Diyelim ikisinden birini dizginlemek zorundasın. Seni hangi çekim daha çok zorlar?

Diyelim ikisinden birini dizginlemek zorundasın. Seni hangi çekim daha çok zorlar?

Benim için duygusal çekimi önlemek daha zor. zaten önlemek de istemem çünkü beni seven kadını zaten duygusal duygular beslerim sadece. cinsellik de zaten mastürbasyon yaparım geçer. Ayrıca duygusal ve cinsel çekim, her bir insanın farklı deneyimlediği karmaşık ve kişisel konulardır. Hangisinin daha zor olduğuna dair net bir cevap vermek mümkün değil. Bazı insanlar için duygusal çekim daha zor olabilirken, bazıları için cinsel çekim daha zor olabilir. Bu, kişinin kendisiyle ilgili faktörlerin yanı sıra, karşı tarafta bulunan özellikler, deneyimler ve diğer faktörlere bağlıdır. Bununla birlikte, her iki durumda da, sağlıklı ilişkilerin oluşması için iletişim, anlayış, saygı ve uyum önemlidir. Eğer bir kişi duygusal veya cinsel çekimi önlemek istiyorsa, karşı tarafa açık ve dürüst bir şekilde bunu ifade etmek ve ilişkinin doğasını netleştirmek önemlidir.
Duygusal çekimi önlemek daha zordur.
Bunun da iki sebebi var. Bir tanesi günün 24 saatinde cinsel çekim aktif olamaz, arka planda işlemeye devam etse de bizim farkında olacağımız şekilde olmaz, çünkü o hormonlara bağlı. Fakat duygusal çekimin 24 saat aralıksız devam etmesi çok daha mümkün, birisini 24 saat aralıksız düşünebilirsiniz.
İkincisi de cinsel çekimin duygusal çekimi tetiklemesi daha zor ama duygusal çekim cinsel çekimi kolaylıkla tetikleyebilir. O yüzden cinsel bir tanesini engellemek demek iken duygusal ikisini de engellemek gibi olur.
Cinsellik için bir masturbasyonla geciştirin de duygusal da öyle bir şey yok maalesef patlamaya hazır olun. Helede çok hassas isen. Kendini ne kadar çok sıkarsan o kadar çok kötü patlan..
Cevap
22Cevap
duygusal çekim bence daha zordur cinsel çekime göre
Erkeklerde cinsel çekince bu kadınlar daha duygusal
Duygusal çekimi önleyemeyenler cinsel çekimden korkuyor. Bu sebeple duygusal çekime karşı koymak daha zor.
Benim cevabım her ikisini de dizginlemek hem zor, hem kolay.
Kesinlikle duygusal zor benim için. Ona hiçbir şekilde engel olamıyorum benden bağımsız tüm mantığım devre dışı kalıyor
İtici bir yapım olduğu için bu durum beni kapsamıyor. Cevapları okumaya geldim
Duygusal olmadan cinsel oluyor ise o işte anormallik vardır
İkisi de zor değil bence ya. Hormonların kıpraşması sonucunda meydana gelen durumlar. Azıcık kafayı çalıştırıyorsun veya mastürbasyonunu yapıyorsun dertsiz tasasız bir insana dönüşüyorsun.
Duygusal olanı diyelim buna.
Duygusal tabi ki. Cinsellik dizginlenebilir
Cinsel çekimi engellemek zordur
Duygusal çekimi önlemek
Cinsellik on planda benim için
Duygusal daha zor ,
Duygusallığı önlemek zor benim içim.
Çekimin her türlüsünü önlemek zordur.
Cinsel çekimi dizginleyebilirim
Duygusal daha zor gibi
Duygusal çekim yoksa cinsel çekim olmaz ki zaten.
duygusal cekim daha cok cinsel cekim daha kolay
Her ikisini
Cinsel çekim
Cinsel cekim
Önce duygusal çekim
Adam ne yapıyor
Cinsel cekim..
tabiki cinsel