Ciddi soruyorum bilgim yok bu konularda
Bende ciddi cevap veriyorum. Öpüşüp koklaşmak bir yere kadar. Şöyle düşün, Ferrari ile sahil kenarında gezmek varken, sen bisiklet ile yokuş çıkmaya çalışıyorsun :D Zevk tabiki alamazsın bir yerden sonra :D
Yaşamadım bilmiyorum ama bana sorarsan izlemekten zevk aldığım cinsel filmler erkegin üstün olduğu ve azcık sert oldugu filmlerdir. Benim sevgilim çok kibar birisi incitmekten korkuyor ilk sevişmemizde kac kere sordu bana kızmadın demi seni üzmedim demi diye.. dedigim gibi sert Yaşamadım bilmiyorum acaba oyle mi seviyorum ondan mı zevk almıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hem bakireyim diyorsun hem de sevgilim çok iyi sevişiyor diyorsun başkasıyla sevişirken başında mı bekliyorsun
Sen sus bence ya
🙈🙉🙊
Bir ilişkimde benzer durumu yaşamıstım. Bakire değilim ama cok zor orgazm oluyordum bazen hiç olmuyordum. Sevgilim aslında iyiydi ancak yıne de ben istediğim zevki tadamıyordum. Sanırım ten uyumsuzluğundan oluyor sonra böyle bir kanıya varmıştım
Ulen hem bakiresin, hem de sevişmekten zevk alamıyorum diyorsun :D :D
Ama insan sevişmektende zevk almaz mı? Her zerremi öpüp yaliyor seviyor guzel seyker söylüyor. Hic mi zevk alinmaz? Ciddi soruyorum bilgim yok bu konularda
Bende ciddi cevap veriyorum. Öpüşüp koklaşmak bir yere kadar. Şöyle düşün, Ferrari ile sahil kenarında gezmek varken, sen bisiklet ile yokuş çıkmaya çalışıyorsun :D Zevk tabiki alamazsın bir yerden sonra :D
Iste bi yerden sonra degil. Anlatamadım mı? Hiç almıyorum
Valla ne anlatmaya çalıştığını anlamadım :D :D Anladığım kadarı ile cevap verdim :D
O kadar sey, yapiyorsunuz birde bakirelikten bahsediyorsunuz tuhaf
Tuhaf bisey yok. Insani ihtiyaç
Evet ona süphe yok ama bakireyim yazmissiniz
Bakire insan degil mi?
Bakireligi size yanlış anlatmışlar
İsteksizlikten olur bu ayrıca, sevgilinle tenin uymayabilir.
Demek ki bedeninde zevk alacağın bölgeleri henüz keşfedememiş o yüzden 😊
Haramdan zevk alamazsın.
Alan nasıl alıyormuş? Bi bana mı işliyor?
Onlar da almıyor. Aldıklarını sanıyorlar.
Tamam
seviştiğin kişi bencildir valla
Hiç degil. Aksine çok nazik cok detaycı. Elinden geleni yapıyor mükemmel sevişiyor. Sorun bende. Onu çözmeye çalışıyorum
ozman sen daha kendini keşvetmemişsin yaş kaç *?
Olabilir. 29
ozman senin bilinç altında farklı bir seks düşüncesi vardır onu dışa vuramadığın için vücut kendini korumaya aldığı için zevk alamıyor olabilirsin
Yaşamadım bilmiyorum ama bana sorarsan izlemekten zevk aldığım cinsel filmler erkegin üstün olduğu ve azcık sert oldugu filmlerdir. Benim sevgilim çok kibar birisi incitmekten korkuyor ilk sevişmemizde kac kere sordu bana kızmadın demi seni üzmedim demi diye.. dedigim gibi sert Yaşamadım bilmiyorum acaba oyle mi seviyorum ondan mı zevk almıyorum?
fantezilerini söylemelisin denemeden bilemezsinki?
Doğru ama nebilim onu bu şekilde kibar nazik biri olduğu için seviyorum zaten. Tek yatak değil karakteri böyle yani. Bu adamı bozmaktan korkuyorum
korkma bozulmaz yatakta olan yatakta kalır
Nazik oldugundan olabilir
Karşındaki ni degistireceksin. olmaz o
Yapamiyosunuz sert olacak hırpalayacak
Klitorisine dokunuyor mu?
Dokunuyor dakikalarca oynuyor her zerremle özenle ilgileniyor ama ben odun gibi kalıyorum. İnlemem bile yok 🤦🏻♀️
Ten uyuşmazlığı var bence
çok mu kasıyorsun kendini?
Çözemezsin kanka o öyle gider
Zamanla
Alısırsın kasma