Cinsel Yaşam En ateşli erkekler hangi burçların erkekleri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 En ateşli erkekler hangi burçların erkekleri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Burçlara inanmayın. Bu işin burcu murcu olmaz. Aşık isem her türlü yakar, geçerim. 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Akrep erkeği kesinlikle 😊 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen akrep misin Yorumla HeadSh0t +1 yıl Evet 😊 Yorumla Soran +1 yıl Benim sevdigim cocuk akrep ben balık burcuyum sevdigim i dersem ne der nasil tepki verir bana Yorumla HeadSh0t +1 yıl Seviyor sa mutlaka olumlu tepki alacaksın Yorumla Soran +1 yıl Bana Bakıp güldü iyi anlamda sanki anlıyor hiss ediyor soylemeden kendisi anlarmi Yorumla HeadSh0t +1 yıl Biraz bekle göstermeye calis anlamak isterse anlar yani 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyor gibi utanıyorum gorunce gözlerimi sakliyorum söyleyemiyorum ona birsey komşuyuz hemen eve giriyorum görsem kapida Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl istekli ariyorsan herkes azgindir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne burcusun Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Başak Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben yengeç im inanılmaz atesliyim 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Akrep burcu 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Akrep misin bari Yorumla Bulutsencer +1 yıl Evet akrep burcuyum Yorumla Soran +1 yıl Kasim mi ekim mi Yorumla Bulutsencer +1 yıl 6 kasim Yorumla Bulutsencer +1 yıl Neden gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Peki akrep erkegine sevdigimi söylersem ne der redd edermi yoksa sans tanirmi bana bir de komşuyuz 😞 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Gizli. olmassydin konusurduk Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrep 4 5 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle ozellik le de kasim akrepler i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sevgilim😛 Yorumla Soran +1 yıl @HeadSh0t peki ben soran olarak akrep erkegine sevdigimi dersem ne der nasil tepki verir şans tanır mi bana 😢 Yorumla Soran +1 yıl İlk adimi kim atti sen mi o mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O attı Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence ikizler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boğa ikizler Akrep 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep burcuyum Yorumla Soran +1 yıl Gizliden ciksan sorum olacakti 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorabilirsin simdii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısınnn Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi sorr Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Burçlara inanmayın. Bu işin burcu murcu olmaz. Aşık isem her türlü yakar, geçerim.
Boğa burcu. bitmek bilmeyen bir libido var üzerimizde
Akrep erkeği kesinlikle 😊
Sen akrep misin
Evet 😊
Benim sevdigim cocuk akrep ben balık burcuyum sevdigim i dersem ne der nasil tepki verir bana
Seviyor sa mutlaka olumlu tepki alacaksın
Bana Bakıp güldü iyi anlamda sanki anlıyor hiss ediyor soylemeden kendisi anlarmi
Biraz bekle göstermeye calis anlamak isterse anlar yani 😊
Anlıyor gibi utanıyorum gorunce gözlerimi sakliyorum söyleyemiyorum ona birsey komşuyuz hemen eve giriyorum görsem kapida
istekli ariyorsan herkes azgindir
Sen ne burcusun
Başak
Boğa Burcu tek geçerim kadınlar içinde aynı geçerli
Ben yengeç im inanılmaz atesliyim
Akrep burcu
Akrep misin bari
Evet akrep burcuyum
Kasim mi ekim mi
6 kasim
Neden gizlisin
Peki akrep erkegine sevdigimi söylersem ne der redd edermi yoksa sans tanirmi bana bir de komşuyuz 😞
Gizli. olmassydin konusurduk
Tm
Akrep
Kesinlikle ozellik le de kasim akrepler i
Yani sevgilim😛
@HeadSh0t peki ben soran olarak akrep erkegine sevdigimi dersem ne der nasil tepki verir şans tanır mi bana 😢
İlk adimi kim atti sen mi o mu
O attı
Aslan ım libido tavan
Kızıldereliler
Kimse bilmez ama Başak
Aslan yani ben
akrep boga kova ıkızler bence
Bence ikizler
boğa
Benim burcum yani boğa
Boğa
Yemgeç