- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlabildiğine daha güzel ve doğal oluyorsunuz ve buna bayılıyoruz. Seks'te kadınımızı perişan etmek bize çok derin hazlar veriyor ve adeta büyüleniyor, işte bu diyor, çok çok daha fazla bağlanıyoruz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYok kanka o haz veriyor asıl karşı tarafa şahsen benim için öyle şekilden şekile sokamiyorsam zevkten inlemiyor kelimeler havada uçuşmuyorsa yapamamış gibi hissediyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılA bak onu unutmuşum küfürleştiğimiz de oluyor evet
- +1 yıl
Yani daha çok şey sayarım haz aldığınızda yaptığınız şeylere ya da çekinip yapamadığın söylemediğin şeylere ama ban atar KS şimdi. Erotik jenga var bende ondan tavsiye ederim oyun oynayarak yapabilirsiniz. Fantezi paylaştıkça çoğalır sıra sende şimdi bir tavsiye alırım 😂
- +1 yıl
Yaşlar kac bu arada ne zamandır evlisiniz?
Soran+1 yıl4 e yaklaşıyor. Ben 27 o 35 yaşında
- +1 yıl
Çok iyi var mı çocuk? Fantezi önerisi verirsen benden de yenisi gelecek 😂
Soran+1 yılHahahah yok henüz düşünmüyoruz. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Daha fazla yazma mi diyorsun kısacası 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde çok yaparız. O an herkes zevkine bakıyor. Hatta bir kaç tavsiyede bulunabilirim dahada renklendirmek için
430 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi. Ya şüpheye düştüğüm nokta şu. Bazen normal hayatta konuşurken de atıyorum sen söylesin falan diyorum ya eşime. Heee diyor dün altımda yamulurken öyle demiyodun. Ben de dedim ben yamuk muyum shdhdhsjs
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gittiğini ima etmiş işte.
Soran+1 yılYani bence de gidiyor da emin olmak için sordum erkekler de hoşlarına gittiğini belirtiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılOnların her şey hoşuna gider ama 10 dk anca dayanırlar ahah
Soran+1 yılNiye kız kocanın nesi var sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılAman iki dokunsam gidiyor. Sonra üstünde tepin dur😀
Soran+1 yılKaç yaşındasınız ki
Cevap sahibi+1 yıl28-30
Soran+1 yılSen bana çok yakinmissin da eşim seninkinden yaşça büyük. Ama ben eşim sayesinde spora başladım yani baslamasam yüksek ihtimalle o yorulmazdi da benim pertim çıkardı. Uzun zamandır spor yapan biri
Cevap sahibi+1 yılBizimkid3 ilkini çabuk geliyor. Sonra ara veriyoruz 10 dk felan. Sonra yolunda gidiyor.
Soran+1 yılHaa anladım sonradan oluyosa sorun yok bence ya ☺️
Cevap sahibi+1 yılHangi aksesuarları kullanıyosunuz
Soran+1 yılBenim atlama ipim kelepçe 3 başlı küçük bir masaj aleti yapay yrk var. Sizde?
Cevap sahibi+1 yılKelepçe, vibratör, Vibratör, Penis Halkası ve fantezi kıyafetleri. Ama saklamaz zor atıcaz bir kısmını
Soran+1 yılPenis halkası rahat giriş mi sağlıyor
Cevap sahibi+1 yılTitreşim veriyor penis içinde iken
Cevap sahibi+1 yılKadın içerden git gel hissi alıyor. Erkekte uyarılıyor
Soran+1 yılDenemem lazım bunu duyduktan sonra🙈
Cevap sahibi+1 yılKalitelisini alın ama. Hepsinde aynı keyfi alamazsın. Durex tercih 3din
Soran+1 yılTamamdır söylerim bugün. Sizde çocuk var mıydı?
Cevap sahibi+1 yıl2 tane var
Soran+1 yılHamileyken yavaş da olsa ilişkiye girebildiniz mi? Benim en merak ettiğim bu çünkü bizde henüz yok işte hamileyken çok istekli olursam doktor da izin verirse yavaş yapmaya katlanır mı? Sizde nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılHamile iken 6 aya kadar normal gider. 6dan sonra oral yaptırdım hep. Zaten doğuma yakın yasaklıyor doktor ilişkiyi.
Soran+1 yılAa mantıkliymis çocuk 6 aydan sonra çok büyük zaten normal yasaklamasi. Olursa ben de öyle oral yapayım o zaman tabi daha düşünmüyorum ama. Allah bağışlasın bu arada ☺️
Soran+1 yılBu araya giren abazalardan da gına geldi
Cevap sahibi+1 yılSağol canım. Keyfine bak sen. Çocuktan sonra ilgi kayıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet ya. Özel konuşmak lazımmış bunları
Soran+1 yılKendilerine 31 malzemesi aradıklarını bu kadar belli etmeseler sjsjsjs
Cevap sahibi+1 yılAhah doğru
Cevap sahibi+1 yılEkle beni
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBende kotu gorundugumuzden endiseleniuodum ama erkekler o goruntumuzden ilginc sekilde haz aliyor 😂😂
20 Yorumla
+1 yılOrgazma ulaştığı için anlık arzu kaybolması yaşıyor eşin. Ne tür cihazlar kullanıyorsun. Ne kadar sürüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama senin o hareketlerin çirkin olmayı bırak çekici gelir çünkü kadınını o halde şekilden şekile sokmak erkeğe zevk verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hoşuna gidiyo. Yani seni öyle zevk alırken kendinden geçmiş şekilde görmek hoşuna gider. Zaten gördükçe daha da hızlanması falan onun işareti
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşine bir pazar cantasi hediye et sen evrim degisirken kafana gecirsin korkmasin garip
01 Yorumla
Soran+1 yılO pazar çantasını kendi kafana gecirsen keşke de milletin göz zevki bozulmasa evrim geçirmeden buysa yandık
Çirkin görünmüş olsaydın tekrarı olmazdı değilmi
00 Yorumla
+1 yılBizi ifşa edeyim o yüzünüzün değişmesi bizi daha çok tahrik ediyo güzel halleriniz ortaya cikariyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. o an bi yüzünü görsek derdik çirkin mi istekli mı.
ama daha çok yapıyor dediğine bakılırsa güzelliğinden bir şey kaybetmiyor, üstüne ekliyosun demek ki
00 Yorumla
+1 yılNe bilim ben yahu kocanla konuş ya da suslenmeyi ogren
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni mutlu edip bu denli dağıtmak hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bundan zevk alıyordur seni o halde görmek zevklidir
00 YorumlaHayır ne alaka sen zevk alırken seni izlemek benim hoşuma gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayalimdeki ilişkiyi yaşıyosun sjsjsj
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O an emin ol eşin zevkten kuduruyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmuyosundur olsan begenmese. Devam etmez sogur
00 Yorumla
+1 yılSoğusa o kadar devam etmez sen harikasin
00 Yorumla
+1 yılKamera koy izle
00 Yorumlaemin ol o an çok güzel girunuyor sundur
00 Yorumla
+1 yılKeyfine Bak Adam O Hallerine Bayılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayalimdeki ilişki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Makyaj yap
10 Yorumla
+1 yılGusammı hocam
16 Yorumla- +1 yıl
Ben niye sabah sabah bunu gördüm lan
- +1 yıl
Hacı anne donu KKsskkakdkdpdsğf
- +1 yıl
Bi insan kıskandığını ve içinin gittiğini neden bu kadar belli eder ki
- +1 yıl
Kardeşim sen ne diyon lan? Buraya anlatması ne ki benim erkek arkadaşım var. İstersem en kralını yaşarım
- +1 yıl
Kesin sen imrenmişsin herkesi de öyle zannediyon hahahaha mk bakiri
- +1 yıl
Ve ben iğrendim. Bence iğrenç oldu mu? Sana mı sorcam yazmadan önce. Gelmiş elalemin seks yapmasına imrenmişsin. Yazık
Bizde sevgilimle böyleyiz
10 Yorumla
+1 yılMüthiş bi özgüven
00 YorumlaGüzel olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim hoşuma giderdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhikmet haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normsl
00 Yorumla
Detaylı bilgi